Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא מילאה בטעות קצת שמן ברדיאטור , ניסיתי לספוג את זה קצת מלמעלה אבל המים עדיין שומניים.

לא התנעתי את האוטו.

מה לעשות? האם זה מסוכן?

מדובר בסקודה אוקטביה עם 370 אלף קילומטר.

תודה חבר'ה.

פורסם

לא כזה נורא, שמן צף במים אז סביר שלא יגיע לרדיאטור וכו.

בכל מקרה תקדים את הטיפול ותחליף נוזל קירור...

 

שי.

פורסם

אם יש לך קצת ידע אז ריקון הרדיאטור זה עסק קל מאוד, בתחתית שלו יש בורג פרפר (בדרך כלל) שמרוקן הכל, אם אין תנתק את הצינור התחתון שיוצא מהרדיאטור ותזרים מים מצינור גינה עד שהכל יוצא נקי. מלא נוזל קירור ייעודי ונקז אוויר מהמערכת.

 

כדי לנקז אוויר תמלא מים ברדיאטור עד הסוף ותפמפם את הצינור העליון עם היד, אתה תראה בועות ברדיאטור, וכנראה נוזל קירור שנשפך החוצה, זה תקין. המתן עד שהמאווררים נכנסים לפעולה וסגור את הבסטה.

 

אם בכל זאת אתה רוצה שמומחה יעשה זאת, גש למכון רדיאטורים.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אם אתה מחליף את נוזל הקירור בשום אופן לא למלא מים רגילים, אך ורק g12+ מהול במים מזוקקים.

פורסם

לא צריך לרוקן כלום מהרדיאטור

ברכב הזה יש מיכל עיבוי גבוה,

תפרק רק אותו (2 ברגים פיליפס) תוציא החוצה, תשתוף בברז תחזיר ותמלא G12+ (משהו כמו חצי ליטר או טיפה יותר)

 

תיסע ככה אם עדיין יהיה מעט שמן במים, תמשיך ככה כמה ימים עד שכל השמן יתנקז למיכל עיבוי ותעשה את זה שוב

פורסם
היא מילאה בטעות קצת שמן ברדיאטור , ניסיתי לספוג את זה קצת מלמעלה אבל המים עדיין שומניים.

לא התנעתי את האוטו.

מה לעשות? האם זה מסוכן?

מדובר בסקודה אוקטביה עם 370 אלף קילומטר.

תודה חבר'ה.

קפוץ לסופר פארם וקנה מזרק של 60 מ"ל+חתיכת צינורית למכשיר אינלציה ושאב את הנוזל ישירות מפתח פקק מיכל העיבוי ללא פירוק של המיכל.

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...