Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רובר 620SI מנוע הונדה אקורד

לפני שבועיים התחילו הבעיות בהתחלה הוא לא היה מאיץ ולא היה עובר את ה50

למחרת נהיה יותר גרוע ובשביל לנסוע על 20 קמש הייתי צריך לפמפם את הגז כמו משוגע.

שמתי K44 והחלפתי פילטר דלק והמצב השתפר אבל עדיין בתחילת נסיעה צריך לפמפם , האוטו מאיץ ממש לאט

ולפעמים נדלקת הנורה של המנוע והוא לא נותן גז.

מה צריך לעשות בשביל להיפטר מהבעיה ? וכמה אתם משארים שהתיקון יעלה ?

תודה.

rover 4 ever

פורסם
מה צריך לעשות בשביל להיפטר מהבעיה ?

לגשת לביקור במוסך שבו יחברו את הרכב למחשב ויאתרו את התקלה נשמע לי הגיוני. מה דעתך?

פורסם

מה צריך לעשות בשביל להיפטר מהבעיה ?

תודה.

בשביל ההרגשה הטובה שלך שעשת כל מה שאתה יכול לעשות לפני שאתה הולך למוסך תבדוק את חוטי ההצטה אחד אחד שלא תעשה החלפה בינהם תראה אם הקצה לא שרוף ושהמגעים משני הכיוונים בסדר ואם לא לך למוסכניק שלך הוא יתן לך הצעה בחינם לא ?!

פורסם
בשביל ההרגשה הטובה שלך שעשת כל מה שאתה יכול לעשות לפני שאתה הולך למוסך תבדוק את חוטי ההצטה אחד אחד שלא תעשה החלפה בינהם תראה אם הקצה לא שרוף ושהמגעים משני הכיוונים בסדר ואם לא לך למוסכניק שלך הוא יתן לך הצעה בחינם לא ?!

כבר עשיתי את זה החלפתי את החוטים ולא עזר

איפה יש מוסך שמטפל בדברים כאלה ויכול לתת לי הצעת מחיר באיזור חולון ?

rover 4 ever

• תוכן חדש...