Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה הספק נדרש מהספק למפרט הבא:

athlon64 +3800 (לפי המפרט צורך 89W)

3 דיסקים קשיחים + צורב DVD

450W מספיק או צריך יותר? יש המלצות על דגם מסויים? אני מחפש משהו טוב אבל לא מטורף.

תודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

450W יספיק בהחלט, רכשתי לפני כשבועיים ספק של thermaltake בהספק של 450W ב390 ש"ח (נרכש ב KSP) ושווה כל אגורה.

מה הכרטיס הגרפי? אם אתה מריץ יישומים כבדים או משתמש הרבה בעריכה גרפית אז שווה לך להשתדרג ל 550W.

דף הספק שרכשתי נמצא כאן.

פורסם

תודה.

למרות שיש לי שלושה כוננים קשיחים? 350 מספיק?

אגב כרטיס המסך שלי הוא גיפורס...256 פשוט.

אני לא משחק עם המחשב, הוא משמש בעיקר לדואר, אופיס ואינטרנט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כל ספק באיכות סבירה יספיק. ספק זבל, גם אם כתוב עליו 500W, עלול בשלב מסויים לאכזב.

שום חומרת מחשב לא צורכת 300W - הבעייה היא בזרמי PEAK למשל בזמן "התנעת" דיסק קשיח.

:turn-l:
פורסם

לא רשמת שיש לך כרטיס נפרד, אבל בהתחשב שיש לך אתלון אז הוא בטח די ישן ומסדרת ה7XXX או ה5XXX, הם לא זללנים במיוחד, אם אתה בדילמה אז קח 400+ כי גם ככה הם יותר נפוצים מ300+ אבל אין לך מה לדאוג במיוחד.

yuvk:

גם ספק של 250 היה מספיק, רשמתי לפחות 300 בגלל הנושא של הפיקים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כונן קשיח צורך בין 5 ל 10 וואט ככה שגם עבור 3 אתה צריך גג30W.

הלוח צורך 89W? אז יפה במינימום אתה תוכל להריץ את המחשב בעזרת 119W.

אז כן ספק סיני שמצויין עליו 350W יריץ את המחשב שלך חופשי.

זכור לי שכרטיסים פשוטים ניזונים מהסלוט PCIE ישירות ולכן אני מעמין ש89W זה כולל מקסימום צריכת כרטיס מסך דרך הסלוט.

נ.ב קונפיגורציה דומה אם כרטיס סדרה 8 של NVIDIA רץ לי חלק על ספק HEC 250W.

אודי A4

דימה.

פורסם

AVE, המעבד צורך 89W.

אבל תוסיף לזה דברים נוספים שהוא לא ציין וקיימים כמו מאווררים, זכרונות, לוח האם עצמו, כרטיס מסך..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

זה ההבדל בין טכנאי מחשבים לחשמלאי :)

89W ב1.4וולט ובפס נפרד מההספק הראשי(12V)

עדיין ב12V אתה תקבל איזה 12A/100W חופשי שיספיקו מעל ומעבר בשביל להפעיל גם 8 דיסקים קשיחים ואיזה 20 מאוורים.

שאר הציוד ניזון מ5V/3V שבכול פס כזה יש עוד איזה 15A/75W.

אבל אתה צודק התבלבלתי בין צריכת מעבד ללוח.

אודי A4

דימה.

פורסם

חברים, תודה!

• תוכן חדש...