Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה

אני מתדלק כבר יותר משנה בתחנת דלק טן רק מסיבת המחיר

לאחר החלפת מסנן הדלק שלא עברה שנה מאז התקנתו ולא יותר מ 7000 ק"מ

המסנן פשוט היה מטונף וסתום

יכול להיות שזה מאיכות הדלק בתחנה ?

יש לציין שאני אף פעם לא מרוקן מיכל מלא לפני שאני מתדלק תמיד זה לרוב אחרי חצי ולעיטים 4\3 מיכל

נניח והבעיה באיכות בתחנה איפה כן לתדלק ? ואיך אני יכול לדעת שהדלק איכותי מבלי להחליף את מסנן הדלק ?

פורסם

איכות הדלק בישראל די ירודה וקשה לי להאמין שיש הבדל גדול בתחנות השונות.

יש לי גנרטור שאני מתדלק מדי פעם(קונה דלק בבקבוקים) ורואים שהדלק מגיע עם לכלוך\שערות\גרגירי חול וכדומה.

שי.

פורסם

תאמת גם אני חושד בתחנות הזולות כמו טן תפוז וכ'ו

סביר להניח שהם מוהלים את הדלק או דלק באיכות ירודה ולא נקי ובכך משתלם להם למכור אותו בזול וזה למרות שאומרים שיש פיקוח

אני אישית לרוב מתדלק ב"פז" או ב"דלק" משלם טיפה יותר אבל בראש שקט

חשוב גם לשים לב לפני התדלוק שלא עומדת בתחנה מכלית דלק וזה בגלל שאם מילאו את המכלים בתחנה,

כל הגי'פה שבקרקעית עולה וניכנס לך למיכל

פורסם

אני מתדלק בעיקר בטבריה.

יש פה פז, דלק, טן, דיסקאונט, באר מרים, ופאי. שני השמות האחרונים מוכרים 20 אג׳ מתחת לכל השאר ולפעמים קצת יותר.

דיסקאונט זה מותג חדש בצפון של חברת דלק. אלה אותן תחנות של דלק שעברו הסבה לצבע כחול. המיכליות הן של דלק ואפילו בחשבוניות מאחורה מופיע לוגו של דלק. זו התחנה המוזלת היחידה שאני סומך עליה. הם מוכרים בערך 18 אג׳ מתחת לתחנות הגדולות.

למה נוצר המותג הזה אני באמת לא יודע אבל נותנים לך תיקח...

• תוכן חדש...