Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי חבילה מחו''ל עם פנסי לד ללאון שלי.התאכזבתי לגלות שבטעות הזמנתי דגם לדור הקודם וכמובן שהם לא מתאימים לללאון החדשות. :(

זאת לאחר שעברתי תסכולים מתמשכים במכס,דואר ומשרד התחבורה כדי לשחרר את הפנסים..מיליוני אישורים ומסמכים.

בכל אופן עומדות בפניי 2 אופציות..

להזמין סט חדש או לשלוח את אלה שקיבלתי חזרה כדי להחליף בפנסים המתאימים לרכב שלי.המוכר אגב כן יסכים לזה.

אז זהו..חבל בעניי לפספס כזה פנס לבעלי לאון דור קודם,אבל אני גם לא רוצה להיתקע איתם..לכן הקצבתי לעצמי שבועיים,פרק זמן שאני מוכן להמתין עד שימצא קונה לסט.אם בתום שבועיים לא אמצא כזה אז כן אשלח אותם חזרה,לי אגב זה יותר נוח כי יהיו לי קבלות ייצוא ולהכניס את סט החדש ארצה לא יהיה בעיה.

אז על הפנסים:

פנסי לד עם טכנולוגיה חדשה בעולם עם תאורת לדים מיוחדים בסגנון פנסי לד כמו בFR החדשות.למרות שאני חושב שהם הרבה יותר נחמדים מהם במראה.

רקע שחור ולבן.

imm3d0xgymwn.jpg

1ymnkaot0fgz.jpg

djdhobnzdlti.jpg

jjn2mtdnn2zi.jpg

t1ziiydmnej0.jpg

yw2ybjyqjyln.jpg

mw2wmn1qymlz.jpg

https://www.dectane.de/product_info.php?info=p72248_cardna-taillights-seat-leon-lightbar-05-09-1p-black.html&XTCsid=ef6eee686e4ca3152e3b53d1c8955a88

אנא לפנות בטל: 052-5587666

בני

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

• תוכן חדש...