Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים,

בעוד כחודשיים אני אתחיל את דרכי בתור סטודנט שנה א' ללימודי אסיה ומדעי המדינה באוניברסיטת חיפה. מקצועות שלא דורשים נוסחאות, חישובים, רק כתיבה. הומאניים לחלוטין.

השאלה שלי, היא לפי נסיונכם הרב, עד כמה יעזור לי הנייד במהלך הלימודים?

אני מתכנן על 13.3", כנראה ULTRABOOK, שיהיה קל לנשיאה ויחזיק הרבה שעות עבודה.

כל דבר שתוכלו לייעץ, יעזור מאוד!

תודה רבה

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כמה מהר אתה כותב? כמה מהר אתה מקליד?

האם אתה מאלה שמסכמים כל מילה שהמרצה אומר או שרק מציינים ראשי פרקים?

תלוי בך, אני אישית למקצוע שמצריך כתיבה בלבד ללא נוסחאות, היתי נצמד למחשב ומוותר על ניירת

ל-א לשכוח לגבות מידע לפחות פעם בשבוע!

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אכן החסרתי פרטים חשובים אלו..

אני מקליד כמו שד :-D מהר מאוד, בצורה עיוורת. אני עם מקלדת ביד כבר מגיל 10 (14 שנים בידיוק היום). לגבי סיכומים - ואלה לא יודע.

מהתיכון אני זוכר את עצמי שהייתי יושב מול המחשב ומסכם את כל ההכתבות של המורות מהמחברת וככה זה היה נכנס לי לראש, על הדרך כל הכיתה הייתה משתמשת בסיכומים שלי וכולנו יצאנו מרוצים.

רק שבאוניברסיטה, באמת שאין לי מושג איך זה עובד. זה הדבר היחיד שמלחיץ אותי.

פורסם

לך עם מחשב. המרצים ידברו מהר ואתה תשתדל למצות את מה שחשוב ולהקליד - זה שאתה מקליד בצורה חופשית רק יעזור לך.

אין כמו לשבת מול הוורד אח"כ וללמוד לבחינה במקום מהמחברת.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בתואר שלי רוב הקורסים היו קורסים עיונים ובהם הייתי משתמש במחשב בהרצאות בכתיבה. לטעמי יותר נוח וגם יותר חסכוני מאשר לסכם במחברת או בצילומי מצגות.

רק מה שכן, הכיוון של המחשב הוא טוב, אבל חשוב מאוד שתקנה מחשב עם מקלדת נוחה. למשל, המחשבים של אסוס מהסידרה הזאת , כמה שהם יפים וטובים, המקלדת שלהם זוועת עולם.

פורסם

אני מאוד אוהב את ה ZENBOOK PRIME, הוא מאוד קורץ לי עם המסך FHD IPS והמקלדת מוארת שלו.. אבל באמת שלא יצא לי להקליד עליו אף פעם לצערי הרב.. מפחיד קצת אבל אין ברירה.

פורסם

נחוץ ביותר. חפש מחשב עם מיקרופון פנימי ככה שתוכל להקליט חלק מההרצאות, החשובות, ולחזור לזה בבית. כמו כן חשוב מאוד זמן סוללה ארוך, לא תמיד יש הרבה שקעי חשמל בכיתות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הזן בוק של אסוס מאפשר כ6 וחצי שעות עבודה, אני חושב שזה רמה מאוד גובהה בהתחשב בכל שאר הדברים שלו - משקל ועובי נמוכים ביותר.

פורסם

נשמע לי שתסתדר עם מחשב טוב

מצד שני עצם זה שבתיכון היתה עושה סיכומים מהכתב למחשב שיחק חלק חשוב בהטמעת הידע בזכרון

ככה שאם תדלג על שלב זה זה עלול לשנות את הרגלי הלמידה שלך

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

והכי חשוב, לא להשאיר את המחשב בכיתבה בהפסקה!

ולא, לזרוק לבחור שיושב שורה מאחורך "אתה נשאר? יופי, אז תשים עין על המחשב", ממה לא מבטיח לך שהוא ישאר או ישים עין. הוא עסוק בעניינים שלו ואם יבוא מישהו ויקח הוא בקושי ישים לב שזה לא אתה.

ולהביא בחשבון שכולם רבים על שקעי החשמל, גם בכיתות חדשות שתוכננו מראש עם הרבה. לדאוג לסוללת גיבוי בימים ארוכים.

פורסם
נחוץ ביותר. חפש מחשב עם מיקרופון פנימי ככה שתוכל להקליט חלק מההרצאות, החשובות, ולחזור לזה בבית. כמו כן חשוב מאוד זמן סוללה ארוך, לא תמיד יש הרבה שקעי חשמל בכיתות.

הצד שלו: המהנדס, הצד שלה: מדעי הרוח והדשא.

אני הסתדרתי בלי לפטופ. יש לי מחשב נייח בדירה.

מעט מאוד אנשים אצלנו סיכמו ישירות על לפטופ, מה גם שכמות שקעי החשמל במרבית הכיתות באוניברסיטה (בן גוריון) לא מספיקים בלשון המעטה וגם המיקום שלהם לא אידאלי.

אנחנו היינו מחלקה מגובשת עם רוח שיתוף ואהבה חופשית. לפני כל מבחן תיבת המייל הייתה מתפוצצת בסיכומים ושחזורי מבחנים שונים. בנוסף תמיד יש את החננה של הכיתה שכולם לוקחים ממנה ומצלמים.

תן לי לסכם את זה ככה: את התואר שלי סגרתי בלי לכתוב מילה אחת בשיעורים, רק מקשיב. לפני כל תקופת מבחנים הייתי לוקח את הסיכומים מהחננה הכיתית וזה עבד לא רע.

מצד שני, לפעמים קצת חסר לי לפטופ, להעביר שעות חלון או שעושים עבודה משותפת (אם כי בהחלט ניתן להשתמש בחדי הלימוד או במחשבי הספרייה למטרות אלו).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פתרון מצויין לשקעי חשמל זה כבל מפצל.

תסחוב איתך אחד כזה בתיק שמפצל שקע אחד ל-5/6 שקעים ואז תהיה בטוח שיתנו לך להשתמש קבוע בשקע ותהיה מאוד מקובל :lol:

פורסם

סיימתי תואר בהנדסת תוכנה בהצטיינות גם ללא לפטופ. מיותר לחלוטין, 90% מאלו שהגיעו עם לפטופ גם ככה לא השתמשו בו בשביל ללמוד...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

קניתי מחשב נייד לפני תחילת הלימודים.

נשבע שלא הבאתי אותו פעם אחת!

תכתוב הכל במחברת\קלסר. לטעמי זאת עדיין הדרך הכי טובה.

תמיד יש את הגאונים שכותבים הכל ומעלים אח"כ בדרופבוקס.

אם אתה בכל זאת מתעקש לקנות מחשב נייד ללימודים, תקנה אחד קטן(13 אינץ') אחרת זה סיוט לסחוב אותו.

רוב האנשים שמביאים מחשב לשיעור בסופו של דבר, משחקים פיפא וכו'.

פורסם

אני סיימתי את הלימודים לפני שהתחיל שיגעון הניידים באוניברסיטה,

אבל החיים בהחלט היו נראים אחרת אילו היה לי נייד זעיר עם onenote.

לא משפיע על הציון, בהחלט משפיע על כמות הניירת (יענו, משקל) ועלות העפרונות והמחדדים. :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...