Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי מתלבט הין המיטו לDS3. לA1 אין לטעמי שום יתרון (ובהרבה פרמטרים היא אפילו לא משתווה להם) על אף אחת מהם.

נהגתי על שלושתן ראש בראש בגרסאות האוטומטיות. ה-A1 הייתה טובה מהמיטו. הDS3 הייתה חיה אחרת - פחות ספורטיבית, יותר רכה ונעימה. כנראה שהגרסה הידנית המוגדשת היא סיפור אחר.

הסיטרואן היא אופציה בהחלט מעניינת אך היום היא ירדה מהפרק בעקבות כך שאחרי בירורים ביטוח על אחת כזאת שנת 2011 ידנית טורבו [נהג צעיר] נושק ל-10 אלף שקל, משהו שאני לא יכול לעמוד בו.

לכן הקרב עכשיו הוא בין האלפא לאאודי.

נשמע גבוה מדי. חפש אצל סוכנים אחרים ואולי תמצא זול יותר. אגב, מהו מחיר הביטוח לאלפא ולאודי עבורך?

חשבתי על הקופרה, הבעיה שביד 2 כמעט אין כאלה ואם יש עוד לא מצאתי אחת במצב טוב כמו שאני מחפש.

חשבתי אולי על לאון 1.8 מה אתם אומרים?

לאון גדולה יותר אבל בהחלט מספקת ביצועים מצוינים. היא לא באמת ספורטיבית אבל בפירוש זריזה וכיום גם זולה מאוד לקנייה. בדוק גם מחירי ביטוח...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחר אני יבדוק את הביטוח על הלאון.

אני יודע שהיא פחות ספורטיבית אבל העיצוב שלה בהחלט ספורטיבי [לטעמי] ובמנוע ה-1.8 TSI הביצועים מצויינים כמו שאמרת.

מה שמפחיד אותי זה הצריכת דלק, בכל זאת 1.8 TSI ורוב הנסיעות שלי הן בעיר, נסיעות קצרות של 10-15 דקות, זה לא מתכון לצריכת דלק טובה כל כך.

פורסם

באף רכב זה לא מתכון לצריכת דלק טובה במיוחד. צפה ל-1:8-1:9 בתנאים האלה בכל המכוניות שציינת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא קראתי קצת באינטרנט וקראתי פירסומים של אנשים בעלי אאודי או מיטו והם טענו לצריכת דלק טובה יותר

פורסם
דווקא קראתי קצת באינטרנט וקראתי פירסומים של אנשים בעלי אאודי או מיטו והם טענו לצריכת דלק טובה יותר

תלוי במשקל הרגל שלך, במיוחד במנועי טורבו בהם לחיצה שווה צריכת דלק גבוהה מאוד. בנהיגה רגועה במיטו (אני מניח שגם באודי) תקבל צריכת דלק מעולה. העניין הוא שרוב הסכויים שתלחץ ואז תקבל 1:8-9.

פורסם
תלוי במשקל הרגל שלך, במיוחד במנועי טורבו בהם לחיצה שווה צריכת דלק גבוהה מאוד. בנהיגה רגועה במיטו (אני מניח שגם באודי) תקבל צריכת דלק מעולה. העניין הוא שרוב הסכויים שתלחץ ואז תקבל 1:8-9.

האודי מאוד חסכונית, עם הDSG הוא מתפקד בצורה חסכונית מאוד בתוך תל אביב.

פורסם

ברור שאני אוהב ללחוץ כמו כולנו אבל לאור מחירי הדלק והעובדה שאני עוד לא מיליונר אני משתדל לנהוג רגוע בצורה כזאת שהטורים לא יעברו את ה3000 סל״ד. אני מאמין שבנהיגה כזאת אפשר להוציא צריכה של 1:11-1:12. או שאני אופטימי מידי?

פורסם

בנהיגה כזו תקבל בסביבות 1:14-15 בנסיעה שרובה בין עירוני.

אותו דבר נכון גם לגבי ה159 שלי (1.8 טורבו). הצלחתי לקבל תצרוכת כזאת פעם אחת כשבדקתי את עניין תצרוכת הדלק.

על הניר, וגם בשטח כשנוהגים רגוע ה1.8 טורבו חסכונית יותר מה2.2 אטמוספרית שהיתה לי קודם.

ביום יום אני לא מגיע אפילו קרוב לזה, הטורבו צורכת יותר מהאטמוספרית, אין מה לעשות, כשיש לך רכב כזה אתה לוחץ.

• תוכן חדש...