Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחזוק רכב, רנו קליאו 99'

Danix60
שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי, אני רוצה לקבל קצת המלצות לתחזוק הרכב עכשיו בתקופה הקשה של הקיץ

מבקש המלצה לנוזל קירור איכותי.

מה עוד אפשר לעשות לשמור על הרכב בתקופה של הקיץ ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי מצאתי את הנוזל קירור שאני צריך,

אני רוצה להוציא את מה שקיים כרגע במערכת, איך הכי טוב להוציא את כל המים מן המערכת ?

ואיך אני מנקז אוויר אחרי הכנסת הנוזל קירור החדש ?

תודה

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמור להיות בתחתית הרדיאטור פקק ריקון אך צריך להיזהר עליו שלא יישבר מההתיישנות. אופצייה שניה לנתק צינור רדיאטור תחתון ולתת לכל המיים לרדת. בניקוז אויר לאחר ההחלפה אם אינני טועה קיים אופציה דרך בורג בצמוד לרדיאטור בחלקו העליון ,זה לפחות מה שקיים בקליאו 95. אם אצלך זה לא קיים פשוט תמלא מיים עד הסוף, תניע את הרכב, תוסיף בזמן שהרכב עובד כמה שצריך ותוך כדי תפמפם על צינורות הרדיאטור עם היד עד שיעלמו כל בועות האויר והמיפלס יעמוד במצב תקין. לאחר מיכן המתן לוונטה שתתחיל לעבוד וסע לשלום. חפש שירשורים בעניין, דובר על זה רבות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...