Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש שיטות להסתיר את המגבר איך שהוא שהמנייק לא יוכלו להבחין בו.

SKODA Octavia 1.8 Tsi 160 hp

נמכרה

ibiza FR 1.2 Tsi

פורסם
תלוי ביצרן.

בסיאט זה 5-6K לקסנון, המחיר מופיע במחירון הרשמי של התוספות.

אצלי ב-FR זה הגיע כסטנדרד:-D

אתה יכול להראות לי איזו שהיא הוכחה שאני יראה לסוכן מכירות,הוא מתעקש בצורה שלא ברורה לי שאין לסיאט איביזה fr קסנון ואתה לא הראשון שאומר לי את זה שיש.

נמכרה

ibiza FR 1.2 Tsi

פורסם
הבנתי שיש שיטות להסתיר את המגבר איך שהוא שהמנייק לא יוכלו להבחין בו.

אין שום שיטות, פשוט לוקחים את הבאלאסט ומתקינים אותו בפינה נסתרת כלשהי ודואגים שגם החיווט יהיה נסתר, זה הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תלוי ביצרן.

מגניב ביותר, טוב לדעת שיש חברות שזה זול.אגב, אפשר לבחור גוון?זה מה שמעניין אותי לא פחות. לדוגמה אני מבקש מהחברה לרכוש קסנון תמורת כסף, האם אני יכול לבקש מהם איזה גוון אני רוצה?

פורסם
מגניב ביותר, טוב לדעת שיש חברות שזה זול.אגב, אפשר לבחור גוון?זה מה שמעניין אותי לא פחות. לדוגמה אני מבקש מהחברה לרכוש קסנון תמורת כסף, האם אני יכול לבקש מהם איזה גוון אני רוצה?

לדעתי הגוון הכי גבוה שחוקי זה 4300 או 5000.

4300 זה הסטנדרט בכל הרכבים שמגיעים מהמפעל עם קסנון.

מגאן 265

פורסם
4300 זה לא משהו, אולי מרחוק אתה רואה עלומה לבנה קצת, לעומת זאת 5000K תיראה טוב גם מקרוב לדעתי.

כל ה ב.מ.וו/מרצדס ושאר רכבי היוקרה מגיעים כסטנדרט עם 4300...

מגאן 265

פורסם
תלוי ביצרן.

אתה יכול להראות לי איזו שהיא הוכחה שאני יראה לסוכן מכירות,הוא מתעקש בצורה שלא ברורה לי שאין לסיאט איביזה fr קסנון ואתה לא הראשון שאומר לי את זה שיש.

הקפצה..!!!

נמכרה

ibiza FR 1.2 Tsi

• תוכן חדש...