Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני דיי חדש בתחום ואני מעוניין בעזרה לגבי מספר דברים,

הרכב שיש לי הוא סיטרואן קסרה 03',

יש לי מספר רכיבי אודיו שאני מעוניין להלשים אליהם קומפוננט וסאב

אפרט את המערכת הקיימת:

HU - kenwood 6047U

AMP - Polk Audio PA500.4

MONO - Polk Audio PA600.1

ועוד מגבר נוסף של דראג סטאר 75W * 2 (תאמת לא התכוונתי לחבר אותו אלה אם תמצאו לי שימוש נכון בשבילו במערכת)

ציוד התקנה יש לי RCA של Monster cable XLN חמש מטר 6 ערוצים

ושאר המרכיבים למגבר והרמקולים, טבעות

הזמנתי גם בנוסף איטום לרכב כמובן משהו סיני זול אבל אני מעוניין בכל זאת לנסות אותו, לדעתי זה רק יעזור אפילו אם טיפה

זה הסוג (בגלל שאני חדש לא נותן לי להעלות קישור :/ .... אז אני ארשום מילות חיפוש בEBAY)

CAR VIBRATION PROOF & SOUND DEADENING MATS / 300mm X 500mm / FREE SHIPPING

ובנוסף מתלבט בתור שיכבה שניה בין שני הסוגים האלה -

SELF ADHESIVE SOUND PROOF SYNTHETIC LEATHER WITH HOLES 680 X 480mm FREE SHIPPING

והסוג השני

PERFORATED SOUND-ABSORBING MATS & DAMPING MATS / 500mm X 400mm / FREE SHIPPING

יש למישהו מוסג לגבי החומרים האלה? איזה חוות דעת מסויימת

או סתם מחשבה לכיוון בחירה של אחד מהם.

התקנה מתכוון לעשות לבד (ברוך השם יש חוש) וזה חלק מההנאה בשבילי שעשיתי את זה לבד לא משנה מה יצא,

בעבר התקנתי ופירקתי מערכת לעצמי, רק ללא איטום.

אז ככה, לאחר הרבה חיפוש וקריאה ראיתי הרבה הצעות שהציעו

אבל בסה"כ אני לא יודע את איכות הדברים שיש לי אז אני לא יודע מה לבחור,

בבקשה תעזרו לי בסט קומפננט וסאב שאוכל לנצל אותם עם המגברים והרדיו דיסק שיש לי

פתוח גם ליד 2 , מעוניין ברכיבים שיתנו לי את המקסימום SQ למחיר שלהם.

ושיהיה בפרופרציה לרכיבים שיש לי כבר ( לא מעוניין להשקיע ברכיבים אחרים) אלה רק להוסיף.

התקציב הוא 2000, ואם יש משהו להציע שהוא יהיה ממש הבדל משמעותי אז אפשר למתוח כמה מאות.

ושאלה אחרונה האם כדאי להוסיף גם סט לדלתות האחריות גודל "5.25.

ואיזה גובה של טבעות הגבעה אני צריך לסט מקדימה של 6.5"

תודה

מצטער שזה ארוך. מקווה שלא שכחתי משהו.

כל עצה תהיה מבורכת.

אנרלד - תאורת לדים

יבוא ושיווק מוצרי תאורת לדים

מגוון רחב של מוצרים לכל שימוש ומטרה

פורסם

האם מישהו יכול לייעץ לי התאמה לרכיבי אודיו שיש לי?

אנרלד - תאורת לדים

פורסם

יש לך רכיבים טובים במערכת, ככה שיש לך הרבה אופציות פתוחות מבחינת הגברה של קומפוננט\סאב שתרכוש.

בתקציב שלך יש לך כמה אפשרויות, פשוט תריץ חיפוש ותראה מה פחות או יותר מומלץ לאחרונה. נושאים כאלה נפתחים על בסיס יומי.

מה שכן, אני הייתי ממליץ לך לשמוע את הרכיבים לפני הרכישה.

מבחינת הסאב כמובן עדיף אחד עם שני סלילים, בשביל לרדת בהתנגדות של המונו שלך ולנצל אותו כמו שצריך.

לא ציינת איזה מוזיקה אתה שומע לרוב.

בנוגע לאיטום, הוא לא סיני - אלא קוריאני :-P או לפחות זה מה שרשום באיביי. אשמח לשמוע ממך חוות דעת עליו כשתקבל. כמה הזמנת?

פורסם

הזמנתי בנתיים 4 חתיכות לפי המידות שלהם, נראה למה זה יספיק ואיך זה ישמע אם נצטרך נזמין עוד,

סגנון מוזיקה שאני שומע זה המון סוגים, דאנס, פול און, פוגריסיב, רוק קליל כמו לינקין פארק ומטליקה, מזרחית, שחורה

כשהמוזיקה טובה אז היא טובה נקודה!, אין משהו עיקרי.

אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה ושכיף להאזין לצלילים. לא מחפש רעש וצילצולים אלה איכות (עד כמה שאפשר בתקציב)

אנרלד - תאורת לדים

פורסם

תגידו מוראל אלייט 2 חלקים יתאים למערכת שלי ואיך עדיף לי לחבר מבחינת האיכות bridge , רגיל, או bi wire

יש למישהו מושג על סוג ההתקנה bi wire ?

או שביכלל עם המערכת שלי והמגבר אני יכול להגביר אקטיבית?

או שביכלל כדי לי ללכת על מוראל הייבריד?

בעבר היה לי את הדוטק אוביישן, מאד אהבתי רק שהרגשה שהצלילים של המיד הוא יותר חלש מקומפוננטים אחרים ששמעתי כמו דראג סטאר וMB QUART, דגמים לא יודע אבל אני יודע שהם נרכשו בעבר הרחוק באזור ה800 ש"ח

הרמקולים שרשמתי מקודם הם נשמעים בצורה דרסטית אחרת מהדוטק? ובעניין המיד גם יש שיפור כמובן מדובר על שני חלקים

ואני לא מעוניין לעשות בניות פיבר ל3 חלקים, תודה.

אנרלד - תאורת לדים

• תוכן חדש...