Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן

פירסמתי שרשור לפני כמה חודשים בשם אבי שרוצה לקנות רכב חדש. בבעלותו כעת פולקסווגן גולף TSI 160 כ"ס כפולת מגדשים, אשר כבר עברה החלפת מנוע אחת וברגעים אלו עוברת החלפת מנוע שנייה (הפעם זה ככל הנראה כי בטסט לא סגרו טוב את מדיד השמן והייתה דליפה).

בשרשור כתבתי כי אנו מחפשים לכיוון ב-BMW סדרה 1 170 כ"ס או האלפא ג'יולייטה 170 כ"ס. על סמך ביקורות והמלצות מאוד נטינו לכיוון הסדרה 1, אך עם סאנרוף וג'אנטים היא עולה ~200 אלף. ב15 פחות אפשר אפילו לקנות מונדיאו 2.0T עם 240 כ"ס, ככה שזה נראה לי לשלם הרבה מאוד בשביל השם.

ב152 אלף אפשר לקנות את הפוקוס אקובוסט החדשה, שתציע ביצועים די קרובים לב.מ.וו והרבה יותר מרווח (אבל תיבה ידנית). הבדל של כמעט 50 אלף שקל.

אסכם בשורה אחת- אני מחפש רכב חדש, מהיר, ירוק יחסית ובמחיר סביר- פורד פוקוס אקובוסט ודומיה (מי הם בכלל?). מהי המלצתכם?

תודה רבה לכל עוזר!

פורסם

מה התקציב ומה הצרכים (שטח, משפחתית מרווחת, רודסטר וכו') כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב באופן קבוע. מהירה וחסכונית זה לא מספיק כדי לכוון. אתה מתפרש פה על שטח גדול של מחירים.

אגב, איזה שנה הגולף?

פורסם
מה התקציב ומה הצרכים (שטח, משפחתית מרווחת, רודסטר וכו') כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב באופן קבוע. מהירה וחסכונית זה לא מספיק כדי לכוון. אתה מתפרש פה על שטח גדול של מחירים.

אגב, איזה שנה הגולף?

הגוךף שנת 2009.

כמו שאמרתי, התקציב ההתחלתי היה עד סביבות ה200K אבל נפל לי האסימון שב150K אני יכול להביא רכב עם פחות פוזה וכמעט אותם יתרונות, אז בוא נגיד שהתקציב הוא 160K פלוס מינוס.

הרכב לא יראה הרבה שבילים לא סלולים (השני שלנו הוא ליסינג), רוב הזמן לא יסעו בו יותר מנוסע אחד או שניים אבל לעיתים רחוקות הוא יצטרך לנסוע במלואו.

עצוב לי קצת להגיד את זה אבל אחרי הרבה שנים וכשלון אחד צורם מאוד נעדיף לא ללכת לכיוון רכב מבית VAG.

חשוב שהרכב יהיה הצ'בק 5 דלתות ולא סדאן. אבי עשה את המעבר לאוטומטי (DSG) אחרי הרבה שנים של נהיגה על ידני ככה שאני לא בטוח אם "יזרום" לו לחזור למקורות אבל אנחנו פתוחים לכל ההצעות..

תודה רבה!

• תוכן חדש...