Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקיבלתי PS3 לסופ"ש מלקוח (מרוצה :-) ), הבנתי שחייבים להחליף כבר את ה- 29" הישנה של TOSHIBA, על אף התנגדותה של אשתי ;-). משלל סיבות, היא לא תאפשר להכניס לסלון יותר מ- 32/37", אע"פ שלדעתי צריך 42. מבחינתה - 26 ב- 200$ מהדיוטי גם טוב...

השאלה היא מה עדיף כאשר חלק מהדברים הנצפים לא יהיו HD בכלל (DVD של הילד, חלק מה- TV), וגם ה- PS3 לא יופעל יותר מידי, כך שבעצם רוב התכנים כנראה לא יהיו בשלב זה HD, ובאמת שאין לי חשק לראות שידורים מפוקסלים.

תודה

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי חבל על הכסף, פחות מ 42 לסלון זה נראה קטן, אפילו קטן מאוד.

אני אישית מעדיף פלזמה הרבה יותר מ LCD. אבל ממה שאני יודע ל PS

LCD מתאים יותר. לכן הכל שאלה של מה יהיה השימוש העיקרי.

לפי מה שכתבת, ובהנחה שאכן ה PS3 לא יהיה בשימוש מאסיבי, קנה פלזמה 42",

ותבקש אחת שהדגם לא כתוב בחזית, ותגיד לאשתך שזה 37" ;-)

פורסם

כמה שיותר גדול יותר טוב.

תזכיר לה את זה.

ועכשיו ברצינות, קניתי לפני שנתיים וחצי בהמלצת אשתי 37 ואני רק מתחרט. הטלויזיה הבאה שלי 50 או 55.

פורסם

תעשה סיבוב ןתבחר מה בא לך טוב בעין.

גם אני חשבתי ש42 יספיקו לי מעל הראש לפינת TV קטנה.

אתמול אחרי סיבוב בחנויות אני התחלתי להתחרמן על 55 של LG עם תלת מימד פסיבי והמרה בתוך המסך.

פורסם

גם אני סובל מטושיבה "29 בת 10 בסלון :-D ליתר דיוק זו אשתי, היא רואה SD, אני רואה CF.

לבני הבכור קניתי לפני כשנתיים טושבה "32 המשרתת אותו נאמנה - שידורי SD ב-YES (חכה שמחירי ה-HD יהיו סבירים), HD באמצעות המחשב ולפעמים גם כמסך משני למחשב. סה"כ לא מפוקסל מדי.

לגבי מי שכתב שיותר גדול גם יותר טוב - זה תלוי במרחק הצפיה, ואם הוא קצר, כמו בבית שלי, הוא יחרוג משדה הראיה. צריך לשמור פרופורציות.

נ.ב. אשתי הראתה לי כרגע מבצע על שארפ "32 - 1200 ש"ח בשופרסל דיל. אין לי מושג מה היא שווה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...