Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נסעתי היום מחולון לכיוון אריאל ,במהלך הנסיעה התפוצץ לי צינור מים והרכב התחמם ונכבה.

הזמנתי גרר והלכתי למוסך ביתי של חבר,למזלי היה לו צינור מים והחליף לי,בין היתר צינור

המים שהתפוצץ שבר לי שן של וונטה גם את זה החלפנו,מילתי מים ברדיאטור ובמיכל ספר

הנעתי את הרכב הכל טוב ויפה הוונטה עובדת גם השמאלית וגם הימנית בהפעלת המזגן והכל סבבה.

במהלך נסיעה מכיוון לוד לחולון ראיתי שהרכב מתחיל להתחמם 3/4 סגרתי מיד את המזגן והחום ירד לנורמה שלו 1/5

מזל שהייתי בכניסה לחניה,פתחתי מכסה מנוע אין נזילות והמים במיכל ספר רתחו אש,נתתי לרכב לנוח מעט

ולתדהמתי 2 ליטר מים התהדו להם היה ממש חסר מים 1.5 ליטר ברדיאטור ועוד איזה 0.5 ליטר בספר.

יש מצב אכלתי אותה בראש מנוע?

חבר אמר לי בבוקר תניע את הרכב ותראה שלא יוצא מים באגזוז ואם כן הלך לי ראש מנוע.

מה אומרים?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מלבד מיים אם יוצאים מהאגזוז או לא בדוק שמן מנוע תראה שאין עירבוב שלו עם מיים ושאתה מניע על מנוע קר בדוק שאין חדירת קומפרסיה למערכת הקירור והמיים לא מקפצים להם שמיכסה הרדיאטור פתוח. כמו כן שהרכב בלי מזגן הוא גם מיתחמם?

פורסם

השאלה היותר חשובה היא למה התפוצץ הצינור?. לדעתי - רדיאטור סתום. דאג בכל מקרה לנקות או להחליף.

עוד שאלה חשובה (אם אני מבין נכון, אם לא אני מתנצל מראש) היא למה השתמשת במים? כמובן שמאיך ששאלתי את זה אתה צריך להבין שעליך להחליף את הנוזל במערכת לנוזל קירור איכותי.

עכשיו נשאר לראות לאן ברחו שאר המים, ולמה. את זה מבצעים במוסך עם בדיקת לחץ.

לא בטוח שאכלת אותה בראש מנוע אם כיבית בזמן. מקווה בשבילך שהראש תקין.

בכל מקרה אתה צריך להחליף את השמן והפילטר אחרי מה שקרה.

פורסם

אם מזגן או בלי אני לא יודע,מה שבטוח שסגרתי את המזגן החום ירד לחצי אבל המים רתחו אש

יכול באמת להיות ברדיאטור סתום.

אמרו לי לא שווה לעשות ניקוי למה אחרי שבועיים גג חודש ברכב הזה הוא התפוצץ לי.

יענו לך קנה חדש

פורסם

אם כשכיבית את המזגן החום התייצב אני לא מאמין שהרדיאטור סתום אלא יותר ניראה לכיוון של וונטה של המזגן לא נותנת תפוקה טובה או שכרגע לא עובדת בכלל למרות שעבדה מתי שסידרת את הצינור.

פורסם

בדקתי פעמיים את הוונטה עובדת ללא שום בעיות שניהם,כנראה באמת הרדיאטור

סתום בגלל זה התפוצץ לי צינור המים ,מהקמצנות לקנות מים בתחנת דלק ב-20שקל אני ממלא מים מברז ,מחר אני יוציא

לפחות 300שקל בתקווה שזה באמת הבעיה.

מישהו מכיר מנקה רדיאטורים באזור חולון או ראשון לציון במחיר טוב?

אין לי סיבה לקנות רדיאטור חדש קצת כבד לי עכשיו

יש מצב להוזיל את הניקוי בסביבות 150שקל בזה שאני יפרק וירכיב לבד את הרדיאטור?

תודה לעוזרים

פורסם

במקום שתעזור לי אתה יורד עליי ממש תודה.

שאלתי שאלה ואם שאלתי כנראה שאני זקוק לעזרה

ויכול להיות שבאמת עדיף לתת למתקן רדיאטורים לעשות את העבודה

לבד,אין לי בעיה אז אתה יכול ליעץ לי ולהגיד לי לא כדאי לבד תן לו לעשות את העבודה

זה בסדר בגלל זה אני שואל.

פורסם

במחירים של הרדיאטורים היום אין טעם להתעסק עם רדיאטור ישן, נוזל קירור ב 20 שקל הוא מים שפשוט הוסיפו להם צבע, ואם אתה כבר רץ לקבוע שהרדיאטור הלך מבלי לבדוק יתכן מאוד שהרדיאטור סתום ושאתה צודק אבל יתכן מאוד שאתה תוציא יותר כסף ממה שצריך, בדר"כ צינור רדיאטור לא מתפוצץ לו סתם ככה ואת זה ה"מכונאי" הבייתי שלך היה צריך לבדוק.

פורסם
בדקתי פעמיים את הוונטה עובדת ללא שום בעיות שניהם,כנראה באמת הרדיאטור

סתום בגלל זה התפוצץ לי צינור המים ,מהקמצנות לקנות מים בתחנת דלק ב-20שקל אני ממלא מים מברז ,מחר אני יוציא

לפחות 300שקל בתקווה שזה באמת הבעיה.

מישהו מכיר מנקה רדיאטורים באזור חולון או ראשון לציון במחיר טוב?

אין לי סיבה לקנות רדיאטור חדש קצת כבד לי עכשיו

יש מצב להוזיל את הניקוי בסביבות 150שקל בזה שאני יפרק וירכיב לבד את הרדיאטור?

תודה לעוזרים

תכין 600 ש"ח לרדיאטור חדש

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל כמעט בטוח שהלך מנוע . לי קרה אותו דבר והלך מנוע אם תרצה לתקן החלף מנוע ואל תעשה אוברול .מנסיון אישי .

• תוכן חדש...