Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דיסק של התוכנה "חשבשבת ERP" מהדורה 2010. רשום על הדיסק שהתוכנה תומכת בחלונות 95,98,XP,7.

הצלחתי להתקין את התוכנה על נייד עם ויסטה.

על המחשב הנייח שמריץ חלונות XP, היא מסרבת להיות מותקנת.

הודעות שגיאה מצורפות:

בתמונה של השגיאה עצמה מימין, לאחר שאני לוחץ על אישור, מופיעה לי ההודעה השנייה, בתמונה משמאל, לאחר שאני מקיש על אישור הוא כותב לי שהSQL SERVER הותקן בהצלחה, אך התוכנה לא מותקנת משום מה.

במחשב הנייח כמו שציינתי מותקנת חלונות XP מקורית.

בנייד עם הויסטה ההתקנה עברה חלק בלי בעיות ובלי שהופיעו חלונות השגיאה או בקשת הסיסמא המצורפים.

תודה מראש!

שגיאה1.jpg

שגיאה2.jpg

פורסם

הוא טוען שהחיבור נכשל. נסה לנטרל את חומת האש שלך, ותראה אם הוא עושה את הבעיה שוב. אם הבעיה נפתרה, נסה לברר באיזה פורט הוא מנסה לצאת ופתח אותו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש שירות לקוחות?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין. זה קורס הנהלת חשבונאות. שלכל אחד הביאו את הדיסק.

מה ששכחתי לציין, הנייח שמסרב להתקין את החשבשבת. מותקנת עליו חלונות XP SP3.

פורסם

נראה שהבעיה היא ב SQL קליינט

נסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל את ה SQL קליינט שאליו אתה מנסה להתחבר ,

אם אני לא טובה חשבשבת חלונות נשמר על SQL 2005 , את תוריד SQL Client 2005 ותתקין אותו

את הקליינט הזה ניתן למצוא באתר של מיקרוסופט .

מקווה שעזרתי

יום נפלא

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אתה צריך לבדוק את הSQL SERVER שלך, ווקא שהSERVICE שלו רץ והשתמש בMANAGEMENT STUDIO כדי לגשת אליו. אם אתה לא מצליח לגשת אליו, תתקין מחדש את SQL SERVER.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר על מחשב ביתי שלא מחובר לרשת כלשהי. אלא מחובר אלחוטית לנתב רגיל לצורך גלישה באינטרנט.

הוא נתן לי הודעת שגיאה יותר מפורטת לאחר שניסיתי להתקין שוב את החשבשבת לאחר שביטלתי את תוכנת האנטי וירוס ו"חומת באש"

שגיאה3.jpg

פורסם

על הדיסק של חשבשבת אמור להיות רשום איך ניתן ליצור קשר עם תמיכה טכנית שלהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התמיכה הטכנית שלהם זו חוויה מפוקפקת.

אם הם כבר עונים לטלפון, סיכוי גבוה שהם מבטיחים שחוזר אליך נציג.

עכשיו רק נשאר לך להתפלל שהוא באמת חוזר.

לצערי המנהלת חשבונות שלי לא מוכנה לשמוע על שום תוכנה אחרת.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אם שולחים להם פנייה במייל הם חוזרים מהר מאוד. הניסיון שלי עם התמיכה שלהם הוא טוב מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...