Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר לטיפול 150K ק"מ בסיריון מהדור הקודם. רוצה לדעת מה דעתכם על רמת המחירים:

נתחיל מהשורה התחתונה. המחיר הכולל של הטיפול שהוא טיפול גדול וכולל כעבודות נוספות החלפת צלחות ורפידות קדמיות הינו 2250 ש"ח כולל מע"מ.

מדובר במוסך מורשה.

פירוט (מחירים לפני מע"מ):

עבודה -

טיפול 150K ק"מ - 500 ש"ח.

החלפת בלמים + צלחות קדמיות - 250 ש"ח.

חלקים:

שמן 10W40 חצי סינטטי - 175 ש"ח.

נוזל בלמים - 33 ש"ח.

מסנן שמן - מקורי - 90.

מסנן אוויר - מקורי - 85.

נוזל קירור - "מקורי" - יענו נוזל קירור של טלקר - 120.

מצתים - 120 ש"ח - לפי חישוב של 30*4.

אטם ר' שמן - 18.

צלחות קדמיות - תחליפיות - 360.

רפידות קדמיות - תחליפיות - 180.

כמו שאמרתי, מחיר סופי כולל הכל (מע"מ, אלמנט, מדבקת פרסומת של המוסך ועץ ריח תותים) - 2250.

פורסם

נוזל קירור יקר. שמן מנוע יקר. צלחות ורפידות קידמיות יקר. מצתים לא מקוריים? יקר. בגדול יצא יקר אבל זה המורשה למרות שאני לא רואה סיבה לטפל במורשה בקילומטראז כזה ושנתון כזה של הרכב.

פורסם

גם לי נשמע יקר מעט.

למה במורשה ? תוכל ללכת למוסך שאינו מרשה דייהטסו ולחסוך כמה מאות שקלים, אולי אפילו 500

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מדובר במוסך מורשה.

פירוט (מחירים לפני מע"מ):

עבודה -

טיפול 150K ק"מ - 500 ש"ח.

החלפת בלמים + צלחות קדמיות - 250 ש"ח.

חלקים:

שמן 10W40 חצי סינטטי - 175 ש"ח.

נוזל בלמים - 33 ש"ח.

מסנן שמן - מקורי - 90.

מסנן אוויר - מקורי - 85.

quote]

המחיר של השמן והפילטרים יקר להחריד.אני קניתי שמן סינתטי מלא בחנות לחלקי חילוף בעלות זולה יותר מהחצי סינטטי.

כל השאר נשמע סביר.לגבי אם לטפל במורשה דייהטסו או לא זו בחירה שלך.. לדעתי,לא תחסוך יותר מ-200-300 ש"ח על הטיפול הזה אבל,נסה לקבל הצעות מחיר ממוסך כללי ואולי יתברר שאני טועה ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המחיר יקר!

2 אופציות טובות:

1. לקנות חלפים (בין אם מקורי או לא) בעצמך ולבקש ממוסך היבואן שיחליף.

2. ללכת למוסך מורשה אך לא יבואן.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

תודה על התגובות. עזרתם לי מאוד.

כמה תשובות:

1. הרכב לא שלי. אני לא טיפלתי במוסך מורשה יבואן ברכב הקודם. ברכב הנוכחי אני חייב כי הוא באחריות וזה באסה כי זה יבואן יקרן עם רשת מוסכים על הפנים (צ'מפיון).

2. הרכב נכנס פעם בשנה למוסך. שנה אחת טיפול קטן ושנה אחרי טיפול גדול. חוץ מזה מעולם לא ביקר במוסך לצורך תיקון מיום עלייתו לכביש (*פרט לפעם אחת שהיה קצר במאוורר של המזגן וזה סודר על ידי חשמלאי בעלות זניחה).

רציתי לדעת פחות או יותר מה יהיה ההפרש במחיר בין מוסך כללי בטווח מחירים סביר (לא האלו של הטיפול ב-199 ש"ח) למוסך המורשה. לפי התגובות שלכם יוצא שההפרש הוא נגיד 500 ש"ח לטיפול הגדול שהצגתי ו-200 ש"ח לטיפול קטן. כלומר זה יוצא 700 ש"ח לשנתיים - 350 לשנה. נעגל למעלה ל-400.

בעלת הרכב אמרה שבשביל 400 שקל בשנה היא מעדיפה לקחת אותו למוסך מורשה בשביל השקט הנפשי שלה. לכו תסבירו לה שזה לא משנה...

• תוכן חדש...