Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשר ,אני צריך בשר !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בכלל לא ברור ופשוט, אם אתה תכניס 800 קלוריות מיותרות של פחמימות/חלבון הם יהפכו לשומן, החלבון לא יצא בשירותים בדיוק כמו שהפחמימות לא.

סטרואידים לא יתחבאו בפנים . אני הסתדרתי בלי תוספים ולכן לא חקרתי אותם לעומק אבל לפני שקונים כדאי לבדוק שמדובר בתוסף נפוץ ובדוק . אני יודע שאת רוב המתאמנים ירגיז לשמוע את הסטיגמות על התוספי מזון אז אני מבין את הציניות שלך, אני לא מפיץ סטיגמות למיניהם רק ממליץ לחקור מה מכניסים לגוף.

בכל אופן לפותח השרשור- כל גיינר יעשה את העבודה, אין צורך להיות בררני מידי לגבי החלוקה של הערכים התזונתיים או לקחת אחד שמתהדר בויטמנים (אם חסר לך/סתם רוצה להוסיף יש כדורים למיניהם), העיקר לא לקנות משהו לא מוכר כמו שאמרתי.

800 קל' מיותרות? אתה מתכוון למאזן קלורי חיובי של 800 קל'? זה לא יהפוך לשומן(לא הכל הכוונה).

אם רוצים לעלות במסה חייבים להיות במאזן קלורי חיובי. וכאשר עולים במסה, אין מה לעשות עולים גם בשומן. מה שניתן לעשות, זה למזער את זה בכל מיני דרכים שלא נכנס אליהם.

בגדול זה ההבדל בין מה שנקרא "מסה מלוכלכת" ו"מסה נקייה". כמובן שזה לא שחור או לבן.

ויטמינים יש בכולם, לא צריך להסתכל על זה יותר מדיי, זאת לא המטרה של גיינר.

אם כבר בחלק מהגיינרים יש קריאטין שעל זה אפשר להסתכל. בכל מקרה לא מדובר על כימיקלים.

מוטב לקנות מוצר של חברה מוכרת וזה מהסיבה שלא פעם מצאו הצהרות שקריות לגבי ערכים תזונתיים.

אגב בגם בחברות גדולות זה קורה. חברה גדולה בארץ לפחות כמו "אולטימייט" נתפסה כבר מספר פעמים עם הצהרות שקריות.

חברה טובה לדוג' זאת אופטימום. יש לה אחלה גיינר שמספק הרבה קלוריות - "סריוס מאס" אגב גם מכיל מעט קריאטין.

אמרת גיינר איכותי, יש לאופטימום(וכמעט לכל יצרן רציני) עוד מס' גיינרים. לדוג' "פרו קומפלקס", אם תשים לב הוא הרבה יותר יקר כי אחוז החלבון הוא יותר גבוהה ויש תשלובת חלבונים אחרת, גם הפחמימות יותר איכותיות. מוצר כזה האו מצויין אבל מיותר אבל דרישות כמו של פותח השרשור.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה בנתיים לעבור לסיגריות אלקטרוניות. זה לא פותר את בעיית ההתמכרות אבל זה לפחות לא סותם לך את הראות.

ואל תפחד להרביץ ריצה טובה או קרוס טריינר אם יותר נוח לך, אם אתה במצב בריאותי תקין, לא תקבל התקף לב (אני מקווה :lol: ).

מקסימום יגמר לך האוויר קצת. זה לא בושה להתחיל מקצת ולעלות לאט לאט.

שווה למדוד דופק כדי לראות רמת מאמץ וכו'.

מסכים לגמרי שעם אימון טוב בא התאבון ושווה לחשוב על חדר כושר מאחר ואופניים בבית לצערי לא מספיק כדי לעלות בנפח.

חמאת בוטנים אם אתה אוהב זה מקור טוב לשומן בריא וקצת חלבון ועדיף לקנות את אלה ללא תוספת סוכר.

תוסיף לך לסלט שמן זית - אחלה מקור לשומן.

אני יכול להגיד שבתור אחד שעישן כמעט קופסא ביום גובה 1.76 ו 98 ק"ג (ורוב האנשים לא מאמינים שזה המשקל) , לקח לי זמן להתעורר, אבל עכשיו אני נהנה מכל רגע בחדר כושר שלוש פעמים בשבוע.

זה הכל עניין של החלטה בראש ועבודה עצמית ולא לוותר.

לפחות אתה רזה שזה יותר נוח משמן כנקודת התחלה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

זהו שהמטרה שלי היא להתחיל לרוץ אבל אני לא יכול לעשות את זה במכה בגלל שאני מעשן כבד ב 16 השנים האחרונות וחסר פעילות גופנית- אני מפחד שהלב שלי יקבל טראומה.

יש לי אופני כושר בבית והתחלתי לרכב 10 דקות ביום כדי להתחיל לפתח סיבולת בהדרגה.

אל תפחד להתחיל לרוץ, אם אתה יכול לרכב 10 דקות אתה תוכל גם לרוץ 2 ק"מ.

בהתחלה הריצות קשות , אבל הכי חשוב לא להפסיק, לא משנה כמה לאט אתה רץ העיקר שאתה רץ.

לדעתי כדאי להתחיל לרוץ בקצב שאתה מסוגל לדבר בו בלי יותר מידי בעיות, ובכלל אם תמצא שותף לאימונים זה מצויין.

בתקופות שאני מתאמן (לצערי היו לי כמה הספקות) המודעות שלי לבריאות עולה, אולי זה יעזור לך גם להפסיק לעשן.

שיהיה בהצלחה!

פורסם
800 קל' מיותרות? אתה מתכוון למאזן קלורי חיובי של 800 קל'? זה לא יהפוך לשומן(לא הכל הכוונה).

אם רוצים לעלות במסה חייבים להיות במאזן קלורי חיובי. וכאשר עולים במסה, אין מה לעשות עולים גם בשומן. מה שניתן לעשות, זה למזער את זה בכל מיני דרכים שלא נכנס אליהם.

בגדול זה ההבדל בין מה שנקרא "מסה מלוכלכת" ו"מסה נקייה". כמובן שזה לא שחור או לבן.

כן, התכוונתי להכניס 800 קלוריות בזמן שאתה כבר במאזן חיובי... הבחור מנסה לעלות בשומן ובטח ישמח גם לעלייה בשריר אז זה יותר לכיוון "מסה מלוכלכת" למרות שהוא בכלל לא מנסה לפתח גוף אז המושגים האלה די לא במקום.

אני יודע שאי דיוקים למיניהם די מעצבנים בנושאים כאלה כשאתה שומע אותם, עסקתי כשנה בפיתוח גוף וגם אותי זה היה מעצבן לקרוא דברים שלא נרשמו נכון אז אין טעם להתעצבן, "אנחנו באותה סירה". :lol:

אגב לפותח השרשור, יתכן שאתה יכול לקנות גיינרים שמשתמשים ברפואה לחולים עם בעיות אכילה, אם אתה חששן לגבי גיינרים רגילים זה יכול להיות פתרון.

פורסם
תוכל בבקשה לתת לי דוגמה לתפריט ל 4 ארוחת ביום

1. כוס שיבולת שועל עם כוס מיים +2 פרוסות עמק, כל זה בקערה ל4 דקות במיקרו

חביתה מ 3 ביצים

2. אורז מאודה+ חזה עוף בתנור

בליווי שעועית/תירס/עדשים/תפוא/קינואה

3. אורז מאודה+ חזה עוף בתנור

בליווי לחם ו3 כפות טחינה

4. אורז מאודה+ חזה עוף בתנור

סלט מ 5 ירקות וכף שמן זית

מנה=כוס

אתה יכול להחליף את סדר הארוחות :lol:

אתה יכול להחליף את העוף בכל מנה בשרית אחרת

אתה יכול להחליף את האורז בכל מנת פחמימות אחרת

אתה יכול להחליף את השיבולת בכל מנת פחמימות אחרת

אתה יכול להגדיל כמויות אם אתה לא עולה במשקל תוך שבועיים

אם אתה מרגיש שחיף תרגיש חופשי להוסיף מעדנים ומטעמים לתפריט

מאחר ואני לא יודע מה אתה אוהב ומה היכולות שלך בבישול ותנאי האכילה אז נתתי דוגמה של תפריט הארדקור שממנו אתה יכול רק לרדת לתפריטים יותר מגוונים וסבילים

כל זה ואימונים עצימים אתה עולה יפה ומאסה נקיה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה על הדוגמה שנתת,אני נמצא ביום השני של העלאת כמות המזון שנכנסת לגוף שלי :lol:

בהחלט לא קל.

לגבי הפעילות הגופנית : איני מעוניין באימונים מחטבים ,כמו שציינתי אני מעוניין לשוב ולרוץ.

בעברי הייתי בנבחרת האתלטיקה הקלה - בתחום הספרינטים ,הסיגריות גמרו אותי ומצאתי

את עצמי בחוץ.

זה חסר לי מאוד וגם זה עצוב כשאני רואה את המצב הגופני שלי היום לעומת אז-

בחיי שקשה לי לטפס במדרגות.

Gn'f'R

• תוכן חדש...