Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!!

יש לי גולף דור4 2002 והיום היה לי רעש כמו מנגנון שבור מכיוון החלון של הנהג,אני שומע את המנגנון עובד אך החלון משוחרר ולא עולה או יורד,והבנתי שהיתה בעיה בייצור של פולקסוואגן,אם המנגנון לא תוקן ,צ'מפיונס מוטורס מחוייבים בתיקון? ובמידה ולא מה עלות של תיקון כזה?

תודה.:lol:

פורסם

אחרי 12 שנים הייצרן/ייבואן לא מחוייבים לתקן לך שום דבר ברכב על חשבונם. אני בטוח ב-100 אחוז שהמנגנון הוחלף בזמנו בחדש במסגרת הנחייה של ייצרן הרכב.

עלותו של מנגנון חדש היא בסביבות 800-1000 שקלים כולל פירוק/הרכבה.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

מה שאתה מתאר יכול גם להיות בעיה בגלגל השיניים של המנוע

עלות של החלפת אחד כזה היא כ 300 שח כולל עבודה .

אם הבעיה היא במנגנון אז לאחרונה המחיר של מנגנון חדש מקורי ירד לכ 500 שח

במחיר הזה אני לא בטוח שכדאי לשפץ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רון ומרק אני ילך לבדוק את המחירים.

אם רק הייתי קרוב למרכז הייתי בא אליך רון :wink: ,המחירים והאמון במוסכים פשוט מחרפנים .

פורסם

מחלת המחלות של הרכבים מהקונצרן....

אני חוויתי את זה עם הרכב הקודם שלי (סיאט טולדו) אותו מנגנון מחורבן. (תסלחו לי על הביטוי)

במוסכים מורשים יבקשו ממך מחירים לא שפויים ויספרו סיפורי מנועים, מנגנונים שהלכו וכל מיני סיפורי אלף לילה ולילה.

ברוב המקרים מדובר בפולי (מעין גלגל פלסטיק משונן) שבהיקפו מתלפפים שני כבלי מתכת האחראיים על הרמת והורדת החלון.

כשזה קורה המשמעות היא שברוב המקרים הפולי הזה הלך ואין מנוס מהחלפת הכבלים כי המנוע מקמט אותם בצורה כזו שאי אפשר להחזיר אותם.

המחיר השפוי לתיקון הזה נע בין 300-450 ש"ח כולל מע"מ - לא יותר.

אני פעם אחת עשיתי את זה בעצמי עם קיט שקניתי מאי ביי, הלך טוב אבל לא מצדיק את הזמן של העבודה על זה כשאתה לא כל כך מיומן ומכיר, בפעם השניה שזה קרה, שלחו לי באי ביי קיט שלא התאים (אורכי הכבלים לא היו נכונים) וויתרתי על ההרפתקאה ונכנסתי לתקן את זה במוסך שמתמחה בזגגות רכב. תוקן כל העסק וקיבלתי אחריות ל3 חודשים, למזלי, החלון נפל שוב יומיים לפני סיום תוקף ואחריות ותיקנו אותו שוב....

מאז, הרכב כבר נמכר אז אין לי מה לספר.

בהצלחה!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי לברע"מ בב"ש רצו 1000 ש"ח למנגנון חדש (זיל הזול) עם שנתיים אחריות,כאשר שיפוץ לא מתקבל בכלל על הדעת וזאת מבלי שבכלל באו לכיוון האוטו שלי,"אחלה שירות".

ברחתי משם כל עוד נפשי בי והחלטתי ללכת על שיפוץ של המנגנון באחד המוסכים שבתמחה בכל עיניין החלונות,

שם שילמתי 312 ש"ח וגם החלפתי את הפיקוד חלונות שלי שהיה כולו שבור ב-216 ש"ח וכל זה אחרי הנחה של 20%.

מה אני יגיד לכם היה שווה.:lol:

• תוכן חדש...