Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

stereo4sale - מישהו ממליץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ותגידו לי דבר אחרון:

אחריות מהיבואן, אומרת שאני מקבל אחריות מהם (האם הם היבואנים?) או אחריות מהנציג הרשמי של חברת פיוניק/קנווד/בלאופנקט וכו' בארץ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ותגידו לי דבר אחרון:

אחריות מהיבואן, אומרת שאני מקבל אחריות מהם (האם הם היבואנים?) או אחריות מהנציג הרשמי של חברת פיוניק/קנווד/בלאופנקט וכו' בארץ?

האחריות היא ע"י היבואן ולא ע"י החנות

יש משווקים שנותנים אחריות שהמוצר מגיע תקין בלבד בנוסף לאחריות היבואן

אל תישכח לבדוק ולשאול פעמיים!

פורסם

אני כמעט בטוח שאם אתה מתקין לבד אתה לא מקבל שום אחריות. אם תתקין לא נכון אתה יכול רק ל**** להם אחר כך.

פורסם

כלומר שלא משנה איפה אני קונה - אם האחריות מהיבואן אז כל עוד ההתקנה בסדר - יש גב "אמין" שאפשר לסמוך עליו.

במילים אחרות אם הבנתי: החנות היא בסה"כ איפה שאני קונה (ואולי גם מתקין את המוצר), אבל אחריות אני מקבל ממישהו קצת יותר ממוסד...

פורסם

כעקרון כן אבל יש חנויות שנותנות שירות טוב יותר מהיבואן גם (וכמובן להפך). כמו כן יש יבואנים גדולים (בלי לנקוב שמות אבל אחד היותר גדולים בארץ שמוזכר הרבה למשל בפורום אודיו וקולנוע ביתי של תפוז) שנותנים שירות גרוע ככה ששום דבר לא מבטיח דבר.

כעקרון אין הרבה מקום לדאגה.

פורסם

אני לא יודע מה לגבי החנות,אבל לגבי המקצועיות סאונדבלאסטר עובדים הכי יפה בארץ לדעתי,ההתקנות שלהם מדהימות ואיכותיות והם מתקינים הרבה ברכבי יוקרה.(פורשה וכו..)

8)
פורסם

לא ידעתי שהם מושכים באף אנשים.. ברמה העקרונית, עסקה שהתבצעה באינטרנט, או בכל מקום אחר

שהיא לא פנים מול פנים (מוכר מול קונה) המוכר בה מוגדר "רוכל" ועפ"י כך לקונה יש האפשרות לבטל

העסקה לאלתר, גם לאחר שקיבל את המוצר.

כך שאם אין, מה שאתם רוצים, אל תקנו ! אף אחד לא יוכל להכריח אתכם !

בטח ובטח כשמנסים להניא אתכם לקנות מוצר אחר. ועוד לחכות שבועיים....

אל תקטלו אנשים. עד כמה שזה נשמע מגוחך, לקוח שיודע מה הוא רוצה, קשה למכור לו.

מגלל זה בחנויות הסטריאו, לא כ"כ אוהבים את האודיופילים "שמשגעים את המוח" עם הרמקול הזה,

והמגבר ההוא.

לי ניסו למכור ב"פומפה" ר"ד 760 במקום 750 שרציתי. והיה לי בדיוק אותו הסיפור כמו שמיקמיק

מתאר. אאאאאחחחחחח זה מרגיז !!!!

וכן הם מייבאים את קדנס, והאחריות לשאר המכשירים, גם נעשית על-ידם.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

בתור יבואנים של קדנס הם מנסים "לדחוף" מוצרים של קדנס ללקוח

בכל אופן, מקצת שיגועים שלי בטלפון הם נשמעים בסדר גמור, אפילו חזרו אליי אחרי הטירטורים בקשר למכשיר שחיפשתי (רק שהם פיספו בכמה ימים וכבר קניתי)...

חוץ מזה אח שלי קנה מהם קומפוננט וזוג רמקולים, הם ניסו לדחוף לו קדנס אבל הוא נשאר על שלו וקיבל את המוצרים שרצה במקור...

אז לא צריך סתם להשמיץ אותם... זכותם להציע מוצר שלדעתם הוא יותר טוב...

Scooby WRX

פורסם
בתור יבואנים של קדנס הם מנסים "לדחוף" מוצרים של קדנס ללקוח

בכל אופן, מקצת שיגועים שלי בטלפון הם נשמעים בסדר גמור, אפילו חזרו אליי אחרי הטירטורים בקשר למכשיר שחיפשתי (רק שהם פיספו בכמה ימים וכבר קניתי)...

חוץ מזה אח שלי קנה מהם קומפוננט וזוג רמקולים, הם ניסו לדחוף לו קדנס אבל הוא נשאר על שלו וקיבל את המוצרים שרצה במקור...

אז לא צריך סתם להשמיץ אותם... זכותם להציע מוצר שלדעתם הוא יותר טוב...[/QUOTE]

נכון

אבל לפרסם מוצרים ברבע מהמחיר של המתחרים אתה ישר רץ לטלפון כדי לקנות זו עבירה.

פורסם
מהרשמי. אם אני לא טועה הם מייבאים קדנס.

תיקון: הם היו מיבאים קדנס, אך הם טוענים שהפסיקו כי החברה(קדנס) ירדה ליצור זול... משהוא בסגנון.

ג'ניה

:king:

פורסם

אני הזמנתי מהם משהו ובסוף ביטלתי...( בלי קשר אליהם, בעיות תקציב..)

בכול מקרה השירות הטלפוני היה ממש אחלה אנשים סבבה לגמרי...

מבחינת איכות התקנה אני מכיר מישהו שהתקין שם מערכת שלמה המחירם היו יחסית זולים לא ממש בשמים אבל זולים

התקנה ממש טובה ונראה מקצועית לעיין ולפי מה שהוא אומר הם גם מתקיים מקצועים ואנשים סבבה

בלי קשר זה יודע שיש לאנשים נטיעה סתם לבלבל תמוח... אז אל תקשיב לכול אחד...

ואני מדגיש שאין לי משהו נגד מי שבא בתלונות שאולי הם בכלל נכונות

שום דבר לא אישי אל תתחילו לריב איתי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...