Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה עדיף לדעתכם ? לקנות רכב חדש באחד מהמבצעים של המועדונים כגון חבר - לרוב מדובר ב 10 אלף שח הנחה ממחיר מקורי

או לקנות רכב עם 0 ק"מ מחברות הליסינג.

שאלה נוספת - האם יש משהו שצריך לבדוק לפני שקונים רכב עם 0 ק"מ מחברת ליסינג?

תודה!

פורסם

במיוחד בליסינג (אבל גם בסוכנות) לוודא שהרכב לא עבר תאונה (בסוכנות מספיק לשאול במפורש בד"כ).

לוודא שלא מדובר ב"אבזור ליסינג" (בדגמים מסויימים הכסאות מאחור לא מתקפלים!!! רק בליסינג).

לוודא תנאי אחריות.

ברכב ליסינג - יד נוספת ורישום ליסינג יהווה בסיס להפחתה במחיר בעת המכירה (וגם לצרכי ביטוח). ההנחה צריכה להיות כדאית יותר.

פורסם

רכב עם 0 ק"מ הוא רכב חדש, אין עוקץ בעסקאות הללו (בעיקר אם מדובר בחברות ליסינג גדולות ומוכרות).

כפי שאמרו החברים, אתה תרכוש רכב בהנחה (משמעותית, יותר מ10.000 ש"ח), ותירשם כבעלים השניים של הרכב.

עדיין ישתלם לך.

ענת

אוויס

שלום,

מה עדיף לדעתכם ? לקנות רכב חדש באחד מהמבצעים של המועדונים כגון חבר - לרוב מדובר ב 10 אלף שח הנחה ממחיר מקורי

או לקנות רכב עם 0 ק"מ מחברות הליסינג.

שאלה נוספת - האם יש משהו שצריך לבדוק לפני שקונים רכב עם 0 ק"מ מחברת ליסינג?

תודה!

פורסם

אם אתה מתכוון למכור את הרכב בתוך שלוש שנים או פחות אל תלך אל הרכב מליסינג. חברות הליסינג ימכרו את אותו הרכב כשהוא יד ראשונה מליסינג ואתה תמכור כשאתה יד שנייה מליסינג, כולם יפנו לחברות הליסינג ואתה לא תצליח למכור במחיר סביר.

פורצה יובה!

פורסם

לדעתי זה הפוך.

אתה יכול היום לקנות I20 מליסינג 0 ק"מ באיזור ה-81 אלף על הכביש.

כזאתי מהסוכנות תעלה איזור ה-100K על הכביש.

עוד 3 שנים נגיד המחירון יהיה 62000 (זה המחירון של מודל 2009 לפי יד 2 לרכב פרטי ו-56 לרכב יוצא ליסינג עם 70K ק"מ).

וזה גם פחות או יותר המחירים שמבקשים עליהם במודעות.

עכשיו מי שקנה רכב 0 ק"מ יוצא ליסינג - יוכל להעביר הלאה את ההנחה שהוא קיבל (כולה או רובה) ולמכור את הרכב מייד.

יענו אם קנית ב-80 והמחירון 60 - תמכור ב-40 וככה מהר מאוד הרכב יימכר. מי שחמדן וקנה בזול ורוצה למכור ביוקר - אז שיחכה לפראייר הנכון.

מי שקנה ב-100 ורוצה למכור ב-65 ייצטרך להתחרות עם חברות הליסינג - וזה לא תמיד קל. ויש לו פחות מקום לתימרון.

פורסם

נאקמיצ'י, זה הפוך למי שמבין את המשמעות.

אני קניתי רכב שהיד הראשונה שלו הייתה ליסינג מימוני, מצב חדש כמעט לגמרי, מטופל בחברה, קילומטראז' נמוך ומעל שנה של אחריות יצרן וכל זה לפני שנה במחיר נמוך יותר ממש שרכב מסוגו נמכר היום בחברות הליסינג עצמן כיוצא ליסינג תפעולי.

אבל רוב האנשים שיתקלו ברכבים כאלה שאדם פרטי שהרכב היה ברשותו ינסה למכור אותם הם יחשבו שמשהו מסריח או שעובדים עליהם ובעצם מפספסים הזדמנות בהרבה מקרים לקבל רכב פרטי לחלוטין במחיר של אחד יוצא ליסינג/השכרה.

לאחרונה מגרד לי להחליף את האוטו, הוא באמת עושה את העבודה בצורה מעולה אבל סתם מתחשק לי להתקדם ולהתחדש ועניין המכירה קצת מפחיד אותי, אבל כשאני מסתכל על האפשרויות שלי רובן מורכבות מרכבי ליסינג פרטי או יד שניה מליסינג 0 קילומטרים כי אין שום טעם לשלם כל כך הרבה יותר.

אם הייתי מתלבט לגבי רכב מסויים והוא היה מוצע כחדש מהיבואן בהנחה או יד שניה מליסינג 0 קילומטרים הייתי מוכן לשלם קצת יותר (חצי אחוז לדוגמה) בכדי לקבל רכב שהוא יד ראשונה אצלי ופרטי לחלוטין, אבל לשלם מחירון מלא על רכב שמוצע בהנחה משמעותית זה נראה לי לא חכם.

פורסם

נכון.

הבעיה היא שמגוון הרכבים עם 0 ק"מ בחברות הליסינג די מצומצם ומורכב בד"כ מרכבים שלא הייתי רוצה, גם לא בהנחה גדולה.

אבל כן, בהחלט במחיר הנכון - שווה יותר לרכוש רכב 0 ק"מ מליסינג.

(אני הייתי מוכן לשלם גם 5% יותר על רכב פרטי מהחברה - שזה יוצא 5000 ש"ח לרכב של 100K, אבל בטח ובטח לא 20% יותר.

• תוכן חדש...