Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ישלנו מאזדה 6 2008 ושוקלים להחליף אוטו ,

אנחנו מחפשים אוטו עד 100K (אפשר לחרוג ל110K) ,

שיהיה גדול מבפנים לא פחות מהמאזדה ושיהיו לו ביצועים דומים ואמינות טובה ,

כרגע האפשרות הכי טובה שאני רואה היא מאזדה 6 2010 אבל לי אישית נמאס כבר מהאוטו הזה .. (כבר 10 שנים פשוט מתקדמים בשנה :-P ) צריכת דלק חשוב שלא תהיה יותר מ1-8 .. תודה רבה לעוזרים :lol:

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

יש עוד כמה אופציות טובות בסגנון הזה - פורד מונדאו, סובארו B4, הונדה אקורד, וולוו S60 ועוד.

לכולן יש צריכת דלק של 1:8 ומעלה (כלומר טובה יותר) ולכולן יש מרווח פנים טוב. מבחינת ביצועים יש כאלו שהן קצת חזקות יותר (אקורד) וכאלו שהן קצת פחות חזקות (B4) אבל בסך הכל כולן עושות את העבודה בלי שום בעיה.

פורסם
יש עוד כמה אופציות טובות בסגנון הזה - פורד מונדאו, סובארו B4, הונדה אקורד, וולוו S60 ועוד.

לכולן יש צריכת דלק של 1:8 ומעלה (כלומר טובה יותר) ולכולן יש מרווח פנים טוב. מבחינת ביצועים יש כאלו שהן קצת חזקות יותר (אקורד) וכאלו שהן קצת פחות חזקות (B4) אבל בסך הכל כולן עושות את העבודה בלי שום בעיה.

הB4 נפסלת בגלל שהיא צרה מבפנים גם .. ,

ההתלבטות הייתה

מאזדה 6

הונדה אקורד

ופורד מונדאו אבל נשקול גם תולוו עכשיו כולן אמינות ?

פורסם

הוולוו והקורד נפסלו בשל תקציב (שתיהם לא יורדות מ125K והגבול שלי זה 110 .. )

נשארנו עם פורד מונדאו ומאזדה 6 ,

מי יותר טובה ובמה ? תודה לעוזרים !

פורסם

אופציה נוספת שבאה בחשבון היא שברולט מאליבו מ2010/2011 הטרייד אין של UMI פשוט מפוצץ במכוניות עם קילומטראז'ים מצחיקים ומחירים סבירים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
עכשיו ישלנו מאזדה 6 2008 ושוקלים להחליף אוטו ,

אנחנו מחפשים אוטו עד 100K (אפשר לחרוג ל110K) ,

שיהיה גדול מבפנים לא פחות מהמאזדה ושיהיו לו ביצועים דומים ואמינות טובה ,

כרגע האפשרות הכי טובה שאני רואה היא מאזדה 6 2010 אבל לי אישית נמאס כבר מהאוטו הזה .. (כבר 10 שנים פשוט מתקדמים בשנה :-P ) צריכת דלק חשוב שלא תהיה יותר מ1-8 .. תודה רבה לעוזרים :lol:

שווה לבדוק סקודה סופרב משנתון 2009 שתכנס בגבול העליון של התקציב.

רכב מרווח מאד, איכותי, מנוע חזק וצריכת דלק באזור 1-10.

פורסם
מבדיקה של הרגע ראיתי מס' סופרב משנתון 2009 שבתקציב. בנוסף אחת משנתון 2010 שדורשים עליה 110K.

אתה יכול לשלוח לי לינק איפה מצאת ? הכי טוב שמצאתי זה 2008 ב106K ואנחנו רוצים לפחות 2009 ..

פורסם
אתה יכול לשלוח לי לינק איפה מצאת ? הכי טוב שמצאתי זה 2008 ב106K ואנחנו רוצים לפחות 2009 ..

2008 זאת הצורה הישנה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=31&SubModelID=278&FromYear=2009&UntilYear=2010&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

יש אחת מ-2010 ב-110K.

משנתון 2009 ב-103K וב-106K.

פורסם

אפשר למצוא סופרב 2009 במסגרת התקציב שהגדרת. אני באופן אישי מעדיף את האקורד אבל זה לא בגלל שהסופרב לא טובה, בכלל לא. אני מציע לך להגיע ולעשות נסיעת מבחן על שני הרכבים כדי לראות איזה מהם מתאים לך יותר.

צור איתי קשר בהודעה פרטית ואנסה לעזור לך.

פורסם
הB4 נפסלת בגלל שהיא צרה מבפנים גם .. ,

ההתלבטות הייתה

מאזדה 6

הונדה אקורד

ופורד מונדאו אבל נשקול גם תולוו עכשיו כולן אמינות ?

אם נכנסת למשוואה B4 מהדגם החדש, אז בוודאי לא מדובר במכונית צרה.

מבדיקה של רוב המכוניות בסגמנט הזה, אני יכול להגיד לך שה-B4 והסופרב הן המרווחת ביותר במושב האחורי, הודות לתכנון מוצלח ביותר של תא הנוסעים.

B4 2009 מהדגם החדש (סוף 2009) אמורה להיכנס לך בתקציב והיא מכונית נעימה מאוד לשהייה וכייפית יחסית לנהיגה.

במידה ואתה מחפש שנתון מתקדם יותר, הפורד מונדאו ירדה יחסית חזק במחירון והיא גם מרווחת, חזקה וכייפית לנהיגה.

לטעמי האישי - עדיף במונדאו את דגם ה-5 דלתות שהינו בעל פרופורציות טובות יותר.

בהצלחה שיהיה לך.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...