Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון התענינתי לגבי טאבלט.

לא הצלחתי להסגר על איזה אני רוצה,את האייפד פסלתי מלכתחילה כי אני לא מעונין לקנות מוצרים של אפל.

חיפשתי וחיפשתי עד שבמקרה הגעתי לטאבלט הזה:

http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html

הביקורות באינטרנט מהללות המפרט נראה מרשים מאד ביחד למחיר.

אבל פה הגיע הקאטץ. הזמנתי את המכשיר ב11/6 שהאתר הבטיח שעד ה20/6 המכשיר נשלח.

ב17/6 הם הודיעו בפורום שלהם שזה מתעכב ויש בעיה עם המפעל והחומרה של המכשיר והמכשיר ישלח עד ה1/7.

כמובן שהנה אנחנו תכף נוגעים בתאריך ושוב הם הודיעו שההזמנה תגיע אליהם מהמפעל בין או ב1/7 או ב2/7 .

אחד מחברי הפורום שלהם שמאד כועסים על הענין חקר קצת והגיע לאחד מאנשי חברת CUBE והתסבר שהטאבלט שהם שולחים הוא OEM ועם לוגו של PANDAWILL ולא של CUBE .

מה לעשות? מצד אחד הטאבלט לא יגיע לפני אוגוסט הרי המשלוח מסין הוא מינימום שבועים,מצד שני המחיר והמפרט מאד מרשימים ושווים את ההמתנה וענין הבעיתי יותר הוא ענין הOEM .

פורסם

'צמע... איך אומרים בעברית?

you get what you pay for.

רוצה זול? קנה זול, אבל אל תבכה אחר כך.

בטבלטים זה נכון במיוחד לאור העובדה שהמפרט הוא כמעט חסר משמעות מעשית -

למשל, אתה לא יכול לדעת אם המסך מגיב טוב או או לא לפי המפרט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן במחיר הזה עדיף כבר לחכות לצאת הגוגל נקסוס 7 שיעלה בסביבות ה200 דולר (פלוס כ~30 דולר משלוח לארץ דרך איביי).

ליגה אחרת לגמרי לעומת הטבלטים הסיניים האלה, הן מבחינת איכות המוצר והן מבחינת החומרה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...