Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה, אני מציע לך ללמוד מהמקרה של "פולו קלאסיק" עם הסיביק של ההורים. אל תנצל את הפורום להכפשות. זה פשוט תת רמה. תעדכן בהתפתחויות, וזה אחלה, מעניין לו"ז הטיפול ואיכות התיקון. אבל היו שקופים איתך, עד כמה שזה מאכזב (לגבי תקופת ההשבתה וההחלטה כי מדובר בפריט בטיחותי) ודאגו לך לרכב חליפי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משהו יודע מה החוק אומר לגבי מקרה שכזה ?

למיטב הבנתי היבואן חייב להחזיק מלאי חלקי חילוף והחוק מגדיר את מספר הימים בם הוא חייב לספקם.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

יש ל BMW וכנראה לכל הרכבים החדשים בעיות עם התוכנה, בפוסטים שקראתי בחו"ל על E90 לפני שרכשתי אותה דיברו המון על תקלות תוכנה שבהתחלה היה קשה מאוד להבין אותם והיו מחליפים שם חלקים על ימין ועל שמאל.

ב07 או 08 יצאה תוכנה חדשה שפטרה את כל הדברים האלה, כנראה שאסור לקנות דגם חדש אלה צריך לחכות איזה שנתיים שלוש עד שה Q.A עולים על כל התקלות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
סתם שאלה, איזה רכב ציפית לקבל כחילופי?

סדרה 7 תקל קצת על האכזבה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לא קשור לנושא אבל הצבע של הרכב שלך פשוט.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

אני יודע שזה מבאס, אני לוקח דברים יותר קשה ממך והתחושה הזאת היא אחת הלא נעימות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לדעתי זה אכן לא תקין לחכות שבועיים להגעת החלק, אם אין בארץ חלק שהוא לא שכיח אז לפחות לידאוג למישלוח DHL או FEDEX מהיר זה המינימום שרוכשים ממותג כמו BMW.

כניראה שגם על המשלוח מתקמצנים היבואנים וחוסכים על גבי הצרכן הפרייאר

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

משתתף בצערך - זה באמת לא נעים שאינך מצליח להנות מהרכב החדש לו ייחלת זמן רב.

כולי תקווה שהחלק יגיע במהרה ושתהנה מבהרכב בהמשך.

alfa 156 2.5.

פורסם

מסכים עם זה שזה לא נעים, אך לא נורא.

מה שכן, בFedEx יכלו להביא את החלק תוך יומיים (כולל המכס+אישור משרד התחבורה+הכל).

משכנתא זה קל

פורסם
היבואנים היחידים שמחזיקים את כל החלפים הם רק אלו שמוכרים כמויות גדולות.

מאחר ומדובר בחלק שמן הסתם לא מוחלף בתדירות גבוהה, אזי צריך להמתין עד שיגיע מגרמניה.

לא השתכנעתי.

פאביה TSI זה רכב שנמכר בכמויות אדירות?

שבועיים? הזוי.

לי לפני שנה וקצת מתדלק שבר את המכסה של הטנק דלק,הלכתי למוסך פחחות ודברו עם המוסך מורשה בק"ש.

כמובן שהחלק (דלתית עגולה קטנה) לא היה במלאי אבל הזמינו עם משלוח DHL ביום חמישי,שני בבוקר כבר קראו לי להרכיב.

מזלי שלא שילמתי את העלות (1400ש"ח! לחתיכת פלסטיק בקוטר 80מ"מ..עם מדבקה),אבל אחלה שירות מהיר :))

כנראה שלBMW יש מה ללמוד בשירות (או שאולי זה השתנה רק מאז שנרכשו ע"י "דלק")

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה כל דבר דוחפים שירות, שירות, שירות. מה הקשר לשירות? מה היבואן אשם שמכלול ברכב כשל??

למה אתה בטוח כל כך שאם היו יכולים להביא את החלק טיק טק לא היו עושים את זה, מה הקטע הזה לפסול עוד לפני

שיודעים את העובדות שמאחורי המקרה.

פות''ש, אם אתה מעוניין, אני יוכל לבדוק בשבילך את עניין ההמתנה הממושכת לקו החם של BMW.

בהצלחה ושתדע רק נסיעות מהנות ונטולות תקלות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• אחראי פורום
פורסם
חסר לך כל כך הרבה מידע ולמרות זאת הגעת למסקנות שלך לבד. מן הסתם שאני לא אוהב לבלות במוסך. זה פשוט היה עניין של צירוף מקרים. אף פעם לא רשמתי מה היו הסיבות להגעתי למוסך ואם הייתי רוצה לפרט אז הייתי מפרט.

השתמשתי במילים שלך בדיוק. כבר עברנו פה כמה וכמה הודעות שמתארות תקלות לא אופייניות לרכב חדש

ובעלים שלקו לפתע בשיכחון. ממש האלפיסטים החדשים :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מה כל דבר דוחפים שירות, שירות, שירות. מה הקשר לשירות? מה היבואן אשם שמכלול ברכב כשל??

למה אתה בטוח כל כך שאם היו יכולים להביא את החלק טיק טק לא היו עושים את זה, מה הקטע הזה לפסול עוד לפני

שיודעים את העובדות שמאחורי המקרה.

פות''ש, אם אתה מעוניין, אני יוכל לבדוק בשבילך את עניין ההמתנה הממושכת לקו החם של BMW.

בהצלחה ושתדע רק נסיעות מהנות ונטולות תקלות.

התגובה שלך ממש לא במקום. שירות? תפקידו של היבואן ושתמורתו הוא בעצם מרוויח את הכסף הוא על המכירות והשירות, אחרת עדיף ללקוח לרכוש את הרכב לבד (כפי שקורה ברכבי פאר, ורק שם בלבד למרבה הצער עקב החוקים והתקנות בארץ).

בנוסף, חשוב על המוניטין שלו, על הרווח וההפסד המגולמים במוניטין. אם נסתכל של שתי דוגמאות שאני מכיר אז המוניטין של "צ'מפייון" כל כך גרוע לפי מה שאני קורא בפורום כך שלא סביר שאקנה רכב חדש או משומש שלהם (שים לב, אין לי התנסות אישית איתם. אני מושפע מהמוניטין שלהם בלבד). להבדיל, קרוב משפחה שהוא נהג מונית סיפר לי כי ב"כלמוביל" האחריות על מרצדס היא אחריות מושלמת "מפגוש עד פגוש" ובמשך התקופה ומעולם לא נדרש להתאמץ בהפעלת האחריות גם במספר מקרים של ספק (למשל, החלפת אלטרנטור שלעיתים "גימגם" באלטרנטור חדש זמן קצר לפני סוף תקופת האחריות) בהם היבואן היה יכול לנסות להתנער מהאחריות.

ולסיום, לא מקובל עליי זמן המתנה כזה למשלוח. מניסיוני בעבודה, רוב חברות השילוח הישיר מאוד מהירות ואמינות עם מחיר שהוא לא בשמיים כך שזמן ההמתנה הזה אומר דרשני.

פורסם

למה היא לא במקום? כי דעתי מנוגדת לדעתך?

אני שב ושואל, למה אתה חושב שהיבואן רוצה להשבית לו את הרכב לשבועיים?

אתה לא חושב שיותר זול להם להביא את החלק בשילוח מהיר, לתקן ולהחזיר לו את הרכב מאשר לתת לו רכב

בהשכרה שעולה להם לא מעט כסף. הייתכן שהבעיה פה נעוצה ביצרן עצמו ובמקרה כזה היבואן יכול לעשות חמוצים

ולהתפוצץ ועדיין החלק לא יגיע. כל מה שאני אומר זה שלא צריך לרוץ ושלפוט לפני שמכירים בעובדות.

הכי קל זה לבוא ולהאשים, אבל לא תמיד זה בצדק.

מבחינת שירות, אני לא רואה שום פגם בהתנהלות, פעם אחרונה שבדקתי, מזדה 3 הוא רכב שראוי לנהוג בו

כחלופה למשך שבועיים. שאף אחד לא יחיה באשליות שיבואן יחזיק רכב פרימיום כרכב חלופי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...