Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השתמשתי במילים שלך בדיוק. כבר עברנו פה כמה וכמה הודעות שמתארות תקלות לא אופייניות לרכב חדש

ובעלים שלקו לפתע בשיכחון. ממש האלפיסטים החדשים :lol:

המילים שלי? "כל פעם שהייתי צריך לשים את השירוקו במוסך לתקופה ממושכת". וואו, בטח הסקת מזה גם מה אכלתי לארוחת בוקר? :roll: נראה לי שאתה לוקה בשכחה, חבר.

על מנת לסגור את הסיפור אני אתן דוגמה - אם אני אגיד לך שלאחרונה כאבה לי הבטן והלכתי למיון, מה זה יכול להביע? יכול להיות שמישהו בעט לי בבטן או שאולי אכלתי יותר מידי (או משהו מקולקל) או שבאמת יש משהו פנימי חמור. הבעיה היא שאתה שבוי בקונספציות ולכן "להשתמש במילים שלי" זה רחוק מלהיות מדוייק כי המוח שלך השלים את השאר.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סדרה 7 תקל קצת על האכזבה

נכון, אבל גם היא מבלה בלי סוף במוסך, אז בכל מקרה הוא יקבל מאזדה מתישהו :lol:.

אחרי שלוש וחצי שנים עם ב.מ.וו, ביקורים תכופים במוסך ופגישה עם אינספור לקוחות עם רכבים תקולים, אף אחד לא ישכנע אותי שב.מ.וו הוא רכב אמין.

החריגה לטובה בהקשר זה היא הדור השלישי של ה-5, E34.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לצערי המותג החל להתקלקל. מסיפורים של מכרים עם רכבים בכירים יותר (סדרה 3 ו-5) יש לא מעט תקלות.

בכל מקרה אני מציע לבדוק את הסיבה לעיכוב של הגעת החלק.

במידה וזה לא בגלל היצרן אלא באשמת היבואן בהחלט יש צורך לרשום מכתב ליצרן.

פורסם

היבואן לא אשם על בעיה ברכב. והבחור צודק, שכחתם מאוד מהר שהוא קיבל רכב חילופי לשבועיים, מה נראה לכם סה בחינם? תאמינו לי מהניסיון שלי עם חברות שילוח, ליבואן היה יותר זול להביא את החלק דרך dhl או. דרך חברה אחרת ולא לתת אוטו לשבועיים. נכון שיש הרבה בעיות עם יבואנים אך פה זה לא המקרה. לבחור שקיבל את הרכב אין לך מה להתלונן אלה לחוסר מזל כמו שקורה בכל העולם להרבה אנשים בקניית רכב חדש, יש אחריות והיא לא סתם ועובדה שלפי דעתי קיבלת שירות טוב פלוס, תאמין לי אני מכיר אנשים שלא קיבלו רכב חילופי בכלל. אבל בשביל הרגשה טובה תשלח מייל לחברה bmw ותתלונן על התקלה, אני בטוח שתקבל תשובה מהירה של איזה פקיד שיעשה לך copy, past לאיזה מכתב מרשים.

החיים הם כמו....

פורסם
למה היא לא במקום? כי דעתי מנוגדת לדעתך?

אני שב ושואל, למה אתה חושב שהיבואן רוצה להשבית לו את הרכב לשבועיים?

אתה לא חושב שיותר זול להם להביא את החלק בשילוח מהיר, לתקן ולהחזיר לו את הרכב מאשר לתת לו רכב

בהשכרה שעולה להם לא מעט כסף. הייתכן שהבעיה פה נעוצה ביצרן עצמו ובמקרה כזה היבואן יכול לעשות חמוצים

ולהתפוצץ ועדיין החלק לא יגיע. כל מה שאני אומר זה שלא צריך לרוץ ושלפוט לפני שמכירים בעובדות.

הכי קל זה לבוא ולהאשים, אבל לא תמיד זה בצדק.

מבחינת שירות, אני לא רואה שום פגם בהתנהלות, פעם אחרונה שבדקתי, מזדה 3 הוא רכב שראוי לנהוג בו

כחלופה למשך שבועיים. שאף אחד לא יחיה באשליות שיבואן יחזיק רכב פרימיום כרכב חלופי.

+1

בואו נשים דברים בפרופורציה, זאת ב.מ.וו סדרה 1, , אז נתנו לך רכב מקביל ממותג אחר. באמת ציפית שתקבל ב.מ.וו חלופית?

ואני גם בדעה שרכב חלופי מושכר עולה לא מעט, אני בכלל לא בטוח שסיבת השילוח ה"מאוחר" היא עקב התמהמהות של היבואן.

יתכן גם שלא כל חלק מחזיקים מיידית בכמות, יש חלקים שהסבירות לקלקולם נמוכה מאד. אז אמורים להחזיק מלאי קטן מאד (אני משער שספידומטר זה אחד מהם).

ואחרון אחרון חביב, אמרו שבועיים, אבל זאת הערכה. מי אמר שלא יקראו לך עוד שלושה ארבעה ימים שהחלק הגיע? אולי פשוט התכוונו "עד שבועיים" כדי לתאם איתך סוג של ציפיות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אם ככה אז אני יכול להעיד גם על x5 שזו חתיכת נבלה.

הגה מתקלף ברכב בן 14 חודשים שחונה רב היום בצל.

נראה כאילו הם מנסים בכוח לחקות את פולקסוואגן :)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
סדרה 7 תקל קצת על האכזבה

זה לא יקרה מכמה סיבות

1 - כל הסדרה 7, ה X5 וה X6 שיש לקמור/דלק מוטורס נמצא בשימוש וורלד סיגניה עד סוף דצמבר. אין להם רכבי מבחן/חליפי למעט ביום ראשון, וגם זה אחת ל.

2 - במו סידרה 1 זה לא רכב יוקרה משום סוג. זה מזדה 2 (או פולסוואגן פולו 5 דלתות) עם סמל של במו. זה שבארץ הוא מתומחר גבוה, לא אומר שבעל הרכב יכול לדרוש יחס זהה למי שרוכש סדרה 7. זה בסך הכל אומר שהוא פראייר (או אוהב של המותג, וכדומה).

3 - הם לא מחוייבים להחזיק במלאי חלק מסויים. אלא לדאוג לאספקת חלק מסויים במהלך 7 השנים הראשונות של הרכב. הם גם חייבים למסור רכב חליפי, אשר הינו באותה קטגוריה. במקרה הזה, מיני. כמו פיאט פונטו.

אני חושב שהם בסדר גמור. הם עושים את מה שהם יכולים. לא היה צפוי שלוח שעונים יתקלקל. הבעיה היא בהרכבה והפירוק. ייתכן כי ייגרם נזק, בעיקר לפלסטיקה, וברגים. אבל בתכלס אין מה לעשות עם זה. ככה זה כשמישהו מפרק משהו שלא אמורים לפרק אותו. לפחות לא אחרי שבועיים.

פורסם

2 - במו סידרה 1 זה לא רכב יוקרה משום סוג. זה מזדה 2 (או פולסוואגן פולו 5 דלתות) עם סמל של במו. זה שבארץ הוא מתומחר גבוה, לא אומר שבעל הרכב יכול לדרוש יחס זהה למי שרוכש סדרה 7. זה בסך הכל אומר שהוא פראייר (או אוהב של המותג, וכדומה).

מזדה 2 ? באמת ? נהגת על שניהם לפני שאתה משווה בכלל?

רגע,אז כל מי שקנה סדרה 1 הוא פראייר? אתה אומר את זה בכזה שלמות.

לכל בן-אדם יש עדיפות שונה בקניית אוטו,צריכת דלק,נוחות נהיגה,מרווח לילדים מאחורה,תא מטען,איכות חומרים,תוקף אחריות וכו'. אם אתה חושב שכל מי שקונה 1 הוא פראייר,זכותך.

אבל אתה אומר את זה בזלזול מוחלט על ה1 כאילו זה זבל מוחלט של היצרן הבווארי.

לי יש סדרה 1 ידנית , ואני פשוט נהנה מכל רגע,מכל החלפת הילוך,כל סיבוב,וכל האצה (וה136כ"ס ממש לא משקפים את הכוח של המנוע,הטורבו פשוט מעולה).

וואו,אם ככה מרגיש פראייר, אז עדיף אולי להיות פראייר.

ועוד קניתי סדרה 1 אדומה, אז ממש נדפקתי...גם עכשיו יש יותר סיכוי שיחרבנו עליי ציפורים. POOR ME.

פורסם

האמת כשאני קורא כמה תגובות פה אני פתאום מבין מאיפה יש ליבואנים אומץ לזרוק עלינו %$!.

אני לא יודע אם אתם מחרבנים 170 אלף שקל ביום, אבל כשאני שם את זה על BMW סדרה 1, שהיא אגב כמה רמות רציניות מעל פולו או מאזדה 2 או מאזדה 6 פרימיום, אני מצפה לשירות.

שילמתי על BMW - מותג שמתהדר בכל האלמנטים שיש להתהדר בהם.

ברגע שהם לוקחים על עצמם את האחריות הזו של המיתוג הם צריכים לענות על צרכים מסוימים, אני אומר את זה בתור בעל עסק.

אם זה נראה לכם כל כך לקוח מהחלל להחזיק מלאי של BMW סדרה 1 לתקלות מהסוג הזה אז אתם פשוט נמצאים בעולם הזוי. עולם נצלני. זה כבר לא בטרנד לזרוק על הלקוחות שלך, גם לא בישראל.

אם אתם חושבים שלתת מאזדה בהשכרה במקום הBMW שלי זה בסדר, שיהיה לכם בכיף... אם אתם חושבים ששמעתי התנצלות כלשהי אז אתם טועים. כבר התרגלתם לסטנדרט שירותי ישראלי כך שזה נראה לכם סבבה ואפילו שירות טוב פלוס.

אני רוצה לראות שבגרמניה לא הייתי מקבל באותו יום BMW מאותה סדרה ומעלה למשך התיקון של הרכב.

BMW סדרה 1 החדשה זה חד משמעית רכב פרימיום, נהגתי בכמה רכבים בחיים שלי, אני יודע מה זה פרימיום ומה זה לא.

אם אני הייתי קמור והיה מגיע לקוח שנוסע שבועיים על רכב חדש ומשביתים אותו לשבועיים, הייתי עושה הכל כולל הכל כדי להוציא אותו מבסוט. אתמול בלילה כבר שלחתי מכתב מנוסח היטב לBMW בגרמניה. אני לא פראייר ואני לא מחפש לנצל פה את היבואן אלא רוצה לקבל את מה ששילמתי עבורו, זה בטח לא מאזדה, ואני אקבל.

פורסם

זה מעצבן שקורה דבר כזה אבל שוב אין מה לעשות ולזה נועדה האחריות .

אני הייתי מנסה קודם לשלוח מכתב עם התלונות שלך ליבואן בארץ ותראה אולי יש דרך לפצות אותך .

אגב , שאלה שמסקרנת אותי , מתנצל אם היא חצופה אבל איזה עסק יש לך ?

פורסם

לקסוס בארה"ב נותנים ללקוחות ששמים את הרכב במוסך (לטיפול או תיקון), לקסוס מקלאס גבוה יותר. זה שירות ושיווק.

אני גם יודע שיונדאי נתנו ללקוחות מסויימים את האקווס כרכב חלופי.

אני מבין מאוד למה לקוח ששילם על BMW לא רוצה לקבל מאזדה. לפחות היו נותנים איזו מיני קופר...

emotion of motion

פורסם

דיי נו, לא אמרת את זה. ישבת לדוגמא ב-135 ואח"כ במאזדה2 או ההיפך? כי אני כן. כשתעשה זאת, תחזור אלינו עם רשמים.

וואו,אם ככה מרגיש פראייר, אז עדיף אולי להיות פראייר.

הלוואי היה לי את הממון להיות "פראייר" כמוך, אפילו שאני לא הכי מתחבר לעיצוב החדש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבעיה בקבלת רכב חלופי מקטגוריה גבוהה יותר, זה שמתבאסים לחזור לרכב החדש...

ההוגנות היא לקבל רכב מאותה קטגוריה.

בכלל..קבלת רכב חלופי זה כבר גישה שרותית נכונה. וזה שזה הפך לנורמה, זאת התקדמות.

אל תאשימו את היבואן בתקלות של רכב חדש. אפשר להאשים אותו בשירות לא טוב או בטיפול לקוי.

לעת עתה, אני לא רואה סיבה להתמרמרות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הבעיה בכך שפתחת את השרשור הזה, היא שלא מדובר ביבואן שהוא צ'מפיון, שאז כולם היו מצדיקים אותך ומספרים איך מדובר בחרא של יבואן. אני איתך, אני חושב שזה ביזיון, אבל אתה לא ממש חשוב להם, כי: (א) אתה צרכן פרטי ואת דלק מוטורס מעניין בעיקר השוק המוסדי/ליסינג; ו- (ב) רכשת את הרכב הכי זול.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...