Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, אני מצפה שיעשו לי את זה בחינם כי אני מכיר מקומות שיעשו את זה בחינם. לנפח אויר לוקח יותר זמן מזה אז ניפוח אויר זה שירות ולקחת צמיג בלי לתקן בו כלום ולבצע החלפה בינו לבין הספייר עולה כסף? אתה יודע מה? ניתקלתי בחיי במוסכים שעושים דברים מסובכים יותר ואמרים ללקוח "תן לי כמה שאתה חושב שמגיע לי". אז יש גישה ויש גישה. יש עבודה ויש עבודה. יש בעל מיקצוע ויש בעל מיקצוע. ולצערי רובם הגדול פשוט חזירים. תאמין לי שאתה כלקוח תחזור מיליון פעם לתקן אצל מישהו שייתן לך שירות על דבר שכזה קטן ותשלם לו באהבה על דברים שבאמת מגיע לו. מצטער שאני מדבר כך זה פשוט חורה לי עד כמה בעלי מיקצוע בתחום צמאים לכסף.

מעניין מה תעשה לבעל הפנצריה שברגע שהחליף לך גלגל ללא עלות או אפילו במחיר של 30 שקל.

ונשבר לו הג'וזון שכבר היה חצי שבור מההרכבה הקודמת שלך ומה שהוא היה צריך כדי לישבר לגמרי זה המכה הקטנה הזאת.

אז גם אם היה לוקח 200 שקל זה לא שווה לו את העניין.

יש מי שעובד על הראש ויש מי שעובד עם הידיים.

למה עורך דין או מהנדס לוקח אלפי שקלים על חתימה? מה הוא כבר עשה, קישקוש.

זאת בדיוק הנקודה הוא לכך אחריות על החתימה הזאת ועל זה אתה משלם.

בדיוק השבוע הגיעה אליי חבר לנגריה, תכנאי של מכונות כביסה ומדיחים, היה צריך רק להחליף ללקוח את הצינור ניקוז.

עבודה של 2 דקות, לקח ללקוח 100 שקל, ביקור כולל הצינור. בשניה שהוא הוציא את המדיח הוא שרט מעט את הדלת בה מטבח.

ממש שריטה קטנה, אתה לא רואה אותה כמעט, עזוב שהדלת מלפני שלושים שנה.

הלקח לא מעניין אותו כלום, הוא רוצה דלת חדשה או ליטוש וצבע.

עבודה כזאת של 2 דקות לא שווה גם 1000 שקל.

מאוד פשוט לבוא ולעשות חשבון לכל העולם, שתהיה עצמאי פתאום תבין שלא הכל זה שתי דקות כמו שאתה חושב.

ואני בתור עצמאי, דווקה חורה לי הגישה שלך.

שים לב שלפי הגישה שלך, כל העסקים הקטנים האלו מיליארדרים.

בנתיים רובל הגדול באותו מצב כבר שנים, כניראה שגם הכסף הזה עוד לא עשה אותם עשירים.

פלג_

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין מה תעשה לבעל הפנצריה שברגע שהחליף לך גלגל ללא עלות או אפילו במחיר של 30 שקל.

ונשבר לו הג'וזון שכבר היה חצי שבור מההרכבה הקודמת שלך ומה שהוא היה צריך כדי לישבר לגמרי זה המכה הקטנה הזאת.

אז גם אם היה לוקח 200 שקל זה לא שווה לו את העניין.

יש מי שעובד על הראש ויש מי שעובד עם הידיים.

למה עורך דין או מהנדס לוקח אלפי שקלים על חתימה? מה הוא כבר עשה, קישקוש.

זאת בדיוק הנקודה הוא לכך אחריות על החתימה הזאת ועל זה אתה משלם.

בדיוק השבוע הגיעה אליי חבר לנגריה, תכנאי של מכונות כביסה ומדיחים, היה צריך רק להחליף ללקוח את הצינור ניקוז.

עבודה של 2 דקות, לקח ללקוח 100 שקל, ביקור כולל הצינור. בשניה שהוא הוציא את המדיח הוא שרט מעט את הדלת בה מטבח.

ממש שריטה קטנה, אתה לא רואה אותה כמעט, עזוב שהדלת מלפני שלושים שנה.

הלקח לא מעניין אותו כלום, הוא רוצה דלת חדשה או ליטוש וצבע.

עבודה כזאת של 2 דקות לא שווה גם 1000 שקל.

מאוד פשוט לבוא ולעשות חשבון לכל העולם, שתהיה עצמאי פתאום תבין שלא הכל זה שתי דקות כמו שאתה חושב.

ואני בתור עצמאי, דווקה חורה לי הגישה שלך.

שים לב שלפי הגישה שלך, כל העסקים הקטנים האלו מיליארדרים.

בנתיים רובל הגדול באותו מצב כבר שנים, כניראה שגם הכסף הזה עוד לא עשה אותם עשירים.

פלג_

אני מבין לליבך ולא היתכוונתי שחס וחלילה תיפגע. סה"כ מה שאני בא להגיד שניתן לעשות שירות ללקוח שזה הרבה יותר מישתלם וייתפס בסבר פנים יפות בעיני הלקוח שבטוח יחזור אליך שוב. אנחנו לא מדברים פה על מוסכניק שבא אליך הבייתה עם הציוד. לא לכך הכוונה. אני מדבר על סיטואצייה בה אתה עם ספייר בבאגאז', מוציא אותו וסה"כ רוצה שיחליפו אותו עם אחד הגלגלים. זה לא מה שיעשה את בעל העסק עשיר אבל בהחלט ייתן לו נקודות זכות עם ייראה זאת כשירות ויעשה זאת כשירות כמו שהוא מנפח אויר כשירות. מעבר לכך תיקונים למיניהם, פנצ'רים, איזונים, פרונט...כל זה בהחלט עולה כסף ולא לזה היתכוונתי. אצל עורכי דין ורואי חשבון אין דברים שמוגדרים כשירות. בתחום הרכב יש אז הדוגמא שנתת שונה.

פורסם

לגבי השאלה המקורית, המחיר שהוא ביקש לדעתי מאוד גבוה, לפני כשבועיים יצא לי לקפוץ לפנצ'ריה, תיקון פנצר + החלפת צמד אחורי בקדמי ואיזון הסתכמו ב100 שקלים... מבחינת עבודה, לדעתי זה לוקח יותר זמן מלהחליף שני צמיגים תקינים והכל באווירה טובה. שלא לדבר על הדרישה הראשונה ל180!

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:

• תוכן חדש...