Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי כלי רכב פוגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי נכון זה קודם להקליט איתו שיחה ובה הוא מודה ומציע דרך כזאת או אחרת לתקן את הרכב על חשבונו\ביטוח שלו.

אחרי שיש לך את זה ביד הכל פתוח בפניך.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ToMeR - זה בדיוק מה שעשיתי, הקלטתי כל מילה שלו והוא אכן הודה שביצע הנזק וביקש לתקן על חשבונו.

האמת שרציתי לסגור איתו את העניין בצורה מהירה ועניינית אבל הבחור לא כל כך משתף פעולה, כנראה לא תהיה לי ברירה אלא לתבוע :|

עדכונים בהמשך

פורסם

לך לחברת ביטוח שלך תן להם את הפרטים שלו ותגיד להם שיש לך הקלטה שלו מודה באשמה.

במשטרה פגע וברח עם כל הפרטים.

אם מהחברת ביטוח יהיה בעיה להוציא כסף אתה יכול לגשת עם כל החומר שיש לך (דיווח לחברת ביטוח דיווח למשטרה וההקלטה) לתביעות קטנות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש!

נראה לי שאני שמח יותר ממך שמצאת את הנבלה :-P

תוסיף לתביעה את העובדה שהוא פגע וברח ואני מקווה מאד שתחלץ ממנו הרבה יותר מתיקון+יום עבודה.

בהצלחה

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...