Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רואים את הטופס

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שבסך הכל הבדיקה יצאה די טובה.

יש לזכור שמדובר ברכב בן 10.

כדאי להכנס עם הרכב ועם הבדיקה למוסך שמתמחה בפולקסוואגן כדי לקבלת תמונה יותר ברורה, מה צריך לתקן מהרשימה, מה דחוף, מה יכול לחכות + מחירים.

פגיעה בסף נחשבת לפגיעה עם ירידת ערך לא גדולה . לא ברור מה חומרת הפגיעה, איך תוקנה.

בדרך כלל מדובר בפגיעה מהמדרכה.

צמיגים כנראה אפשר עוד לסחוב, לא ברור כמה זמן,

מצבר בן שנתיים - לא נורא.

כיוון פרונט, תיקון נזילות, סגירת מכסה מנוע וזהו.

אפשר ללחוץ על המוכר בעניין המחיר, אחרי קבלת הצעת מחיר לתיקון ממוסך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שהבדיקה סבירה יחסית לשנתון. מצטרף לדעתו של vladclar, כדאי לקחת למוסך לבדיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבחינה טכנית על מה יכלו להוציא את הצינור הנשם? יש לזה השפעה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הצינור נשם זה באמת מה שהכי הדאיג אותי,

במכון הבדיקה לאחר הצגת הטופס הוא גם לחש לי באוזן שבשביל התיקונים צריך לפרק את הגיר וגם מחזירי שמן צריך להחליף.

ובכללי הוא לא חושב שמשתלם לקחת את הרכב.

לפני שאני הולך להתייעץ עם מוסך לגבי עלות התיקונים תוכלו להעריך לי פלוס מינוס את עלות התיקונים?

פורסם

האם באמת רשום שהרכב עבר 56 אלף קילומטר, או שזה רק אני התבלבלתי?!

ובכול מקרה, הבדיקה מלאה בכול כך הרבה כסת"ח שאי אפשר בכלל לדעת מה לא בסדר ומה סתם קטנוניות.

פורסם

אני חושב שיש כאן יותר מכסת"ח.

רוב הסעיפים בסדר וסבירים לרכב בן 10.

סעיף המנוע נשמע כאילו המנוע הזה לקראת סוף ימיו. 2 הסעיפים: נשם מנוע מנותק, דרוש תיקון במנוע - הם לא סטנדרטיים. לדעתי כדאי לך לקפוץ עם הרכב למוסך ולראות במה מדובר.

אם לרכב יש באמת רק 56K ק"מ - אז זה לא מסתדר בכלל, כי זה נשמע כמו מנוע שעבר לא מעט וזה מדליק נורה אדומה.

כמובן שהכל תלוי מחיר.

פורסם

רוב הדברים בטופס הם ברמת הכסת"ח - אל תתייחס.

הדברים המהותיים הם המנוע, התאונה שהרכב עבר ומצב מדוקדק של הגיר (הנוסח הכתוב הוא סטנדרטי - למען הכסת"ח כאמור).

נראה בהחלט סביר לרכב בן 10. קח למוסך מורשה שיוכל לתת לך חוות דעת מקיפה יותר.

We are the Human Race

• תוכן חדש...