Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

התבקשתי (בלית ברירה, ואני גם לא מת עליו כל כך, הוא גם חבר כאן לצערי וטוב שיראה את זה, ככה לא יבקש יותר) לאסוף אדם שנוחת מחו"ל מחר בשישי לקראת אחר הצהריים.

מתי לצאת מחיפה ולאן לנסוע בדיוק? הוא אמר לי טרמינל 3, מכיוון שאת שדה התעופה נתב"ג איני מכיר, אז אני לא יודע לאן לנסוע.

לצאת לכיוון תל-אביב, לרשום בג'יפיאס טרמינל 3 וזהו?

זכור לי מהפעם האחרונה שהייתי שם שיש את הבידוק (נראה כמו מעבר גבול), שם אין צורך בלהראות כרטיסים או משהו? אפשר פשוט להיכנס?

מה לגבי חניה? יש מקום להחנות את הרכב לכמה דק' שאני אוכל להיכנס לאסוף אותו או שאני אצטרך להמתין בכניסה עם הרכב?

תודה,

אוהד.

פורסם

בוויז נדמה לי שזה מופיע בתור נמל תעופה בן גוריון.

שאתה מגיע לשם, סע עם השילוט לטרמינל 3, אחרי העיקול ימינה (מאוד כיף לשחק עם האוטו), יהיו לך פיצולים לחניות וכל מיני, אתה פשוט תמשיך ישר לכיוון טיסות יוצאות, תחכה לו שם כי שם זה בחינם רק אל תעזוב את האוטו כי אסור מיד גוררים. תגיד לו שיעלה לקומה 3 ויצא אליך החוצה.

אם אתה רוצה יש חניון בתשלום (חינם עד 10 דקות ראשונות נדמה לי ואחרי זה השעון דופק) פשוט אחרי העיקול תרד ימינה ותיכנס לחניון הפרדס. התשלום מתבצע עם הכרטיס במכונות שבתוך החניון עצמו (יש גם בחוץ בשער אבל רצוי שתשלם בתוך החניון במכונות ליד המעליות)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טיפ בתור אחד שנוסע לנתב"ג הרבה כדי לקחת את אבא שלו- תגיע חצי שעה אחרי הנחיתה. אין לך מה להגיע לפני.

תחנה בחניון לטווח קצר (סע לכיוון "טיסות נכנסות") ושם יהיה או ישר לחניון היקר, ששם עשר דקות ראשונות חינם, או שמאלה ומשם מגיעים לחנייה בתוך בניין. תחנה שם (בבניין) ותגיע לאולם קבלת הפנים. יש כניסה ישר מהחניון אז אין לך מה לדאוג.

הבהרה קטנה כדי שלא תתבלבל: אחרי שפונים שמאלה לכיוון החנייה שבבניין, מגיעים לשער שנפתח כשלוקחים כרטיס. אח"כ פונים מיד ימינה. אם תמשיך ישר זה ליציאה.

תכין בסביבות 20 ש"ח שתשלם על החנייה.

פורסם

1. בדוק את לוח הרכבות ואת לוח הטיסות - אם הוא צפוי לנחות שעה ויותר לפני הרכבת האחרונה מומלץ כי יצא בקומה G (קומת מקבלי הפנים) ויפנה שמאלה - לתחנת הרכבת, ואתה תאסוף אותו בחוף הכרמל. אופציה נוספת היא מונית השירות שנמצאת מול אותה יציאה - יתרונה הוא שהשירות פועל גם בסוף השבוע והמונית תביא אותו עד ביתך, החסרון הוא שהבחור יתקל בנהג המונית הישראלי המצוי.

2. זמן סביר מהנחיתה עד היציאה מהשדה הוא 30 דקות, אלא אם יש עומס תקלה כלשהי. ביום א' האחרון לקח לי 30 דקות מדלת המטוס עד רציף הרכבת - אבל אני מכיר את הדרך ועברתי בביקורת הדרכונים האלקטרונית.

3. אם אתה חונה בחניון "לטווח קצר" ונכנס לטרמינל - הכן שלט קטן עם שם הנוסע על מנת שיזהה אותך בקלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תעשה לשניכם טובה, שירד קומה וחצי בנתבג ויעלה על רכבת

היה אדיב ותאסוף אותו מהתחנה בחיפה

למה כל הנסיעה הזו? לשניכם

אם ממש צריך תסע אתה ברכבת וחזור איתו ברכבת

זו הדרך הכי נוחה לנתבג וממנו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סע על כביש 1, אתה לא יכול לטעות, יש שילוט מאוד ברור.

גם בתוך השדה יש שילוט ברור לטרמינל 3.

לדעתי הכי טוב לבקש ממנו לעלות לקומה של הטיסות היוצאות

ולאסוף אותו משם. הכי נוח וגם בחינם.

פורסם

אכן רכבת זה הפיתרון המושלם בשבילך אם עדיין יש רכבות בשעה שהוא יגיע.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני הייתי מתאם איתו ונכנס לטרמינל רק אחרי שהוא נחת ומחכה עם המזוודות מחוץ ךטרמינל.

אחרת שחיטה כשרה בנושא המחירים לחניון.

• תוכן חדש...