Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן בדירה שלנו עובד לסירוגין (המדחס נכנס לפעולה ונכבה אחרי כמה דקות)

בחוזה יש סעיף שאומר כך: ״ המשכיר יהיה חייב לתקן את כל התיקונים החלים על בעל הנכס כחוק, ועל חשבונו״

ובנוסף יש סעיף בכתב יד האומר:״ כל תיקון במכשירי החשמל נמצאים בדירה יכול(שגיאת כתיב במקור) על השוכר ( תיקון הנגרם משימוש במוצר)״

בעל פה הוא אמר לנו שהוא מוכן לשאת בתיקונים סבירים במזגן כלומר לא תיקונים של החלפת מדחס וכו׳.

שורה תחתונה, מי צריך לשלם על התיקון?

תודה לעוזרים

פורסם

כנאמר בחוזה - על השוכר.

אם המשכיר היה מוכן במעמד חתימת החוזה לקחת גם את עלות התיקונים על עצמו, הוא היה מתמחר בצורה שונה את דמי השכירות.

פורסם

אף פעם לא הבנתי את בעלי הדירות האלו.

תמיד, אבל תמיד, תיקנתי על חשבוני את המזגן/מקרר/תריס כשהיו תקלות.

השוכר משלם לי במיטב כספו דמי שכירות. תן לו לחיות בדירה כמו שצריך. לא כמו סדירניק בשיבטה.

דבר עם בעל הדירה שינסה לעזור ולהתגמש.

פורסם

משכיר לא חכם במיוחד. הרי הוא יצטרך לתקן את המדחס בכל מקרה לפני שיכניס את השוכר הבא, ועד אז המצב עלול גם להחמיר.

בהשכרת דירה לא צריך להסתכל דרך החור בגרוש, אלא אם כן אתה משכיר דירת שני חדרים ל20 מסתננים בשיטת המיטה החמה.

ככל שבעל הבית מזניח יותר, הנזק יתפוס תאוצה ובסופו של דבר הוא יצטרך שיפוץ גדול לפני שיוכל להשכיר אותה שוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם המדחס נכנס לפעולה לסרוגין (ומקרר לסרוגין) הבעייה כנראה לא במדחס ולא יקרה במיוחד. תביא טכנאי ותקן את המזגן, בהתאם לחוזה. קייץ קריר ונעים!

:turn-l:
פורסם

בד"כ זה ממש לא מקובל שהשוכר מתקן את מוצרי החשמל בבית, אלא המשכיר,

אבל במקרה שלך זה סעיף מפורש בחוזה(שחבל שחתמת עליו) ואתה צריך לשאת בתיקון.

יותר מזה, בעל הדירה יכול לחייב אותך ברגע שאתה מפנה את הדירה, להחזיר לו מוצרי

חשמל תקינים, לרבות המזגן.

אז כמו שהציע יובל, תביא טכנאי, תראה מה בכלל הנזק. הגיוני שזה לא מדחס, אבל לך תדע.

אתה יכול לנסות לדבר עם בעל הבית, להציע שתתחלקו חצי חצי בתיקון.

אם תרצה המלצה על טכנאי, אני יכול לתת לך בפרטי, ואני בטוח שחברי הפורום ישמחו להמליץ

על עוד כמה.

• תוכן חדש...