Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תדאגו. זה אוף טופיק. הודעות כאן לא נספרות. מצד שני, תתחילו לדאוג כי בגירה עומד לכתוב מעתה אך ורק באוף טופיק כדי לשמר את המספר העגול :lol:

לא הלך לו, 10001

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איזה אקדח זה?

gunvw.jpg

סמית אנד ווטסון M29:

http://www.youtube.com/watch?v=RSAyz5c3JmM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אקדח מגניב, אבל בשבילי הנשק הכי מגניב בעולם תמיד יהיה זה:

gzdoom_2011-09-27_22-42-03-92.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אקדח מגניב, אבל בשבילי הנשק הכי מגניב בעולם תמיד יהיה זה:

gzdoom_2011-09-27_22-42-03-92.jpg

LIKE!!!

ותרומתי הצנועה לשרשור:

zjilmnf3kydt.jpg

oe4maygjd01t.jpg

egtfq55mgonk.jpg

epic-fail-photos-win-entertainment-system-win.jpg

front-right-view.jpg

וסתם כי זה מגניב:

njzct5dn50iq.jpg

Honda civic EJ6

פורסם

זה הגילום של המילה: OVERKILL.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התמונות של חדר המשחקים - כנראה שלא הייתי יוצא מהבית לעולם.

התמונות של האקדח/אגרופן/סכין - עוד מישהו חוץ ממני מדמיין איזה גיבור בסרט נלחם עם הדבר הזה בשלושה bad guys - מכניס אגרופן לראשון בצד של הפנים ושובר לו את המפרקת, מקפיץ בתנועה מהירה את הסכין ותוקע אותו בלב של השני, מסתובב תוך כדי גלגול, דורך את האקדח ויורה לשלישי בפרצוף? לא? מצטער, זה מה שיותר מדי פרקים של "המגן" עושים לי לאחרונה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

zjilmnf3kydt.jpg

9e9.gif

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
התמונות ההן אמנם קונספט אבל בהחלט יש כבר מלון כזה (לפחות אחד שאני יודע עליו בוודאות במלדיבים).

לגבי השדיים, בוא אעשה לך את החיים קלים, למרות שזה הורס את הקטע של הזיהוי.... הם מחוברים לאחת, ג׳יאנה מייקלס שמה.

וכמו שכותבים במגזין בלייזר, אנגלית למתקשים:

Gianna Michaels

החלק המשמח לגבי התמונה זה שזו בערך התמונה הכי צנועה שתוכל למצוא בהקשר לבחורה המופלאה הזאת.

לכל הגברים פה, אין צורך לכתוב לי תודה, אפשר לקבל חשבון בנק בפרטי ולעשות העברה בנקאית.

:lol:

למי שמתקשה (תרתי משמע) יכול לראות אותה מופיעה במלוא הדרה בסרט "נורמלי" בשם Piranha 3D.

פורסם

בכלל לא שמתי לב שיש לי כ"כ הרבה הודעות.

פאק, איזה אדם חסר חיים כותב עשרת אלפים הודעות?

יכלתי במקום זה לכתוב ספר ו"להרוויח" 65 אגורות לכל כרך שנמכר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...