Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל אפשרי, אבל כמובן השאלה למי, ועם מינימום נזק

נתחיל מזה שחס וחלילה אתה לא רוצה לחרוג מהמסגרת, נמשך מזה שאתה לא באמת רוצה לפגוע בשימשה, וכמובן להשתמש במסורית לברזל ועדיף שתהייה מידה יותר קטנה, (עבודה יותר קשה, אך יותר מדוייקת במיוחד לבן אדם לא מיומן)

(תסלח לי מראש שאני מפקפק במיומנות שלך אני רק יוצא מנקודת הנחה שאתה לא כל היום יושב עם הגב וחותך פלטות שלפעמים מוציאות ניצוצות לעיניים שלך וצריך לשמור על צורה)

בכל אופן, אם יש לך מישהו יותר מיומן לעשות את זה איתו, רצוי, אם לא. תנקוט במשנה זהירות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי, חצי מומלץ חצי לא מומלץ.

פריצות ?

עזוב חרטאות, אני יקח אותך למתקין שלי, וגם אלוהים לא יוציא את הרמקולים משם אחרי שהוא ירכיב אותם, הוא בעצמו לא ידע איך הוא מוציא לי את הרמקולים, אם אתה מוטרד, מרתכים.

למה לא מומלץ:

בסובארו יש ברזלים בתוך התא מטען שכביכול נותנים "גמישות" בעת סגירת תא המטען, וברגע שאתה תתקין רמקולים אובליים, הברזלים מתנגשים במגנט הרבה פעמים, וזה לא נעים לאוזן, אז צריכים לחתוך את הברזל.

רמקולים ב-200 ש"ח ?

עזוב, תשמע רדיו בטרנזיסטור, אתה עוד דואג לשמש ?

גבר, רמקולים בטווח המחירים הזה לא מחזיקים יותר מידי זמן ע"מ לאפשר לשמש להרוג אותם, ומה גם, נותנים סאונד מחורבן.

ובשורה התחתונה ?

המתקין שאמר לך לא לעשות את זה, למעשה סילק אותך, נדיר למצוא היום מתקינים שחותכים את הפח של הרכב, וכשתמצא, יקחו לך על זה בין 150 ל-200 ש"ח.

אז סיכמנו, שלא שווה את ההשקעה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חייב לנסר את הפח של הרכב?? לחבר שלי יש בדי.אל שלו בת **** של מערכת כולל מגבר וסאב מאחור.

אני כבר ישאל אותו על העלויות של ההתקנה.

אם האיכות תהיה הרבה יותר טובה אז למה לא לתת עוד 100 שקל ולנהות הרבה יותר....

כי תבינו, אני לא מעוניין במערכת כמו של אולמות אירועים אין לי כסף לזה, אני מעוניין במשהו לא חלש עם איכות סבירה שיחזיק כמה שנים טובות - אם זה לא נפגע אין סיבה שזה יהרס!

אני מוכן להשים עוד 100 בשביל פירמה, אבל כמה יעלה לי להעביר חוטים למאחור ולנסר בעץ? לגבי הפח כבר נראה לא שמעתי על דבר כזה....

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא צריך להעביר כבלים לאחור...

יש כבר כבלים מוכנים בשביל זה.. בדוק.

בדוק?? איך בדיוק בדוק? תסביר לי איך אתה מכיר את האוטו שלי יותר טוב ממני ואומר לי שיש כבלים למאחור.

ספר, מעניין לשמוע.

פורסם

אחי דבר ראשון מה הבעיה לפתוח את הבאג'ז ולחפש חוטים?

דבר שני אל תדאג מהשמש היא לא תזיק לרמקולים שלך,זאת הדאגה האחרונה שלך.

אמרתי לך כבר באיי סי שלא שווה לקנות את הרמקולים בטווח מחירים האלה כי הם חרא תשקיע תקנה את הפיוניר שהמלצתי לך ב-300.

פורסם

התקנתי רמקולים באוטו שלי, שבמקרה הוא גם DL ואני יודע שיש שם הכנה לאחוריים חורים וחוטים. רק שהחורים העגולים כך שאם אתה רוצה להתקין עגולים בסיבות ה 6" אז אתה צריך לחתוך רק את הפלטה שם ולא צריך לגעת בפח. אבל אם אתה שם אובליים אז צריך לחתוך פח...

פורסם

מה הבעיה אני לא מבין, אתה לוקח מספרי פח גוזר מכל הצדדים משהו כמו שתי סנטימטר וזהו, יש לך חור של 6X9 זה ממש צ'יק צ'אק לא לוקח יותר מ10 דקות עבודה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

חברי הפורום היקרים, היום כששטפתי את האוטו בדקתי את הבגאז' ואלו הם הממצאים:

יש חוטים מאחור לרמקולים, וזאת אומרת התקנה קלה וזולה יותר.

יש דיקט מעל ופח מתחת מאחור, ובפח יש מקומות לרמקולים ורק צריך לחתוך את הדיקט.

אני מעדיף לא לחתוך בפח ולהותיר נזק בלתי הפיך באוטו.

מה לעשות ? לחסוך כ300 שקלים חדשים לקנות פיוניר רגילים בצורת עיגול ולא ביצה? או שיש משהו אחר שאפשר לעשות והיה עדיף שהייתי יודע עליו?

תודה, יוסי.

פורסם

לאובלים יש בס יותר טוב מלעגולים.

בכל מקרה אין לך מה להפסיד האוטו בכל מקרה לא חדש.. והנזק לא עד כדי כך גדול.. אם אתה מרפד יפה מאחורה זה כאילו בא מהמפעל ככה.

אבל החלטה שלך.

פורסם

בכל זאת, לחתוך בפח.....נשמע קצת צורם, וגם דיי קשה לחתוך שם ולהרכיב רמקולים כי יש מנופים קטנים מתחת שעוזרים להרים ולהוריד את המכסה של הבגאז'.

בכל זאת חוץ מהבס, כל כך קריטי לבחור בביצה ולא בעיגולים? אני לא אהנה מעגולים הרגילים?

פורסם

זאתי לא שאלה שממש אפשר לענות עליה, אולי אתה בכלל תהנה מדאבל קאסט שיהיה במושב מאחורה

פשוט ה6 על 9 יותר מומלץ מבחינת תמורה, לעומת מחיר.

אם תהנה יותר או פחות, זה באמת העדפה אישית שלא תוכל לקבל עליה תשובה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
זאתי לא שאלה שממש אפשר לענות עליה, אולי אתה בכלל תהנה מדאבל קאסט שיהיה במושב מאחורה

פשוט ה6 על 9 יותר מומלץ מבחינת תמורה, לעומת מחיר.

אם תהנה יותר או פחות, זה באמת העדפה אישית שלא תוכל לקבל עליה תשובה.

תודה, אני חושב שאני כבר אתקין רמקולים עגולים ולא 6X9.....בכל מקרה אני מעדיף לא לחתוך בפח.

כמו שאמרתי אני לא מסתכל על הפרטים הקטנים, אבל פשוט הרמקולים מלפנים לא מספיקים לי להנאה מספקת (או לא שומעים מספיק חזק). אם אני אשמע כפול ממה שיש לי עכשיו זה יהיה מצוין.

יש לי 2 רמקולים בדלתות (פשוטים ללא פירמה ב150 ש"ח) ואם יהיו לי פיוניר ב200 300 שקל מאחור אז זה אומר מינימום כפול בעוצמה של הווליום?

הרדיו דיסק הוא גם ללא חברה אבל לא כ"כ פשוט (עלה לי 600 ש"ח) אז הוספת 2 רמקולים תכפיל את עוצמת המערכת??

ועוד דבר - כדאי לי להתקין טוויטרים באוטו? זה יעזור? לאבא שלי יש 2 מלפנים וזה ממש עושה כאב ראש...

מה אתם אומרים ? מה הייתם עושים במקומי?

תודה, יוסי.

פורסם

העיניין של הטויטרים זה בעייתי, זה התחום היותר מורגש אצל האוזן האנושית

מאוד תלוי באיך אתה אוהב את המוזיקה שלך

בכל אופן, טוויטרים רציניים מגיעים עם קומפוננטים שמכבדים את עצמם

ואם אינך מעוניין בהשקעה מיותרת, שסביר להניח תוסיף רק קצת רעש בבמת צליל גבוהה, היתי מאמין שעדיף לוותר..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חחח מערכת של 600 ש"ח ?

רמקולים ללא חברה ?

אתה רוצה לשים רמקולים אובליים פיוניר ?

עזוב, גם אם תיקח פיוניר 240 לא תגיע לרבע מההספק שלהם בכלל בגלל המערכת.

ואולי הטרבל אצל אבא שלך מכוון על גבוה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...