Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרת חוזה - השכרת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וצהרים טובים.

נתקלתי בבעיה מול חברת ההשכרה שלפחות לעכשיו לא אזכיר את שמה.

לפני כשבועיים , התקשרתי אל החברה על מנת להזמין רכב ליום חמישי שבוע שעבר עד היום בבוקר.

בשיחה עם הסוכנת , לאחר הנחה מסויימת נסגר סכום של 520 ש"ח כולל מע"מ + 2 נהגים צעירים (אחד ראשי ואחד משני).

במהלך השבוע , ביצעתי מספר שיחות (כ-3) מול מספר סוכנים על מנת לוודא את הפרטים.

ביום האיסוף , כאשר באנו לאסוף את הרכב , במעמד הקניה נאמר לנו שהמחיר לא כולל נהג נוסף ונתבקשנו תחילה להוסיף עוד 200 ש"ח עבור הנהג הנוסף.

לאחר דקות של וויכוחים (ללא הרמות קול) יצאנו כנהג אחד , ללא נוסף והסוכנת אמרה שהיא תעדכן בהמשך. (חשוב לציין כי מדובר בנסיעה מת"א לאילת , כך שנהג נוסף הוא חשוב ומומלץ)

היא כמובן לא חזרה. דיברתי עם נציגה אחרת , והיא אמרה שהיא צריכה לעדכן את הפרטים ושלמחורת העניין ייבדק.

התקשרתי שוב ביום למחרת , ולמעשה הסוכנת כן הוסיפה את הנהג הנוסף , אך שכחה לעדכן.

לבסוף היום בבוקר כאשר הגיע הזמן להחזיר את הרכב , סוכנת אחרת שוב נתנה תשובה שונה וטענה שהסוכנת המקורית שנתנה את המחיר המקורי טעתה, והוסיפה לי 28 ש"ח נוספים לחשבון מחיר סופי - 548 ש"ח.

דבר אחד , בטוח אני עם השכרות רכב סיימתי!!

אומנם מדובר כאן בסכום סופי פעוט של 28 ש"ח הבדל.

אך מדובר פה על הפרת חוזה , יחס מזלזל , חמדנות , ועוגמת נפש.

השאלה שלי , היא מה ניתן לעשות הלאה?

לפנות למוסד להגנת הצרכן? לבית משפט ? או לעזוב את העניין ולהמשיך הלאה?

יחס מזלזל כמו זה , על פי ראייתי קרה בעבר , וגם יקרה בעתיד.

האם שווה לטרוח רק בשביל המאמץ על מנת שלפחות לאחרים כמוני , אנשים צעירים שסך הכל רוצים לרדת לחופשה עם רכב שכור לא יקרה?

תודה מראש!

פורסם

בסופו של דבר זה הטענה שלך מול שלהם, לך תוכיח שאמרו לך Y ולא X.

(הקלטת שיחות? יש הצעת מחיר כתובה? רשום בחוזה?)

ובכל מקרה, פחות ממנה שווארמה.. בכיאת זה שווה את העצבים ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הוכחה יש.

את זה שכחתי לציין.

אחרי השיחה הראשונה , ביקשתי שתשלח לי את החוזה בדוא"ל.

ככה שאת ההצעה המקורית יש לי כתוב בשחור על גבי לבן.

אז עם זה שזה פחות ממנה שוורמה אני מסכים, וגם ציינתי את זה.

אבל לא מדובר על הכסף , אלא על המרמה , והפרת החוזה.

שמתי לב בכללי שמלא בתי עסק אוהבים לעשות את השטויות האלה , ולסחוט את העוד כמה שקלים האלה , בעיקר במעמד הקניה.

אז מה הלאה?

פורסם

קודם כל, שלח את התלונה בצירוף הצעת המחיר להנהלת חברת ההשכרה.

אח"כ אם זה מאוד מפריע לך שלח גם למועצה לצרכנות ופרסם בפייס.

יש לי הרגשה שאת 28 השקלים תקבל חזרה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם קיבלת את החוזה בדוא"ל בעת ההזמנה, מדוע לא הראית אותו לנציג שמסר לך את הרכב?

צר לי על הציניות, אבל בימינו, על הצגת עובדה מוגמרת שכזו בפרצוף מגיבים ב"סליחה, טעות, למי שהכין את החוזה לא הייתה הסמכות להחליט על המחיר הזה".

למדו מחברות הסלולר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
צר לי על הציניות, אבל בימינו, על הצגת עובדה מוגמרת שכזו בפרצוף מגיבים ב"סליחה, טעות, למי שהכין את החוזה לא הייתה הסמכות להחליט על המחיר הזה".

למדו מחברות הסלולר.

אני חולק עליך. כשעשיתי את החבילה הנוכחית שלי בסלקום, ביצעתי את העיסקה בטלפון וחזרתי במהלך השיחה כמה וכמה פעמים על כל הפרטים ועל המחיר. ההמשך ברור... התחילו להגיע חיובים שלא חלמתי עליהם.

בסופו של דבר זה נגמר בכך שדיברתי עם מנהל כלשהו בשירות לקוחות, איימתי בפניה למשרד התקשורת והפצרתי בו להאזין להקלטה של השיחה ההיא ולהיווכח שאני דובר אמת.

לא תאמין, אבל הוא אשכרה עשה את זה ואפילו חזר אלי מאוחר יותר והודה שהמחיר שנקבתי בו אכן נאמר לי בשיחה וכי למרות שמדובר במחיר שהוא שגוי לרעת סלקום, אני עדיין זכאי לקבלו מכיון שעל בסיס ההצעה הזאת סגרתי את החבילה.

קיבלתי זיכוי על כל ההפרשים שנגבו ממנו שלא כדין והעניין סודר.

מה שכן, כרגע אין לי שום סיבה לעזוב את סלקום מכיון שאם אני אעשה את זה, אני אצטרך להחזיר להם את עלות המכשיר, מה שהופך את כל הסיפור ללא משתלם בעליל (ותכלס יש לי חבילה לא רעה בכלל).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מדובר בחוזה אחיד בין לקוח ובין צרכן.

פנייה לבימ"ש לא תשרת את רצונך וזאת מכיוון שמדובר בהפסד סכום זעום של 28 ש"ח, מדובר בהטעיה ע"פ חוק החוזים הכללי, סעיף זה מזכה את התובע לביטול חוזה.

הייתי ממליץ לך לפנות במכתב להנהלת החברה המשכירה על מנת לעורר את תשומת ליבם לגבי התנהלות הסניף הנוגע.

כמו כן למועצה להגנת הצרכן, זה בדר"כ מאוד מרתיע את החברות הללו. שלח העתק גם לחברת ההשכרה.

• תוכן חדש...