Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו שרשמתי בכותרת, מחפש פנצ'ריה שפתוחה מחר.

ממה שזכור לי, "צמיגי מצדה" פתוחים בשבת, אבל אני לא בטוח.

בנוסף, אשמח לקבל עוד מקומות פתוחים לתיקון פנצ'ר או ככל הנראה החלפת זוג צמיגים להונדה ג'אז.

תודה לכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיגי מצדה פתוח (ברחוב מצדה ליד התחנת דלק).

לא יודע שעות פתיחה אבל יודע שהוא עובד הרבה. (גם בשבת הוא פתוח רוב היום, אני הייתי אצלו בשעה 12 בצהריים בערך).

שבוע שעבר תיקנתי שם פנצ'ר ב406. (למעשה פנצ'ר ביום חמישי לפני שבוע, ועוד פעם יום שבת, היו שתי חורים קטנים מאוד בדופן, הוא מכיר את אבא שלי, חור ראשון לקח 30 או 35 שקל ואת החור השני שבאתי יום שבת הוא תיקן בחינם).

עד כמה שזכור לי (לא בטוח) יש לו שם מישלין או פירלי אם אתה רוצה לקנות צמיגים.

פורסם

תודה רבה לכולם,

"צמיגי מצדה" היו פתוחים וסידרתי את עניין הצמיגים אצלם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...