Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש דיבורית בלות'וט לרכב, אני מתלבט בין דיבורית קבועה ודיבורית שמתלבשת על המגן שמש.

אין לי בעיה להזמין מחו"ל, מעדיף להשקיע בזה לא יותר מ-300-400 ש"ח.

אשמח לקבל המלצות.

תודה.

פורסם

אני משתמש כבר כ-5-6 שנים בדיבוריות של מוטורולה - T305 ובהמשך T307 - מהסוג שמתלבש על סך השמש. טוען בבית פעם בחודש, שומעים מצויים.

הטלפונים שמולם עבדו הדיבוריות כוללים נוקיה (סימביאן) SE W760 ולאחרונה בלאקברי 9105.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כבר קרוב לשנתיים משתמש בדיבורית קבועה וזולה SUPERTOOTH BUDDY- מרוצה מאוד.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754400

רמקול חזק, שומעים טוב משני צידי הקו, והסוללה מספיקה לשבועיים (המון שיחות).

החיסרון היחיד שמצאתי בדיבורית הזאת - המיקום של שקע טעינה לא מוצלח, ולא מאפשר הטענה כאשר הדיבורית על מגן שמש.

פתרון אחד - להטעין בבית מהמחשב,

פתרון שני - בזמן ההטענה אני מוריד את הדיבורית ממגן שמש.

בניגוד למה שרשמו בזאפ, אפשר להשתמש בדיבורית בזמן ההטענה.

http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=599&mid=754400&cid=1922

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי,

אני יכול להמליץ על Parrot MiniKit Slim שנמצאת בשימוש אצלי. עולה בסביבות ה 200-300 ש"ח וניתן להזמין מחו"ל (אני לא מצליח להזכר אם רכשתי בארץ או בחו"ל...)

הרמקול חזק וברור, הצד השני שומע מצויין (לפחות האנשים שאני מדבר איתם בד"כ). לצערי, כמו שנרשם על הדיבורית הקודמת (Supertooth Buddy) - מיקום שקע הטעינה לא נוח ולא ניתן להצמיד את הדיבורית למגן השמש באותו הזמן...

תומר.

פורסם

גם אני ממליץ על ה Supertooth BUDDY בשימוש של אבא שלי - מרוצה ממנה מאוד.

T305 נתקלתי בצבא ( כל מ"פ קיבל בזמנו ), גם עושה את העבודה.

פורסם

זה מאד תלוי בטלפון שלך ובצורת ישום העברת הקול ב BT.

יש לי את המוטורולה T605 כבר שנתיים והיא מעולה. אפשר לחבר אותה לרמקולים של הרכב ואתה מקבל שמע מעולה עם MUTE לרדיו.

אבל מה, בשני טלפונים של מוטורולה דווקא, היו בעיות קשות של דיבור כשיש רעשי רקע מסביב. הכל נשמע מקוטע ומעוות.

רגע לפני שזרקתי את הדיבורית לפח החלפתי טלפון ופתאום הכל עבד חלק.

בכל אופן מומלצת מאד.

• תוכן חדש...