Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני קורא הרבה בפורום אך לא רושם הרבה.. בכל מקרה, אחלה פורום והמון ידע קיים פה!

חיפשתי רכב לחברה שלי, כאשר השיקולים היו: זול לתחזוקה, צריכת דלק נמוכה, אמינות ואוטומט.

2 המועמדות שנשארו היו הפיקנטו והאייגו האוטומטיות (עשינו נסיעת מבחן על האלטו, i10, פיקנטו, 107, ואייגו).

הפיקנטו עולה כ 73k והאייגו ב 70k (אחרי הנחה של 3k הנחה בחודש יוני בטויוטה).

בסוף האייגו נבחרה בעיקר עקב עלות אחזקה נמוך יותר..

הזמנו אייגו אוטומטית בצבע כחול מטאלי לפי פירוט המחיר הבא:

רכב 70,000

צבע מטאלי 750

שעון סל״ד 750

אגרת רישוי 1160

קודן, מרים שמשות, חיישני רוורס, מכבה אורות אוטומטי: 400

אחריות נוספת מלאה חינם (סה״כ 4 שנים)

טיפול ראשון חינם

סה״כ על הכביש: 73,060

נבחרה אייגו ולא 107 או C1 עקב מחירי הטיפולים הנמוכים יותר של טויוטה, עלות אחזקה זולה יותר (קרסו יקרים) ותדמית טובה יותר כמשומשת. לכן כאשר אין כמעט הבדל ביניהם מבחינת מחיר, אז הבחירה היא טויוטה.

עשיתי בשכל? הצעת המחיר טובה?

תודה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם עשית בשכל זה רק הזמן יגיד...

איך קרסו קשור ל-107 ול-C1?

לגביי התדמית, היא אולי נכונה כשיש חלקים משותפים אבל הרכב הוא לא אותו רכב- במקרה של טויוטה יאריס ודייהטסו YRV. אבל כאן הרכבים זהים לגמרי, ואנשים יודעים את זה(לפחות ככה אני מקווה) ככה שאני לא בטוח שטויוטה תשמור תשמור על הערך שלה יותר טוב(למרות שאי אפשר לדעת איך היא תתפוס מבחינת המראה שלה...)

פורסם

תודה על התגובה.

התכוונתי לובינסקי.. מקריאה במקומות שונים ראיתי שלקוחות עם 107 התלוננו שמחיר טיפול 15k נע בין 650 ל 1000 שקל, תלוי איפה טיפלו. בטויוטה זה יהיה אני מעריך כ 450 ש״ח. וזה רק טיפול.. אני מאמין שאחרי סיום האחריות ההבדל יהיה גדול יותר למרות שמדובר באותו רכב בדיוק.

בקשר לעיצוב, דווקא עיצוב הטויוטה יפה יותר לדעתי מה C1 אבל פחות מה 107 אבל לא בהרבה..

פורסם

עניין האחריות מוסיף כדאיות לעיסקה אם זה אחריות כוללת ולא רק מנוע וגיר.

אתם תופתעו לטובה מצריכת הדלק לדעתי,לאבא שלי יש 107 רובוטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קצת הזוי שמוכרים את השעון סל״ד בנפרד.. אבל מה לעשות, חברה שלי רוצה שעון סל״ד..

בקשר לאחריות, אכן 4 שנים מלאות ולא רק מנוע וגיר, אבל השנה הנוספת היא רק בסוכנות שהזמנתי בה את הרכב ורק אם אני מטפל את האוטו אצלם.

מקווה מאוד שההבדל במחיר בצריכת הדלק יהיה גדול, כי חברה שלי נוסעת מעל 20k קילומטר בשנה.

פורסם

שאלת על "שכל"?

מי שיש לו שכל שואל לפני לא אחרי.

היית צריך לשאול האם יש לך מזל או לא?

מלא לוטו ותדע...

(הכל ברוח טובה)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בסיטרואן ופיגו השעון בא עם הרכב,סך הכול 400 שקל מתוך 70K לא נורא.תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שאלת על "שכל"?

מי שיש לו שכל שואל לפני לא אחרי.

היית צריך לשאול האם יש לך מזל או לא?

מלא לוטו ותדע...

(הכל ברוח טובה)

שי, רק ביצעתי הזמנה.. אני יכול לבטל אותה בשבועיים הקרובים ללא כל עלות.

יש לך דעה או סתם בא לך לעקוץ? אם יש דעה על הצעת המחיר והרכב אשמח לשמוע.

פורסם
שי, רק ביצעתי הזמנה.. אני יכול לבטל אותה בשבועיים הקרובים ללא כל עלות.

יש לך דעה או סתם בא לך לעקוץ? אם יש דעה על הצעת המחיר והרכב אשמח לשמוע.

נא קבל ברוח טובה. זאת הכוונה.

בכל מקרה, הייתי נוהג כמוך. לפחות לפי תחושה מלומדת הבחירה בטויוטה יש לה משמעות כלכלית יותר מלפיצ'פקס שהוספת.

לתדמית יש ערך עצום בשוק. ולא משנה כמה המכוניות זהות. יש עדת מאמינים של טויוטה, שבגללה כשתגיע לשוק המשני, סביר להניח שתמצא עקומת ביקוש גדולה יותר...

בהצלחה!

פורסם

אתה יודע, עכשיו שאני חושב על זה, כניראה באמת הטויוטה תשמור על הערך שלה הכי טוב.

אתם, ועוד לא מעט אנשים מעדיפים את הטויוטה כי היא כניראה תשמור על הערך שלה יותר טוב, וככה גם בעוד כמה שנים, הקונה הבא יעדיף אותה כי היא "גם כניראה תשמור יותר טוב על המחירון". ממש נבואה שמגשימה את עצמה :)

פורסם
אתה יודע, עכשיו שאני חושב על זה, כניראה באמת הטויוטה תשמור על הערך שלה הכי טוב.

אתם, ועוד לא מעט אנשים מעדיפים את הטויוטה כי היא כניראה תשמור על הערך שלה יותר טוב, וככה גם בעוד כמה שנים, הקונה הבא יעדיף אותה כי היא "גם כניראה תשמור יותר טוב על המחירון". ממש נבואה שמגשימה את עצמה :)

ממש הביצה והתרנגולת... מה לפני מה?! (:

פורסם
נא קבל ברוח טובה. זאת הכוונה.

בכל מקרה, הייתי נוהג כמוך. לפחות לפי תחושה מלומדת הבחירה בטויוטה יש לה משמעות כלכלית יותר מלפיצ'פקס שהוספת.

לתדמית יש ערך עצום בשוק. ולא משנה כמה המכוניות זהות. יש עדת מאמינים של טויוטה, שבגללה כשתגיע לשוק המשני, סביר להניח שתמצא עקומת ביקוש גדולה יותר...

בהצלחה!

תודה שי! האמת, האותו גם ממש חמוד ונוסע ממש טוב! מאוד זריז ולמרות שהאבזור דל, הרכב מרגיש איכותי ומרגישים שחשבו על העיצוב כדי שיתאים לכודל המכונית בצורה מושלמת.

פורסם
תודה שי! האמת, האותו גם ממש חמוד ונוסע ממש טוב! מאוד זריז ולמרות שהאבזור דל, הרכב מרגיש איכותי ומרגישים שחשבו על העיצוב כדי שיתאים לכודל המכונית בצורה מושלמת.

אני רוצה להדגיש - שאלת על ההיבט הכלכלי. מן הסתם לערך השוק במימוש יש משמעות מאוד גדולה. בד"כ מדובר בנעלם גדול. אבל מכיוון שמדובר במכוניות זהות, התייחסתי לערך של המותג, שהוא ההבדל העיקרי. ההימור הסביר ביותר הוא בעד הטויוטה.

מניסיון השירות שלהם טוב. וזה יתרון לא מבוטל שבין היתר משמר את עדת המאמינים.

פורסם

האמת היא שלא ראיתי את הטויוטה מבפנים, אבל לפני כמעט שנה הזמנתי פיקנטו אוטומטית אחרי שקראתי ובדקתי הרבה אפשרויות. הסיבות העיקריות היו האחריות המורחבת על המנוע והגיר (7 שנים), והאבזור של המכונית - שנראה לי שעולה על זה שבטויוטה לפי מה שקראתי. בכל מקרה, בסופו של דבר אחרי 7 חודשי המתנה (אז היה ביקוש גבוה) העברתי את ההזמנה לחבר וקניתי רכב אחר בגלל הזדמנות אחרת שנפתחה. החבר, אגב, מרוצה עד הגג מהפיקנטו.

נראה לי שמבחינת אבזור הקיה מציעה את החבילה הטובה ביותר, אבל מבחינת צריכת דלק לא. כך שאם הדלק הוא שיקול מרכזי, כנראה שהפיקנטו היא לא הבחירה הטובה ביותר.

אגב, כמה זמן צריך להמתין היום בשביל פיקנטו?

• תוכן חדש...