Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט AC Rayn TAB 7 - כדאי? [ICS]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותו סכום +/- אתה יכול לקנות IPAD 2 יד שניה, איכותי הרבה יותר ונוח יותר לתפעול לעומת הטאבלטים הסיניים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
באותו סכום +/- אתה יכול לקנות IPAD 2 יד שניה, איכותי הרבה יותר ונוח יותר לתפעול לעומת הטאבלטים הסיניים.

אתה לא קונה אייפד משומש ב 600 ש"ח

אתה לא נותן מתנה אייפד משומש

אתה לא יודע מה מצבו של אייפד משומש ובטח שאין עליו אחריות

אתה צודק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני הזמנתי מכאן את הדגם שנקרא AURORA מתוצרת AINOL

מסתבר שבינתיים יצא דגם חדש חדש עם מעבד כפול ליבה שנקרא AURORA II

מי שיכול לחכות aurora2 בהחלט שווה את ההמתנה וההפרש.

המחיר ששילמת, זהה למחיר שאני שילמתי אם מוסיפים על ה"מתנות חינם" שקיבלתי.

האם שילמת מכס או מעמ?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

RAM קטן ידפוק אותך בגלישה

מסך פשוט עם רזולוציה נמוכה

המחיר בהתאם!

פורסם

נראה מצויין אבל מחיר כפול מזה שהוא רוצה לקנות.אין מתנות חינם!

פורסם

אתה צודק.

האמת שאני כתבתי את זה מהפלאפון ולא נכנסתי ללינק שהוא נתן.

בכל זאת,לא עדיף להוסיף 90 דולר ולקבל מכשיר טוב יותר?

פורסם

אני לא מעוניין בטאבלט 7 אינצ.

הסיבה שבחרתי בטאבלט הנ"ל (פרט למחיר הנוח) היא העובדה שהוא מגיע עם השפה העברית בתוכו..השאלה אם יש משהו מומלץ יותר ברמת המחירים הזו (עד 150$ ) הכולל בתוכו עברית ונתונים טובים?

עוד שאלה ,האם אפשר "להשתיל" בכל טאבלט שכזה תמיכה בעברית?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש - מערכת הפעלה מלאה בעברית או שמספיקה לך האפשרות לקרא ולכתב בעברית, אבל שהמערכת תהיה באנגלית.

אם התשובה היא שהאופציה השניה מספקת, כל אנדרויד מגרסא 2.2 ומעלה תיתן לך את מה שאתה מחפש (על אף שבחלק מהגרסאות יש עניין של היפוך של מספרים מימין לשמאל).

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...