Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה חודשים קניתי טנדר סילברדו חדש בתשלומים ללא ריבית. שילמתי כבר 6 תשלומים, כל תשלום 3000 ש"ח ושילמתי המע"מ. עכשיו נשאר 180K.

אני רוצה להחליף את זה בג'יפ קרייזלר ולהמשיך בתשלומים, איפה אני יכול לעשות את זה? :S:S

פורסם

אם הרכב משועבד לבנק\יבואן\חברת ליסינג, ויש רישום של שיעבוד ברישיון הרכב\משרד הרישוי,

כדי להסיר את השעבוד ולהעביר בעלות צריך לשלם את מלוא הסכום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם הרכב משועבד לבנק\יבואן\חברת ליסינג, ויש רישום של שיעבוד ברישיון הרכב\משרד הרישוי,

כדי להסיר את השעבוד ולהעביר בעלות צריך לשלם את מלוא הסכום.

אני אעביר את השיעבוד לאוטו החדש אבל מי מוכן לעשות טרייד אין על אוטו כזה

פורסם

וואו קשה, תראה אם היה לך רכב אחר זה היה יכול להוות פחות בעיה,כי בגדול זה אפשרי לתת לך 100 אחוז הלוואה ואז בעזרת החוזה טרייד אין לסגור לך את ההלוואה בבנק ולהסיר שיעבוד זה לא משהו זר,העניין שיש לך רכב עבודה אומנם עדיף על פורד וראם אבל עדיין רכב עבודה הזיכוי שתקבל יכסחו אותך בכל טרייד אין.

מצד שני חבל יהיה לאבד את ההלוואה ללא ריבית ויש אפשרות אם תיתן לבנק הזמנה מספר שילדה ומספר רכב שיעבירו לך את השיעבוד.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
וואו קשה, תראה אם היה לך רכב אחר זה היה יכול להוות פחות בעיה,כי בגדול זה אפשרי לתת לך 100 אחוז הלוואה ואז בעזרת החוזה טרייד אין לסגור לך את ההלוואה בבנק ולהסיר שיעבוד זה לא משהו זר,העניין שיש לך רכב עבודה אומנם עדיף על פורד וראם אבל עדיין רכב עבודה הזיכוי שתקבל יכסחו אותך בכל טרייד אין.

מצד שני חבל יהיה לאבד את ההלוואה ללא ריבית ויש אפשרות אם תיתן לבנק הזמנה מספר שילדה ומספר רכב שיעבירו לך את השיעבוד.

בקשר לשעבוד אני יכול להסיר השאלה איפה כדאי או מי מוכן לעשות טרייד אין על אוטו כזה והאם יש אפשרות לגיפ יבוא אישי

פורסם

טרייד אין הוגן תקבל רק ביבואן ממנו קנית,או למכור לבד.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אתה שואל את השאלה הלא נכונה. אין בעיה לעשות טרייד אין, השאלה היא באיזה מחיר.

אתה מבין שאתה הולך להפסיד הרבה מאוד כסף במהלך הזה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה שואל את השאלה הלא נכונה. אין בעיה לעשות טרייד אין, השאלה היא באיזה מחיר.

אתה מבין שאתה הולך להפסיד הרבה מאוד כסף במהלך הזה?

המחירון 202k ללא תוספות ומעם ומחיר הגיפ בסביב ה 200 למה שאפסיד

פורסם

עדיין, לא תקבל על הסילברדו מחיר מחירון.

בוא נסתכל על זה ככה -

אתה מוכר לסוכנות טרייד אין את הסילברדו שלך במחיר מחירון. הם מוכרים לך ג'יפ במחיר מחירון. הם מוכרים את הסילברדו שלך במחיר מחירון לאדם אחר. איפה במשוואה הזאת נכנס הרווח של סוכנות הטרייד אין?

אם אתה מחזיק בסילברדו ומתקזז על המע"מ אני מניח שאתה מפעיל עסק. בתור בעל עסק אתה בטח כבר צריך לדעת שעסק חי מפערי תיווך. קנה בזול, תמכור ביוקר. גם את הסילברדו שלך הם צריכים לקנות בזול (=מתחת למחיר מחירון) ולמכור ביוקר (=במחיר מחירון). כן תוספת, לא תוספת, לרוב זה לא משנה ואפילו גורע מכדאיות הטרייד אין שכן הסוכנות לא בטוחה שיבוא קונה שירצה לשלם אקסטרה על תוספת שהותקנו לטעמך האישי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עדיין, לא תקבל על הסילברדו מחיר מחירון.

בוא נסתכל על זה ככה -

אתה מוכר לסוכנות טרייד אין את הסילברדו שלך במחיר מחירון. הם מוכרים לך ג'יפ במחיר מחירון. הם מוכרים את הסילברדו שלך במחיר מחירון לאדם אחר. איפה במשוואה הזאת נכנס הרווח של סוכנות הטרייד אין?

אם אתה מחזיק בסילברדו ומתקזז על המע"מ אני מניח שאתה מפעיל עסק. בתור בעל עסק אתה בטח כבר צריך לדעת שעסק חי מפערי תיווך. קנה בזול, תמכור ביוקר. גם את הסילברדו שלך הם צריכים לקנות בזול (=מתחת למחיר מחירון) ולמכור ביוקר (=במחיר מחירון). כן תוספת, לא תוספת, לרוב זה לא משנה ואפילו גורע מכדאיות הטרייד אין שכן הסוכנות לא בטוחה שיבוא קונה שירצה לשלם אקסטרה על תוספת שהותקנו לטעמך האישי.

אז כדאי למכור אותו גם אני מפסיד ?

פורסם

ברכב חדש המצב אפילו יותר בעייתי.

למה שאדם ירכוש ממך את הרכב במחיר מחירון ויהיה יד שניה אם תצורת תוסםת קטנה יחסית הוא יכול לרכוש חדש מהניילון.

כלומר, הסכום צריך להיות משמעותית נמוך מזה של רכב חדש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המחירון 202k ללא תוספות ומעם ומחיר הגיפ בסביב ה 200 למה שאפסיד

הבנאדם שיקנה ממך את האוטו במחיר מחירון, אני ממליץ לצלם ולעדכן את ערך "פראייר" בוויקיפדיה בתמונתו.

1. רכב לא סחיר

2. שוק מת

3. הפרש זניח לרכב חדש

סה"כ...20-30% הפחתה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ברכב חדש המצב אפילו יותר בעייתי.

למה שאדם ירכוש ממך את הרכב במחיר מחירון ויהיה יד שניה אם תצורת תוסםת קטנה יחסית הוא יכול לרכוש חדש מהניילון.

כלומר, הסכום צריך להיות משמעותית נמוך מזה של רכב חדש.

עידן

מה אתם אומרים על אוטו דיל

• תוכן חדש...