Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגש נוקיה, 1.6.2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יצא שהגעתי וצילמתי. כרגיל הכל כאן בגלריה בפליקר, ואני מזכיר שאפשר להוריד גרסאות ברזולוציה גבוהה למי שמעוניין. ניסיתי הפעם להשקיע בזוויות מעניינות... לא בטוח שהצליח לי.

קבלו פה ארבע תמונות- הרביעית היא ללא ספק קלאסית עתידית...

7321301704_d5d7b4ddde_b.jpg

7321350662_3ca886d404_b.jpg

7321326200_3325ca4fe5_b.jpg

7321370072_ca5b11f87c_b.jpg

פורסם

יוחאי, תודה על השיתוף, אך נראה לי שפספסת עוד קלאסיות מודרניות שהיו שם;

האחת מרצדס C63 AMG ועוד שני דגמי M לבנים ומדהימים של סדרה 1, דגם שיצורו נמשך כשנה בלבד ולא מכבר הודיעו על הפסקתו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
יוחאי, תודה על השיתוף, אך נראה לי שפספסת עוד קלאסיות מודרניות שהיו שם;

האחת מרצדס C63 AMG ועוד שני דגמי M לבנים ומדהימים של סדרה 1, דגם שיצורו נמשך כשנה בלבד ולא מכבר הודיעו על הפסקתו.

כן, ראיתי את הנ"ל, אבל לא התחברתי במיוחד... אני יותר בקטע של קלאסיות "אמיתיות", כאלו שהן קלאסיות כבר עכשיו.

אבל אתה צודק שהב.מ.וו. והמרצדס הן קלאסיות עתידיות- זאת אם הן באמת כאלו. זה כבר כמה שנים שאתה יכול לרכוש (במרצדס) "ערכת" AMG ו(בב.מ.וו.) "ערכת" M, כך שהרכב נראה לחלוטין כמו הדבר האמיתי, רק הרמה של מכסה המנוע תגלה לך אם הוא כזה- לא שאני טוען שהרכבים מנוקיה היו "זיוף"...

תודה יוחאי על השיתוף בתמונותיך היפות בפורום

שבוע טוב

שלי

תודה! :mm_yeah:

• תוכן חדש...