Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקומפוננט הבא פוקל 165A אני אוהב אותו מאוד הכל בוא מושלם,הטויטר מעולה,אבל חשבתי אולי אפשר לשדרג למשהו טיפלה יותר "רך" וחד (אני מרוצה מהטויטר)

מאוד אהבתי את הסט והכל שלא תבינו לא נכון פשוט ראיתי באיביי מחירים של טויטרים ומאוד התפטתי..שווה להזמין משהו מאיביי?

שוב על הקרוס המקורי של הפוקל איזה טויטר יעשה הבדל להרים את הסט לרמה עוד יותר גבוה?

תקציב של 300-350 אם זה מחו"ל אז כולל משלוח ובארך עד 350שקל

ג'ינו שבוע טוב

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

טיווטרים של פוקל מעוד מדוייקים וחדים.

מורל מדוייקים ורכים יותר. (הם "פחות" צורמים)

אני חושב שהטווטרים של הרץ הם שילוב לא רע ביניהם.

אגב טווטר מעולה זה הL1 הרגיל.

אצלי ברכב יש את השילוב הבא.

וופרים פוקל אוטופיה.

וטיווטרים של מורל

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתה קצת סותר את עצמך וקשה להבין מה אתה רוצה כי רך וחד לא הולך יחד..

אני מתכוון לחד במובן המדוייק לא בצליל,ורך גם במובן לא של צורם,הטויטרים של הפוקל לא צורמים. אני פשוט מחפש אולי משו שירים את הסט רמה אחת למעלה. מה אתם ממליצים ומחירים יעזרו לי מאוד

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הרוב (לפחות פה בפורום) יגידו לך שטוויטרים של פוקאל זה שם נרדף לצורם, אני אישית שמעתי אותם בסטאפ וזה הדהים אותי (אצל יוני).

יש כל מיני אופציות כמו שנאמר על ההרץ או סדרה גבוהה יותר של פוקאל, אני למשל ואם אני לא טועה ראיתי עוד מישהו מוכרים את הטוויטרים של הk2p.

לא חסרות אופציות בנושא הזה.

פורסם

מה אתם אומרים על הJBL האלו? ממש מצאו חן בניי מישהו מודע לסאונד שלהם האם זה מה שאני מחפש?

למרות שזה מעט חורג מהתקציב..

http://www.ebay.com/itm/JBL-L100T-L100T3-035tia-Tweeter-Fully-functioning-/110888293118?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item19d17512fe#ht_500wt_1413

פורסם

זה נראה כמו טוויטר של רמקולים ביתיים אני מציע שתחסוך עוד קצת ותביא טוויטר שמתאים לרכב

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

כל השרשיר הזה סותר את עצמו :-P

מוראל הם פחות מדוייקים ופחות חדים באופן גורף מטוויטרים של פוקל

הם נוטים להיות רכים יותר ונעימים יותר לאוזן אבל זה דווקא בגלל שהם לרוב יהיו קצת פחות מפורטים מהפוקל וקצת פחות מדוייקים מהם.

עם עבודה נכונה על סטים של פוקל אפשר להגיע לתוצאות נעימות לאוזן - נוכחתי לדעת, אבל זה מצריך עבודה רבה ולדעתי, ההשקעה עליהם גדולה מידי גם מבחינת מחיר וגם מבחינת עבודת כוונים והם לא מצדיקים לא את זה ולא את זה.

טוויטרים של הרץ - מסדרת הספייס ומעלה - טוויטרים טובים מאוד וגם ורסטיליים מאוד.

טוויטרים של HAT - מפורטים בצורה בלתי רגילה ולא צורמים לאוזן אבל צריך לדעת איך לרסן את התחום העליון שלהם בכדי להוציא מהם כל מיני צלצולים שמורגשים יתר על המידה - למעט הR2 שלהם שלא זקוקים לשום ריסון. (מנסיון ארוך טווח עם הרבה מאוד טוויטרים של HAT החל מסדרת האימג'ן דרך הקלארוס והלגטייה עד הR2 שהם ספינת הדגל שלהם).

ג'ינו בחר בפוקל - לא הייתי בשום פנים ואופן מנסה להביא טוויטר של מוראל הודות לכך.

הייתי מתלבט בין טוויטר של HAT L1V2 לבין טוויטר של הרץ ספייס או אודיסון ווצ'ה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי טויטרים של HAא מהסידרה שאמרת נישמעים טוב..השאלה איך הם יתפקדו על הקרוס של הפוקל עם העניין של החיתוכים וכו'.

פורסם

ישראל אבל אפשר לשחק עם הקרוס בשיל שהוא יתאים נכון עם הקבלים ונגדים שם לא יודע איך זה הולך

פורסם

זה לא לשחק עם הקרוס זה לבנות קרוס חדש שיתאים לאלמנטים.. אני במקומך מחפש את הטוויטר של הK2P אם אני לא טועה הדגם שלו זה TN-52

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...