Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כרגע ניסן פאתפיינדר ואני רוצה להתחדש.התקציב הוא 220 אלף +-

איך הבמוו x1?

אשמח לעוד הצעות.

תודה:-D

פורסם

האחזקה שלו כמו של הניסן שיש לי כרגע?איך התצרוכת דלק?

שמעתי שיש לו בעיה של חריקות מהפלסטיקה אחרי כמה זמן זה נכון?

אם יש עוד אוטו שאתם ממליצים בסגנון הזה אשמח לשמוע

תודה

פורסם

פורד אדג׳ מציע הרבה יותר מרווח ואבזור, ומקריאה גם יותר נוחות ושקט. בדור הנוכחי גם איכותי ביותר.

מן הסתם פחות מהוקצע בפניות וכו׳, אבל מה זה כבר משנה?

אפילו מבחינת הפוזה נראה לי שיש תיקו - בשל גודלו של האדג׳.

יש לציין, שמן הסתם הדיזל של במו יותר חסכוני.

פורסם
כמו כל רכבי במוו רכב מעולה הבעיה היחידה היא אחזקה של רכבים כאלה.... בכל מקרה שיהיה בהצלחה

דווקא ה-x1 בינוני למדי. תנוחת הנהיגה היא כשל פרייבט (לטוב ולרע ביחס לג'יפון), תא הנוסעים פלסטיקי, המרווח מאחור מצומצם למדי ואין מקום לנוסע שלישי. נוחות הנסיעה לא טובה במיוחד ותא המטען קטן יחסית לג'יפון. אני חושב שכבר לא משווקים כאן את גרסת הדיזל של ה-x1 ודגם הבסיס משווק עם מנוע 2.0 ליטר הישן ורק דגם ה-20i משווק עם מנוע ה-2.0 טורבו.

אני מתקשה להבין איך אפשר לעבור מענק כמו פאת'פיינדר למכונית קטנה יחסית שכזו. לכן, נשאל קודם מה הצרכים שלך מהרכב ואילו נקודות חשובות לך. פורד אדג', הוא אכן בחירה לא רעה במחיר הזה, אך כמובן שהוא לא ממש חסכוני בצריכת הדלק אבל גם לא קיצוני אם נוסעים רגוע.

פורסם

אז אני מבין שהיא קטנה מאוד והאיכות בתוך האוטו לא משהו(פלסטיק).

לשאלתך איך אפשר לעבור מהאוטו שיש לי כרגע.

הוצאתי אותו מהחברה בשנת 07 ב305 אלף שקל.

המחיר ירד בצורה לא נורמלית היום האוטו שווה 150 אלף בערך.או שזה נורמלי אני כבר לא כ''כ יודע.

אני רוצה אוטו יפה,נוח,חדיש,אני לא מצפה לעשות איתו טיולי שטח,אני פשוט אוהב גיפים,תמיד היה לי גיפים ויהיה לי קשה לדעתי לרד לאוטו פרטי.אני אוהב את המרווח.

עשיתי עם הגיפ שיש לי כרגע 125 אלף קמ זה נחשב בסדר לא?

ואיך הגיפ שיש לי כרגע מבחינת תצרוכת דלק?

אשמח לעוד המלצות למכונויות תודה רבה חברים!!

פורסם
הוצאתי אותו מהחברה בשנת 07 ב305 אלף שקל.

המחיר ירד בצורה לא נורמלית היום האוטו שווה 150 אלף בערך.או שזה נורמלי אני כבר לא כ''כ יודע.

לאבד 50% בחמש שנים זה יותר מנורמלי, פשוט מעולה ! יש רכבים שמאבדים את זה בשנתיים-שלוש :cry:

נ.ב. איך הגעת אבל ל-150 ??? מחירון יד 2 נותן 120-135 לדיזל 2.5 אוטומטי אחרי שיקלול ...

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=95&SubModelID=995&FromYear=2006&UntilYear=2008&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=1&fromKM=1&KM=150000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=1&Hand=2&Info=

פורסם

אדי,צודק המחיר הוא 135 אלף,חשבתי זה המחיר נפל מהר מידי אם אתה אומר שזה בסדר אני שמח,הואוטו הזה שירת אותי נאמנות.

מה ההבדל בין גרנד צירוקי לפורד אדג?ומה יותר כדאי?מי צורך יותר דלק?

ומה אתם ממליצים קיום דיזל או בנזין?

אם יש עוד אופציה למכונויות זה יהיה מעולה

תודה שבת שלום!

פורסם
אדי,צודק המחיר הוא 135 אלף,חשבתי זה המחיר נפל מהר מידי אם אתה אומר שזה בסדר אני שמח,הואוטו הזה שירת אותי נאמנות.

מה ההבדל בין גרנד צירוקי לפורד אדג?ומה יותר כדאי?מי צורך יותר דלק?

ומה אתם ממליצים קיום דיזל או בנזין?

אם יש עוד אופציה למכונויות זה יהיה מעולה

תודה שבת שלום!

יד 2 גם בא בחשבון.

נ.ב משתלם לייבא קיום?

פורסם

לאחרונה גם אני התחלתי פוזל לכיוון של ג'יפון פנאי ,לא בתקציב של 200K

אשמח אם תשתף מה ההחלטה הסופית.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם

רק במידה ואתה חוסך ביבוא אישי סכום רב אחרת לא ממש כלכלי.

מפני שמספיק תקלה אחת ברכבים האלו זה יכול להסתכם בעשרות אלפי שקלים.

אל תשכח ושמדובר ברכבי פרימיום ,לפי סיפורים של חברים ושל חברי הפורום פה להיכנס למוסך של אודי לא נעים בכלל! תצטרך לקחת משכנתא.

אם החיסכון מסתכם ב- 20 או 30K לא כדאי ללכת על יבוא אישי.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

• תוכן חדש...