Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, רוב הרומים אכן חרא, אבל רוב האנשים משתמשים באחד מבין השלושה-ארבעה המוצלחים, שמהווים שיפור מהמקור.

החרא שפסיירקס התכוון אליו, להבנתי, הוא הגרסאות הצולעות של היצרנים (טאצ'וויז, מוטובלו וכו') ולא המפתחים העצמאיים של הרומים. הממשק יצרן היחיד שאני יכול להסתדר איתו הוא הסנס, וגם איתו יש לי כמה פערים לא מגושרים (למרות שלא ראיתי את החדש).

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רועי, רוב הרומים אכן חרא, אבל רוב האנשים משתמשים באחד מבין השלושה-ארבעה המוצלחים, שמהווים שיפור מהמקור.

החרא שפסיירקס התכוון אליו, להבנתי, הוא הגרסאות הצולעות של היצרנים (טאצ'וויז, מוטובלו וכו') ולא המפתחים העצמאיים של הרומים. הממשק יצרן היחיד שאני יכול להסתדר איתו הוא הסנס, וגם איתו יש לי כמה פערים לא מגושרים (למרות שלא ראיתי את החדש).

ובדיוק בגלל זה קונים גוגל פון ואין ממשקי יצרן ורומים צולעים. העדכונים מגיעים מגוגל וזהו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בגירסה 4 גוגל הגבילו מאד את האפשרות של היצרנים להכניס את הזבל שלהם.

הם הולכים בעקבות מיקרוסופט. רוצה אישור של גוגל לטלפון שלך? יש דרישות.

פורסם

תאמת שרועי צודק.

אבל גם לסמסונג פון אפשר לצרוב גירסת רום שמבוססת על גוגל כמו CM9 או דומיו.

זאת לא בעיה,מאז המעבר לפניי חודשיים לICS אני רק עם AOSP\AOKP

לא חוזר לסמסונג.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

זה נחמד להגיד שיש רומים , לא תמיד זה פרקטי.

יש לי חבר עם DEFY + לדוגמא, אתה יודע כמה דברים לא עובדים בכל הרומים הקומבינות לICS?

(ועם זאת לSG1 לדוגמא יש כבר פתרונות סבירים ומטה... אבל שאפשר לחיות איתם)

בקיצר - רק גוגל (לדעתי) וגם אני עכשיו שאני קונה פלאפון לפיתוח לשחק איתו - לא חושב אפילו ליסטות ימינה או שמאלה מזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין כזה דבר, לכל מכשיר יש את הרום שלו. גם הרום של גוגל הוא לא בדיוק "נקי" אלא אנדרואיד נקי עם קרנל שמותאם למכשיר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ברור - השאלה איפה אפשר להשיג את הרום הנקי - לפני שהיצרניות שותלות שם את הזבל שלהם.

קרנלים יש בשפע ב XDA כמו גם ריקוברי.

• תוכן חדש...