Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנובו K800 ישווק בסין קודם, מחיר : 524$.

מתוך כתבה :

" סמארטפון ה-K800 של לנובו הוא הכוכב האמיתי בסיפור הזה – סמארטפון ה-Medfield הראשון מציע מסך LCD בגודל 4.5 אינץ' וברזולוציה של 1280x800, מצלמת 8 מגה פיקסל עם רגישות מירבית של 3,200ISO ופלאש לד כפול, אנדרואיד ICS (אם כי הדגם שהוצג בתערוכה הריץ אנדרואיד בגירסה 2.3.7 עם ממשק ייחודי), קישוריות Wi-Fi, קישוריות Bluetooth 3.0, ניווט GPS, תקשורת ה-WiDi של אינטל להזרמת מדיה באופן אלחוטי, סוללה של 1,900mAh וכמובן אותו שבב אטום Z2460 בעל ליבה תומכת HyperThreading במהירות של 1.6GHz."

בנוסף לכתבה, מקורות אחרים מוסיפים כי המכשיר כולל גם יציאת HDMI, כרטיס SD עד 32 GB וכמובן שקע USB.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אירוני יהיה אם בעוד כשבועיים-שלושה יתחילו לצוץ פה דיונים על 'מחאה' חברתית כאשר במקביל יפתחו דיונים על 'האם שווה לבזבז 3.5K על שדרוג לS3 כאשר רק לפני 3 חודשים בזבזתי 3K על S2. :idea:

"העם דורש - SGS3 בזול!" :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למי שקורא עיתונים רשת עולם הקולנוע מוכרת את הגלקסי 2 ב2000ש"ח בלבד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
למי שקורא עיתונים רשת עולם הקולנוע מוכרת את הגלקסי 2 ב2000ש"ח בלבד.

עכשיו זה רק מתחיל לרדת לקראת בואו של S3, הם כנראה רצו להיות הראשונים שמורידים מחיר.

להערכתי זה יעלה בסביבות 1800 ש"ח.

במילים אחרות אם מישהו מתכוון לקנות S2 שיחכה עוד קצת.

404

פורסם

או, בדיוק הסיבה שנכנסתי לטרד, אני אולי רוצה לקנות S2 חדש, ורציתי לשאול אם מישהו יודע משהו, ה S2 ממשיך להיות מיוצר במקביל? כמו ה 4 וה 4S של האיפון? או שה 2 זה מלאי שברגע שהוא יגמר אז זהו אין יותר S2?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

למה במצב של עכשיו לקנות S2 ולא נגיד גלקסי נקסוס שמגיע עם מערכת הפעלה פתוחה , ICS נקי משטויות של סמסונג ובטוח יקבל שדרוגים ליותר זמן ויותר מהר?

מה גם שהמסך שלו משמעותית טוב יותר מהS2.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה צודק בהכל ליביו, אך הוא בעל מצלמה פחות טובה, חסר חריץ הרחבה לכרטיסי זיכרון וחסר רדיו :(

ולמדקדקים גם המאיץ הגרפי וערכת השבבים נחותים בהשוואה לגלקסי 2.

פורסם

א ב ל:

ההפרשים במצלמה קטנים מאוד יחסית (החיישן נחשב איכוי)

אמנם אין כרטיס זיכרון - אבל זה בא סטנדרט - 16 גיגה מובנה.

רדיו? באמת?

ההפרשים במאיץ הגרפי הם קיימים , וההפרש בערכת השבבים הוא אפסי שולי.

כל זה טוב ונחמד - אבל 400 דולר בארה"ב וכרגע סביבות ה2300 ש"ח בארץ (ואני בטוח שאפשר פחות) - זה לדעתי מחיר ללא תחרות.

מה גם שהדברים שכתבתי (לדעתי , כמו עידכונים , מסך ומכשיר פתוח לחלוטין) חשובים לדעתי משמעותית יותר.

Then dying is forgetting

פורסם

להוריד את נושא המסך, האם הגלקסי אס2 לא מקבל עדכונים כמוהו? ידוע שלגלקסי יש את ממשק המשתמש של סמסונג.

עוד דבר מעט בעייתי זה סוללה שמחזיקה פחות בהשוואה לגלקסי אס2 זה בגלל המסך היותר גדול אני מניח.

פורסם

התשובה היא חד וחלק לא.

הגלקסי נקסוס יצא עם 4 / קיבל עדכון ל4 ממש ביציאה - כלומר לפני כחצי שנה.

עם הS2 - אם קנית בארץ - היית תלוי עם העדכון הזה עד השבוע.

גם עם הנקסוס S - שהיה הקודם שלו - הוא קיבל עדכון רשמי לICS בזמן שהגלקסי S1 - המקביל הסמסונגי שלו - פשוט לא קיבל עדכון.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

קיבל עידכון,לא קיבל,למה צריך להיות תלוי ביצרנים כשיש קהילה של מפתחים שעושה את העבודה הרבה יותר...

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מחזק את ליביו, ומוסיף שהמשמעות העיקרית של "הגוגל פון" (נקסוסים לדורותיהם) הוא התחייבות לקבלת עדכוני תוכנה מיידיים ככל הניתן ולזמן ארוך. הנקסוס ס קבל את גרסא 4 ימים/שבועות ספורים אחרי הגלקסי נקסוס, בעוד הגלקסי s1 כלל לא יקבל עדכון רשמי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
קיבל עידכון,לא קיבל,למה צריך להיות תלוי ביצרנים כשיש קהילה של מפתחים שעושה את העבודה הרבה יותר...

רוב הרומים שמסתובבים בחוץ הם חרא. נדיר להתקל במשהו שבאמת עובד כמו שצריך. בשורה התחתונה, כיום לא הייתי סומך על המפתחים העצמאיים לעשות את העבודה הזו ועל כן לא הייתי קונה אנדרואיד שאינו גוגל פון גם במחיר של טכנולוגיה דור קודם (כלומר, אם הייתי קונה כרגע טלפון, זה רק את הגלקסי נקסוס).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...