Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי לקנות רכב שנת 2011, וההתלבטות העיקרית שלי היא בין המאזדה 3 לשברולט קרוז .

הם מאוד מרשימות ונוחות מאוד (גם מבחינת נסיעה) . ולכן ההתלבטות קשה עוד יותר.

אשמח להמלצות מבעלי ניסיון .

תודה

פורסם

יצא לי לנהוג על הקרוז והיא מאוד מאוד חלשה ( מפה בא השם שלה :) ) לדעתי המאזדה הרבה יותר טובה ,נוחה וחזקה.

פורסם
באיזה גירסאות מדובר?,איזה מנועים?

מנוע 1.6

אקטיב ו- LS

ואגב, אני מחפש לקנות מפרטי ולא מליסינג או משהו בסגנון.

פורסם

תודה, ראיתי את הסרטון הזה כבר . מדובר בשנתונים 2009 .

הקרוז בשנת 2011 עברה שדרוג במנוע (124 כ"ח) ובגיר , ולכן היא קצת שונה היום .

פורסם

אם רק בשני אלה מדובר- המזדה ללא ספק. מבחינת שוק, התנהגות כביש, מנוע, נוחות ועלויות.

הקרוז אומנם מרשים מבחוץ ומבפנים אבל שילוב הגיר למנוע שם על הפנים , הרכב נוסע בצורה גרועה ביותר לא מגיב לגז בכלל , מערכת שמע גרועה ובכלל שלל מחלות שיכאיבו מאוד לכיס כל עוד מדובר על רכב פרטי.

המזדה עדיפה מבחינת תקלות לא נתקלתי בהרבה בעיות אם בכלל במזדה אין לה מחלות כאלה או אחרות וכמו כן הנסיעה בה בהרבה יותר נעימה, נוחה וזריזה. כמובן איכות חומרים יותר טובה , מערכת שמע יותר טובה ועוד.

פורסם
תודה, ראיתי את הסרטון הזה כבר . מדובר בשנתונים 2009 .

הקרוז בשנת 2011 עברה שדרוג במנוע (124 כ"ח) ובגיר , ולכן היא קצת שונה היום .

גם ה124 גרועה באותו המידה מניסיון.. אולי טיפה מעבירה הילוכים יותר טוב.

פורסם

הקרוז לא איטית עד כדי כך. היא אמנם לא זריזה כל כך, אבל הביצועים שהיא מציעה סבירים ביותר לרכב משפחתומטי 1.6. גם ה"תקלות" שהיו לקרוז בשנים הראשונות תוקנו ובשנים שעליהן מדובר בשרשור אין לה בעיות מיוחדות.

הקרוז מעט נוחה יותר מהמאזדה, נעימה יותר לשיוט ונהיגה רגועה, רכה (לטוב{נוחות} ולרע {אחיזה והתנהגות כביש}), שקטה, מרווחת יותר, תא המטען גדול ונוח יותר והיא גם מעט מאובזרת יותר.

המאזדה מרגישה זריזה ותזזיתית יותר, מגיבה טוב יותר ללחיצה על הדוושה, הבלמים שלה עדיפים, היא אוחזת ומתנהגת טוב יותר, מהנה לנהיגה, אמינה יותר (כנראה) ואיכותית יותר.

אף אחת מהן לא חסכונית במיוחד.

אני אישית הייתי הולך על ה-3. בכל מקרה עדיף שתעשה תעשה נסיעת מבחן בשתיהן ותחליט.

פורסם

לא מבין הכי גדול אבל אני נוהג יום יום במאזדה 3 אקטיב (הרכב של המשפחה) ושברולט קרוז שאני נוהג בא בצבא ואני בלי להתבלבל בכלל הייתי בוחר במאזדה היא יותר נוחה מבחינת מושבים אבל טיפה יותר קופצנית .

מבחינת מנוע המאזדה גם לוקחת פה בלי להתבלבל בכלל.

הקרוז הגלה הגלה

אגב בקרוז אחרי 93 אלף קילומטר הגיר מסר את נשמתו לבורא :? (לא מעיד על הכלל יכול להיות שהתעללו באוטו לפני שאני קבלתי אותו) נסעתי איתה מ22.000 עד עכשיו 96.000

זאת תעדי בלבד מתוך נסיון. בהצלחה בקניית הרכב:-)

פורסם

תשמע אני עובד בחברת ליסינג ואני בתחום די הרבה זמן .. אין מה לומר כמות המזדות שנכנסות למוסכים לא לצורך טיפול או בלאי טבעי של הרכב כגון ברקסים וכאלה שואף ל-0. כמות הקרוז שנכנסות למוסך בהרבה יותר גדולה. בחודש 1 הבאתי למוסך 4 קרוז עם מנוע מקרטע (המחלה של הרכב) ונורות מנוע דולקות. 2 מתוכם הדגם החדש.

מבחינת ביצועים הרכב באמת לא משתווה לדעתי לרכבים בקבוצה , אולי ללאנסר 1500 וגם אישית אני מעדיף לנהוג עליה מאשר על הקרוז, הרכב פשוט מרגיש כבד כל העברת הילוך מורגשת ממש.

אני מסכים שיש לרכב גם דברים חיובים ולכן פותח השרשור צריך להחליט ע"י נסיעות מבחן מה יותר נוח לו ועדיף מבחינת נהיגה, הוצאות וכה'

פורסם
מנוע 1.6

אקטיב ו- LS

ואגב, אני מחפש לקנות מפרטי ולא מליסינג או משהו בסגנון.

מפרטי לרוב תמצא את הדגמים המאובזרים יותר (LS+ וקומפורט) אלא אם אתה מתכוון לרכוש רכבי ליסינג מיד שניה, כלומר כאלה שכבר נרכשו ע"י פרטיים מחברות הליסינג ואתה תהיה היד השלישית.

אפשר לדעת מדוע הגבלת את עצמך לשתי אלה?

לא ציינת דרישות ותקציב לכן יהיה קשה לכוון אותך אבל אם משפחתיות זה הכיוון אז היו אופציות עדיפות באותם שנתונים במיוחד לרכישה מידיים פרטיות ולא מההיצע האחיד של חברות הליסינג.

בהצלחה.

פורסם
שלום,

החלטתי לקנות רכב שנת 2011, וההתלבטות העיקרית שלי היא בין המאזדה 3 לשברולט קרוז .

תודה

בקל אוטו מוכרים עכשיו מאזדה 3 עם 0 ק"מ (שנת 2011) ב-93 או 95 אלף שקל (דרך הקופונים של וואלה).

פורסם
שלום,

תודה

היי,

לגבי הקרוז-

שברולט קרוז הוא הרכב הבטיחותי בקטגוריה, מצויד במנוע חזק מזה של המתחרה ותיבת שישה הילוכים אוטומוט טיפטרוניק.

בנוסף שברולט קרוז מציאה מראה חיצוני מרשים ותא נוסעים יוקרתי ועשיר באבזור כגון מערכת בקרת שיוט (קרוזקונטרול)

ועוד הרבה תוספות עשירות,

בלי קשר אני תמיד ממליץ לבצע נסיעת מבחן כדי להרגיש את הרכב,

אנחנו נשמח לתאם לך באחת הסוכנויות או להגיע אלייך שתוכל להתרשם מהרכב בעצמך,

בכל שאלה אשמח לעזור,

גיא משברולט

• תוכן חדש...