Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש רעיון מקורי איך להלחם בתופעה?

המצב הוא שהיא לא סתם זזה, אלא פונה כלפי מטה ומוטה לצד.

כל מה שאני מנסה להשיג זה הפחתה של הבעייה כך שהמראה לפחות תישאר באותו מקום אם עושים PAUSE, כי אין דרך להפסיק את הרעידות לחלוטין.

פורסם

תחזק את החיבורים בעזרת מפתח מתאים.

אם הבעיה במפרק הכדורי, אז תנסה לנקות אותו, שלא יהיה שמן ולא גריז. אם עדיין לא עוזר, אז תנסה לשים קצת סיליקון.

... תלמד לחיות עם הבאסים 8)

פורסם

אל תתפוס אותי במילה, אך לפי מה שזכור לי ההמלצות של FIXXER עוזרים במצב ממש לא רציני, לפי מה שהבנתי ממך מדובר במצב דיי קריטי, אני זוכר שבעבר שמעתי מישהו ששם סוג של דינימיט בחיבורים של המראה.

(כמובן יכול להיות שאני טועה, אם אני טועה תתקנו אותי..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
תחזק את החיבורים בעזרת מפתח מתאים.

אם הבעיה במפרק הכדורי, אז תנסה לנקות אותו, שלא יהיה שמן ולא גריז. אם עדיין לא עוזר, אז תנסה לשים קצת סיליקון.

... תלמד לחיות עם הבאסים 8)

יש 2 מפרקים כדוריים נפרדים, והבעייה היא אכן בזה שיותר קרוב לשמשה. אין שם שום בורג או מנגנון שמאפשר כיוונון.

פורסם

נסה למעוך את הקטע הכדורי במפרק ע"מ שיהיה לא סימטרי וכך יווצר חיכוך.....נסה עם פלייר או משהו כזה...

פורסם

אני ראיתי באוטו דיפו מראה שאתה צריך להוציא בורג לכוון ואז להחזיר את הבורג יענו אין מצב שהיא תזוז..... כדי שהיא תזוז חייבים להוציא בורג....

היא עלתה משהו כמו 40 שקל וחבר שלי קנה אותה בגלל תופעה כמו שלך (הונדה סיוויק..)

דרך אגב יש לך מערכת ליגה!!!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אני ראיתי באוטו דיפו מראה שאתה צריך להוציא בורג לכוון ואז להחזיר את הבורג יענו אין מצב שהיא תזוז..... כדי שהיא תזוז חייבים להוציא בורג....

היא עלתה משהו כמו 40 שקל וחבר שלי קנה אותה בגלל תופעה כמו שלך (הונדה סיוויק..)

דרך אגב יש לך מערכת ליגה!!!

המראה שלי קצת יותר מסובכת ממראה בסיסית. מחוברים אליה כבלי חשמל (היא מכהה כשמסנוורים מאחור בלילה) ובחלק שמתחבר לשמשה יש גלאי טיפות גשם.

לכן אני חייב לייצב את מה שיש, אין מצב שאני אנהג בלי מראה תקינה, וקשה לוותר על בסים חזקים ועמוקים מצד שני :)

אולי DAMPING רציני לגג יכול לעזור, אבל הייתי מעדיף לדעת שמישהו ניסה וזה אכן עוזר, לפני שאני נכנס לסרטים של פירוק הגג.

פורסם
לא נראה לי שזה קשור לגג אולי קצת אבל בכל זאת זה ירעד...

הגג רועד וזאת עובדה. שמתי לב (גם מבחוץ) שהוא רועד יותר במרכז הקידמי (הצמוד למראה) ואותו דבר במרכז האחורי. השימשה הקידמית צמודה לגג, לכן חשבתי שאם הגג רועד הוא משפיע גם עליה.

בכל מקרה השמשה רועדת עם או בלי הגג, השאלה היא האם היא תרעד פחות אם הגג יירעד פחות.

כפי שציינתי אני לא מצפה למנוע רעידות אלא רק להפחית אותן במידה ניכרת.

• תוכן חדש...