Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

יש לי מאזדה 6 כאשר בתקופה האחרונה חלון ליד הנהג עובד לסירוגין.פעם עובד ופעם לא עובד.

חבר שעוסק בהתקנה של אביזרים לרכב החליט שמדובר בבעייה במרימי החלונות. ניתק את מרימי החלונות היימים (החלונות היו עולים בנעילת הרכב מלבד החלון שלא פועל) והתקין לי מרים חלונות חדש. לאחר בדיקה מסתבר שכנראה המנוע ליד הנהג הלך לעולמו ללא קשר למרימים. הבעייה החדשה שנוצרה זה שמרים החלונות שהורכב לא פועל . הוא פועל פעם אחת אם אני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר או אם אני מנתק את הפיקוד אליו ומחבר מחדש.

כאשר אני עושה את הפעולה של הניתוק מהחשמל או מהפיקוד והוא עובד נראה לי שבסגירה האחרונה המרים נשאר "נעול" עד לניתוק החשמל ממנו או ניתוק וחיבור הפיקוד מחדש.

דגם המרים - GC4-51

גירסה -4G51 4.01

אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לפיתרון.

תודה מראש.

פורסם

לפי מה שאמרו לי המון מתקינים במאזדה צריך מרמים חלונות מיוחד משהו דיגיטלי.

תבדוק עם החבר המתקין !

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

כן, המערכת עובדת באופן תקין וכל החלונות עולים ויורדים (מלבד החלון בו המנוע כנראה נפגע) במרימים הקודמים לא הייתה בעייה.

שמתי לב שלאחר ניתוק המרים וחיבורו חזרה לחשמל בעת שאני דורך את האזעקה נשמע תיקתוק וחלון עולה.בסוף המהלך כשהחלון מגיע לסוף נשמע תיקתוק והחלון השני עולה ושוב עד לחלון האחרון.נשמע תיקתוק כשהחלון עולה ולא נשמע תיקתוק של ניתוק .אני לא מכיר את המערכת אבל נראה כאילו בסוף המהלך אין ניתוק.כשאני מנתק ידני את המרים או את החוט של הפיקוד ומנסה שוב החלונות שוב עולים.ללא ניתוק וחיבור מחדש לא עולים החלונות והמרים כביכול לא נכנס לעבודה. איך שזה נראה לי בסוף הרמת החלונות אין ניתוק כדי שבדריכה הבאה של המערכת המרים יקבל חשמל.

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

תודה למשיבים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש מישהו שיכול להסביר לי מדוע ישנם שני חוטים שמתחברים לחוט של הפיקוד? כאשר אני מנתק אחד מהם המצב נשאר כשהיה.

האם יתכן שהמרים לא מחובר כראוי ולאחר הרמת כל החלונות לא נותן הוראת ניתוק ולכן בפעם הבאה כשאני נועל את הרכב החלונות לא עולים (אלא אם אני מנתק את המרים או את חוט הפיקוד ומחבר מחדש)?

• תוכן חדש...