Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שבת. שעת צהרים נינוחה.

נוסעים מצומת מורשה לכיוון צומת רעננה, הנסיעה רגועה ומתבצעת על המסלול הימני, כמובן. באותו הרגע היה מספר המכוניות מועט.

פתאום, מאמצע שום-מקום (אף פעם לא הבנתי איפה זה, "שום מקום"?) מבליחה מכונית ספורטיבית מאחורינו, במהירות גבוהה מאד (אנחנו שייטנו על 90 קמ"ש), עוקפת אותנו מצד ימין (!) במרווח שיש על השול, בינינו לבין הגדר המפרידה אל השדות מימין.

היא המשיכה קדימה תוך כדי זיגזוג די פראי בין מעט המכוניות שהיו.

הספקתי רק לשים לב שמדובר ברכב עם לוחית רישוי דיפלומטית/קונסולרית.

עד כאן הסיפור קורע הלב. זוגתי ואני התחלנו לדבר על הנושא, כאשר היא טוענת שלא ניתן לעשות נגדו שום צעד עקב החסינות הדיפלומטית. ואני שואל אתכם: בהתייחס למיקרה ספציפי זה של עבירת תנועה ועד לעבירות אחרות (חניה, תקיפה, גניבה) - האם הפושע אכן לא בר הענשה עקב היותו בעל החסינות הנ"ל? מהי בכלל חסינות דיפלומטית? למה היא נועדה ומדוע אם בכלל, האדם הנושא אותה מעל החוק? מתי כן ניתן לנקנק נבלה שביצע עברה אבל מנפנף בנייר מכובד שכזה?

פורסם

צ'מע,

לא יודע להגיד לך על המקרה הספציפי הזה, אני רק זוכר שבנשק קטלני (מל גבסון) הם קרעו את המניאק ההוא עם החסינות הדיפלומטית ואפילו הפילו לו את הבית מהצוק באמצעות טנדר (הייתי תובע את הקבלן על בניה רשלנית).

לדעתי יש לך קייס.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא. אין מה לעשות עם זה. תמסגר ותתלה בבית.

אם מדובר בעברה באמת חמורה, משרד החוץ צריך להתלונן לשגרירות של אותה מדינה.

על עברות תנועה וחניה לא 'מלכלכים' קשרי חוץ, חמורות ככל שתהיינה.

בכל העולם סובלים מהפראות של הנהגים של הסגל הדיפלומטי, בעיריית ניו יורק רק לאחרונה החלו לפעול על מנת שהשגרירויות ישלמו את דוחות התנועה והחניה שמצטברות למיליוני דולרים. על פחות מזה אף אחד לא מסתכל.

[זה משהו בסיגנון: אני עסוק עכשיו בענינים ברומו של עולם, שינוים היסטוריים, נגיד כמו מה מצב הפסטה בעזה, או מי ליטף את הפנים של איזה פעיל שלום לא מספיק בעדינות, ואתם מתלוננים על זוטות כאלו? פוי, תתביישו...]

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

חסינות דיפלומטית כשמה כן היא, מגנה עליו בכל צורה שהיא.

גם במקרה קיצוני של רצח, למערכת האכיפה בארץ אין מה לעשות נגדו.

פורסם

לא כל מי שנוהג ברכב בעל לוחית רישוי דיפלומטית הוא בעל חסינות דיפלומטית. יכול להיות גם שהוא פשוט קונסול של כבוד.

קונסול של כבוד, כבודו במקומו מונח אך הוא אינו חסין מענישה.

פורסם
צ'מע,

לא יודע להגיד לך על המקרה הספציפי הזה, אני רק זוכר שבנשק קטלני (מל גבסון) הם קרעו את המניאק ההוא עם החסינות הדיפלומטית ואפילו הפילו לו את הבית מהצוק באמצעות טנדר (הייתי תובע את הקבלן על בניה רשלנית).

לדעתי יש לך קייס.

בקיצור, אני מבין שזאת הדרך היחידה...

פורסם

עזוב אותך קייס או לא קייס..

איזה אוטו זה היה? אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

להזכירכם - היה פעם בישראל שגריר מצרי שנחשד בעבירות מין. הבחור חזר הביתה אחר כבוד, ללא משפט או עונש.

מצד שני - הנהג באותו רכב דיפלומטי יכול להיות גם ישראלי עובד השגרורות. דומני שלכזה אין כל חסינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמר אחד מקודמי, אם אין מדובר בקונסול עצמו, או שהוא לא נכח ברכב, הרי שאפשר לקנוס וגם לעצור את הרכב.

פורסם
צ'מע,

כשאתה מזהה לפרטי פרטים ציטוטים מנשק קטלני 2,

סימן שאתה כבר לא צעיר. :-(

(הקטע עם הבית היה די מקורי, הקטע של הפלת המכולה על הנבל הראשי - סטנדרטי בעליל...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ככה.

יש מספר CD - רכב שגרירות, בד"כ מופיע על הלוחית גם דגל של אותה מדינה. זה באמת נהנה מחסינות דיפלומטית.

יש מספר CC - קונסול של כבוד, שחוץ מהצבע והאותיות על הלוחית, זהה ללוחית ישראלית צהובה מבחינת החוסר חסינות. העניין הוא שבחלק מהמקרים השוטרים והפקחים לא יודעים את ההבדל, וזה יוצר את המצב שרכב עם לוחית CC יוצא בלי עונש מעבירות קטנות (כמו חניה או מהירות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כשאתה מזהה לפרטי פרטים ציטוטים מנשק קטלני 2,

סימן שאתה כבר לא צעיר. :-(

שאני לא יתחיל לזהות פרטים מטנגו וקאש או חלילה שרון סטון באינסטינקט בסיסי עם הסצינה ששינתה את תעשיית הסרטים...

אבל יאללה,

גילוי נאות, במקרה ראיתי את נשק קטלני 2 שבוע שעבר, פתחתי STAR MOVIES, זה מה שהיה, אז ראיתי...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אי אפשר לעצור או לעכב רכב דיפלומטי כי הוא מוגדר בדיוק כמו שטחה של אותה מדינה, שכניסה אליו היא אקט מלחמתי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...