Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אודה ואתוודה, לא קראתי את השרשור בעיון כלל, וגם אם הייתי, אינני מספיק מומחה מטעם עצמי בכדי שאביע דעה מקצועית.

כל מה שאמרתי הוא שבמידה ואכן אין קשר בר-קיימא בין השינויים לתקלה - אזי שום תנאי בחוזה (ואין צריך לומר שהוראה במוסך) לא יוכל להוביל למחיקת האחריות.

עד כאן כעו"ד.

וכחובב רכב, אני מכיר מס' רכבים מקונצרן פולקסווגן ששיפרו מנועים בצורה חדה מאוד, ולדבריהם, אחרי קילומטראז' נכבד, אין שום נזק. שוב, זה שיש קשר תאורטי מאוד ובלתי סביר לדעתי לא יספיק לאי-כיבוד אחריות. ובלבד שיוכיח שהקשר אכן כזה.

כל מי שמחזיק STI ממודל 2006 עם המנוע 2,500 משקשק ויודע שהמנוע הזה לכאורה בעייתי ולא אמין , והוחלף ממה ששמעתי מאנשים בלא מעט מקרים במכוניות של שנה ושנתיים על הכביש .

כשרציתי לרכוש STI 2006 הזהיר אותי לא מכונאי אחד ולא שניים + חברים לא להתקרב ולקנות את המנוע 2000 ובעצתו רכשתי STI 2005 שממנה היתי מרוצה .

זו אינה קביעה ,אך יכול מאד להיות לכאורה שהבעייה בכלל נעוצה באמינות המנוע ברמה הסדרתית ובכלל לא קשורה לאגזוז והחברה תופסת טרמפ על זה לביטול האחריות ....:lol:

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כידוע יבואן סובארו בארץ למיטב ידיעתי הוא היחידי שלא מספק אחריות יצרן האחריות היא של יפאנוטו

כאשר אני נתקלתי בקיר מול יפאנאוטו לגבי מימוש אחריות למכלול יקר ערך, פניתי ישירות ליצרן. לאחר כמה מכתבים ושבועות, קיבלתי את המכלול ישירות מיפן בקופסא + הרכבה על חשבון יפאנאוטו. אציין, כי עלות המכלול במחסן יפאנאוטו כ- 2X,XXX ש''ח. מיותר לציין כי בעיניי מנהלי יפאנאוטו נראתי כאוייב הכי מר, אבל מה - מנצח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
עם איזה צד בדיוק אתה כאן מר Casper ?

כדי לפרסם כאן בפורום חובה כאן לנקוט בצד? חובה להיות נגד היבואן כי אחרת זה לא מגניב? השרשור הזה הוא חלק מהמחאה החברתית נגד הטייקונים?

יש כאן עניין טכני גרידא, שהגיע לקיצו בערך בסוף ההודעה הראשונה של פותח השרשור, ברגע שהוא הודה שהפר את התנאים לשמירה על אחריות.

לפי מה שמתאר פותח השירשור , ומבלי להכנס לסיפור ,לכאורה הוא קיבל יחס : מתעלם ומזלזל , ומהתשובה של נציג סובארו כאן , לא צריך הרבה דמיון להבין ממה שאני מבין בכל אופן שמדובר בקו / מדיניות כלפי לקוחות מכוניות הדגל של החברה .

אני אישית, למרות יכולתי הבסיסית להבין קרוא וכתוב, לא הצלחתי להבין מההודעה הראשונה שסטאריק מבעצם מתלונן על שירות. ההודעה הראשונה טורחת לפרט כל הפרה של כתב האחריות, אבל מזכירה את עניין השירות במילה אחת.

איך מתלונה אחת, או אפילו עשר, אפשר להבין שמדובר ב"מדיניות של חברה"? אתה באמת חושב שיש חברה שיש לה "מדיניות" וגם "קו" לתת שירות גרוע? זה קצת מצחיק.

זה מה שמפריע לי !

לצערנו רמת השירות בארץ בהרבה מגזרים שואפת יותר לכיוון האפס גם כאשר מדובר במוצר כמו מכונית שעולה 300,000 שח . זה פשוט לא יאמן !

בזה אתה צודק לחלוטין.

אבל האשמה רובה ככולה נתונה על כתפי הלקוח.היחס שהוא דורש זה היחס שהוא מקבל, והיחס שהוא נותן זה היחס שהוא מקבל, וכשהוא דורש מעט ונותן מעט הוא מקבל מעט. רוב נותני השירות בחברות (רכב, תקשורת, מזון וכו') הם גם לקוחות בזמנם הפנוי. הם מתנהגים גרוע משני צידי השולחן.

האם אדם שרוכש רכב ב300K ש"ח צריך לקבל יחס מיוחד? לדעתי לא. הוא קונה אוטו. הוא בחר אוטו מסוים. הוא צריך לקבל שירות מעולה וזהה ברמה גבוהה, בין אם קנה את דגם התחתית או דגם העילית. לדעתי אדם שקנה אימפרזה 1.6 זכאי ליחס זהה לאדם שקנה STI, ובשני המקרים הוא זכאי ליחס הוגן וגבוהה.

אם כאן כשלה יפנאוטו, מוזמן מר. סטאריק לפרט במדויק (כדי שנדע גם אנחנו) מזה נקרא אצלו שירות גרוע. עד כה, 6 עמודים אחרי ההודעה הראשונה, כל מה שידוע לנו זה שהם לא ענו לו לכמה טלפונים ויצרו אצלו יחס מזלזל ו"תחושת נפנוף" כלשונו. אני אשמח לקבל פירוט מעט מעמיק יותר.

המשפט "הלקוח תמיד צודק " לא מתכוון לזה במלא המובן , ואנני מצפה לכך , אך הסלנג הזה אומר שהלקוח צריך לקבל שירות מכסימאלי וכאשר יש ספק קל הוא צריך לבוא לכיוון ההגנה קרי הלקוח .

ממש לא. הלקוח אכן צריך לקבל את היחס והשירותיות ברמה המירבית, אבל כשיש בעיה הלקוח צריך לדעת להיות מספיק הוגן כדי להבין מתי לא מגיע לו לקבל חזרה. שירותיות ויחס - תמיד. שירות - לא תמיד.

אני מצפה מהחברה שתבוא לקראת הלקוח ביחס, בטלפון, בהזמנה למוסך ביוזמתם, בחיוך , בלעזור לו אפילו חלקית ולהגיע לעמק השווה שאיך שהוא הלקוח ירגיש טוב.

גם אני. הרבה מנותני השירות בכל המגזרים כושלים בדבר הזה. האשמה היא בנו הלקוחות, שמוכנים לספוג יחס מזלזל כזה. כמה לקוחות עזבו את HOT כשהתפרסמו הסקרים שהעידו שהם החברה שהכי קשה היה להתנתק ממנה? כמה לקוחות עזבו את פלאפון כשנודע שהם החברה עם זמן ההמתנה הכי גבוה? כמה לקוחות עזבו את הסופר שלהם כשגילו כמה הוא עלוב ונחות מבחינת סדר ונקיון?

זה מזכיר לי סיפור ששמעתי עם כלמוביל שעל סף תם האחריות התלונן לקוח על רעש מהגיר שהתברר לטענת החברה ככלום , אולם אחרי חודשיים הלך הגיר , והחברה איך שהוא עזרה ללקוח והחליפה לו את הגיר בהשתתפות עצמית מצד הלקוח ב 25% מערכו , ואיכשהוא בסוף הלקוח היה מרוצה (אנני יודע את כל הפרטים לאשורם - אך אם הלקוח היה מרוצה סימן שכל אחד לקח חלק באשמה ). הכל עניין של גישה ואכפתיות ...

אני לחלוטין מסכים עם שורת הסיכום שלך.

הכל עניין של גישה.

כאמור, פותח השרשור לא מנדב לנו פרטים על נושא הגישה והשירותיות ביפנאוטו, אבל אני יכול לנחש שהוא בסה"כ ביקש למצוא אוזן קשבת וחיוך.

מפה ועד "מדיניות", אזהרות רווח, השוואת כמות מסירות וניתוח כימיכלי של שמן המנוע - הדרך עוד מאוד מאוד ארוכה.

פורסם

ערן שלום

שמעתי רבות על פועלך, מכל אחד שבתחום אני שומע רק דברים טובים עליך. אני מקווה בשבילך שיסתיים כל הסיפור עם מינימום נזק

לכיס שלך.

אגב, יש duke690 שאני רציתי להביא אלייך לבדיקה, מתי אתה פנוי? :lol: :lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...