Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש כבלי הנעה איכותיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לא יודע אם זה לפורום הזה או לטכני

אני מחפש כבלי הנעה טובים במחיר הגיוני משהו שיש בו יותר חוט מאשר ציפויי עבה

ידועה לי השיטה של כבלי ריתוך הבעיה היא למצוא אטבים/קטבים איכותיים עם בורג ולא סתם לחיצה

אשמח לקישור או לחנות באזור מרכז /צפון

הרבה תודה

פורסם

מתעלק.

גם אני מחפש. מרכז\מודיעין

תודה

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

אם אתה מאזור ת"א, גש לפרסי ובקש תנינים לכבלים של רכב, המחיר לא זול - 60 שקל לזוג תנינים וצריכים שני זוגות.

לא יודע איך להסביר את זה, אבל אתה תרגיש שהם איכותיים ברגע שתחזיק אותם ביד. הם בנויים ממש חזק,קשה מאוד ללחוץ על מנת לפתוח אותם והגימור איכותי ביותר.

ישנה גם נעל כבל עם אום בקצה התנין.

אחר כך תיגש לחנות חומרי בנין\חשמל לבניין ותבקש כבל 35 ממ"ר של cable plast (אתה יכול גם להגזים ולקחת 50 ממ"ר כמוני).

אני לקחתי 12 מטר (17 ש"ח למטר) אם אני זוכר נכון. כבל על מנת שבסופו של דבר כבלי ההנעה יהיו באורך של 6 מטרים**.

בסוף אתה לוחץ או מלחים את קצוות החוט לתוך הסופיות שקיבלת עם התנינים. סוגר את האומים, מכניס לתיק בית ספר ישן, וזורק בתא המטען לימים שתצטרך אותם.

**האורך הזה הוא על מנת להיות בצד הבטוח שאם קרה ורצית להניע רכב בדרך חד סטרית, אז לא צריך לעמוד מכסה מול מכסה אלא אפשר לעמוד בטור ועדיין להשתמש בכבלים.

נ.ב

נכון שההשקעה בכבלי הצתה טובים היא גבוהה והסכום הוא קצת מעל הסביר בשביל זוג כבלים "מסכנים"

אבל לא לשכוח! זה מוצר שיכול לעבור איתכם מרכב לרכב למשך כל החיים בהנחה ולא איבדתם\גנבו לכם אותם. אצלי הם כבר מעל 5 שנים ושלושה כלי רכב.

גילוי נאות: לעולם לא קרה שהצטרכתי אותם, הפעמים היחידות שהם היו בשימוש היו בשביל אנשים אחרים שנתקעו.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

פתרון נוסף :בדרך כלל יש םט כבלים כאלו עם התנינים האיכותים תמיד במבצע ברשתות

(אייס הום סנטר וכו)המחיר לסט כ60 שח זול יותר מלקנות את התנינים לבד :-D

קונים סט כזה ,את הכבלים שבאים איתו מפרקים וזורקים .קונים כבל רתכת וסופיות כבל

מנסיוני (יצרתי בשיטה הזו כבר שבעה סטים של כבלים)יש בעיה להלחים את הכבל לסופית

במקום הלחמה אני מכה עם איזמל חד על הסופית שמונחת על סדן מתכת

פעמים בכל צד ,מניסיון של עשר שנים לא השתחררה אף סופית

בהצלחה

פורסם

באמת שאני לא מבין מה ההבדל בין כבלים "זבל" לבין כבלים איכותיים כמו שאתם מציגים כאן?

אנחנו כבר בסביבות ה-5 שנים עם כבלים שעלו בסביבות ה110 ש"ח שרכשנו באוטו דיפו ולפני יומיים השתמשתי בהם ולקח לי פחות מחצי דקה להתניע את הרכב (פשוט חיברתי את הכבלים והתניע ישר)

אז בשביל מה כל ההשקעה הזאת?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
באמת שאני לא מבין מה ההבדל בין כבלים "זבל" לבין כבלים איכותיים כמו שאתם מציגים כאן?

אנחנו כבר בסביבות ה-5 שנים עם כבלים שעלו בסביבות ה110 ש"ח שרכשנו באוטו דיפו ולפני יומיים השתמשתי בהם ולקח לי פחות מחצי דקה להתניע את הרכב (פשוט חיברתי את הכבלים והתניע ישר)

כשהמצבר גמור גמור, והרכב הנותן הוא סוזוקי אלטו\שרייד או כל מיני אחרת, יש חשיבות לעובי הכבלים.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

יש 2 בעיות עם הכבלים "הסטנדרטיים".

הבעייה הקטנה זה קוטר הכבלים. דוגמת המחשה- מילוי בריכה בעזרת צינור גינה- ככל שקוטר הצינור יהא גדול יותר תוכל למלא את הבריכה בזמן קצר יותר.

על-מנת להפחית בעלויות הייצור, היצרנים מקטינים את קוטר הכבלים = שימוש בפחות נחושת = עלות חומרים נמוכה יותר.

הבעייה הגדולה יותר אלו נקודות המגע/חיבור של הכבל עם התנינים שבקצה, ויותר משמעותי: שטח המגע של התנינים עם תופסני המצבר.

גם אם הכבלים יהיו בעלי קוטר "נכבד" אך התנינים יהיו בעלי "שיניים שפיציות"=שטח מגע קטן..החוליה החלשה/הנמוכה קובעת בסופו של דבר...

ולכן סיכויי התנעת "רכב תקוע" בעזרת מצבר קיבולת נמוכה יהיו נמוכים.

• תוכן חדש...