Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי איביזה חדשה 1400 ידנית רפרנס שעברה 100 ק"מ ומוצעת למכירה במגרש כלשהו. תאריך העליה לכביש הוא דצמבר 2011. בהתחלה (עקב טעות ואי ידיעה שלהם) רצו מחיר מחירון 89900. לאחר שביררו וראו שהרכב נמכר כחדש ב 69900 הסכימו לרדת במחיר ל 67000.

האם יש תוספת עבור צבע שחור כשמזמינים את הרכב חדש בחברה? מה המחיר של הרכב על הכביש.

הם אומרים 1500 תוספת על צבע שהוא לא לבן, כ 1200 אגרה.

ניסיתי לבדוק במחירון של לוי יצחק, אבל הוא לא לוקח בחשבון שהרכב נמכר ב 69900 בסוכנות.

לפי דעתי המחיר צריך להיות בסביבות ה 63-64 כדי שיהיה מדובר בעסקה משתלמת. מה אתם אומרים?

פורסם

על רכב חדש לוקחים תוספת של 1500 ש"ח לכל צבע שהוא לא לבן

לדעתי האישית במחיר של 65-66 זוהי עסקה משתלמת. אל תשכח שיש גם אגרת רישוי

פורסם

עאלק "טעות ואי ידיעה שלהם". זה אומר שהם שילמו מחיר מחירון של 89 ? בכל מקרה הייתי מחפשת אחת ישירות מהמוכר גם אם זה אומר שנסעה יותר. אישית הייתי נמנע מעסקים עם מגרש לו יכולתי להימנע מכך. בכל מקרה לא הייתי משלם יותר מ- 65k .

פורסם

למה רכב של דצמבר נסע 100 ק"מ בלבד בחצי שנה או מדוע הוא עומד חצי שנה.

אם מחיר של חדש הוא 70K אזי משומש צריך לעלות פחות מ65K אחרת שווה לרכוש חדש.

בטח ובטח שמדובר ברכב ממודל של שנה שעברה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פעם לקחתי רכב לבדיקה במגרש עם 100 ק''מ. רכב חדש.

בבדיקת קנייה התגלה כי:

החליפו כל הדלתות בכל הצדדים

תיקוני כנף שמאל וימין

תיקוני סף דלתות

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רכב חדש יורד כ-15 אחוז מערכו בשנה הראשונה לשימוש לכל הפחות. בין אם במחירון ובין אם בפועל ע"מ ליצור מרחק סביר ממחיר רכב חדש.

במקרה הזה, מאוד מוזר ש"לא ידעו" על המבצע שכל המדינה בערך יודעת עליו, ובנוסף שנסע "רק" 100 ק"מ בחצי שנה.

הייתי מבקש לראות על שם מי רשום הרשיון המקורי ומוודא שלא על חברת מימון/ליסינג כלשהי, לאחר מכן בדיקה לרכב והוצאת היסטוריית טיפולים מהמוסך (לוודא שזה לא רכב "לימון" שנמכר מיד שזה התגלה או רכב שהוחזר לחברה מסיבה כלשהי).

רק אם הכל עבר תקין, הייתי נכנס למו"מ כאשר המחיר המקסימלי עבור רכב כזה הוא לא יותר מ-60000 ש"ח ובהנחה שמצבו חדש.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

כמה עדכונים:

אני טעיתי לגבי מועד העליה לכביש של הרכב. הרכב עלה לכביש בחודש מרץ השנה. הוא מיד ראשונה פרטית. קיבלתי את השם של הבעלים הראשון. הוא קנה את הרכב והתחרט מהר מאוד. נכנס ליבואן אחר ועשה טרייד אין לרכב אחר במקום האיביזה.

לא מדובר במגרש "רגיל" אלא בטרייד אין מוכר של יבואן.

בינתיים שולמה מקדמת "רצינות" כדי שיעבירו את הרכב לאזור המרכז. אם לא נרצה את הרכב הכסף יוחזר במלואו. הבדיקה שלהם נקייה לגמרי. אנחנו נעשה בדיקה משלנו ואם הכל באמת בסדר אז 66 אלף הוא מחיר סביר לרכב בן חודשיים וחצי עם 100 ק"מ שזה כ 10% פחות מחדש בחברה. חדש על הכביש עולה 73K עם תוספת של צבע ואגרות.

הרכב הופיע באתר שלהם במחיר מחירון מלא כי מי שמעדכן את האתר עובד לפי המחירון של לוי יצחק. הסוכני מכירות שם לא הכי מקצועיים ולא מכירים יותר מידי "סחורה" של יבואנים אחרים. הם רואים במחשב שלהם מחירון לוי יצחק ופותחים במשא ומתן מהנקודה הזאת. אחרי כמה שיחות טלפון שלי איתם הם פנו למנהל אזורי שאישר את מה שאני אמרתי. הם גם בטוחים שזה 3 שנים אחריות כי ככה מופיע במחשב. אחרי שיחת טלפון עם צ'מפיון הם הודו שהם טועים ושזה שנתיים אחריות.

אסף

פורסם
מצאתי איביזה חדשה 1400 ידנית רפרנס שעברה 100 ק"מ ומוצעת למכירה במגרש כלשהו. תאריך העליה לכביש הוא דצמבר 2011. בהתחלה (עקב טעות ואי ידיעה שלהם) רצו מחיר מחירון 89900. לאחר שביררו וראו שהרכב נמכר כחדש ב 69900 הסכימו לרדת במחיר ל 67000.

האם יש תוספת עבור צבע שחור כשמזמינים את הרכב חדש בחברה? מה המחיר של הרכב על הכביש.

הם אומרים 1500 תוספת על צבע שהוא לא לבן, כ 1200 אגרה.

ניסיתי לבדוק במחירון של לוי יצחק, אבל הוא לא לוקח בחשבון שהרכב נמכר ב 69900 בסוכנות.

לפי דעתי המחיר צריך להיות בסביבות ה 63-64 כדי שיהיה מדובר בעסקה משתלמת. מה אתם אומרים?

הרכב שווה כמה שתהיה מוכן לשלם עליו!

תבצע בדיקה מול היבואן הרשמי לגבי מחיר הרכב...

אל תשכח שאתה הופך להיות "יד 2" וכשתרצה למקור הקונה יהיה "יד 3" וגם זה נחשב...

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

כאשר הפרש כל כך קטן לאומת רכב חדש מהחברה - מה ההתלבטות? אני הייתי רוכש חדש עם אחריות מלאה (נכון זה כ6K ש"ח הפרש - אבל רכב חדש יד 0). למה מישהו מתפטר מרכב אחרי 100ק"מ? מה הסיבה שבעלים התחרט? אולי החליפו לו לרכב אחר בגלל פגם או תיקון שהוא גילה ברכב? אם הרכב היה עולה עד 55K הייתי שוקל אותו כאלטרנטיבה לחדש.

אני לא רואה שום הצדקה בקניית רכב כימעט חדש שעולה כמו רכב באמת חדש (6K זה זניח במקרה כזה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חצי מסכים.

אם ההפרש הוא 6000 ש"ח ממחירון של 120K זה 5%, ופה לא הייתי מתפשר.

במקרה הזה ההפרש הוא 6000 ש"ח ממחירון של כ 70K, זה כמעט 10% פחות.

אחריות כמעט מלאה (פחות חודשיים).

אם פותח השרשור מתכוון להשאר עם הרכב 5 - 6 שנים, לא תהיה כמעט משמעות לכך שהוא יד II.

עכשיו שיעשה שיקול של עלות / תועלת וראה אם זה עונה על הצרכים שלו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נכון, זה 10%. אבל רכב עבר רק 100ק"מ וכבר מוכרים אותו? אני לא קונה את הסיפור שהלקוח התחרט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חסכון של 6 אלף לרכב שאתה צריך להעביר אותו עכשיו בדיקה והתחייבויות שהכל בסדר בו, חודשיים של טסט, וכמובן כל שנאמר למעלה, הייתי מחכה עוד חודש וקונה איביזה חדשה (משכורת ^^).

במידה והיה מדובר בפחות מ60 או אפילו 62, הייתי נוטה להמליץ לך, אבל במחיר "פעוט" כל כך להרגשה אחרת לגמרי, לא הייתי קונה במחיר הזה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...