Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. בספר הטיפולים של הבעלים הקודם רשום שבוצע טיפול טיימינג ב90000. זה היה ביולי 2009. עכשיו במורשה אמרו לי שעליי לעשות טיימינג שוב. לדעתי דחפו את זה מוקדם מדי. אשמח לדעכם. מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לא ציינת כמה קילומטר הרכב עכשיו...

בגדול אם אני זוכר נכון עושים כל 60K באופטרה ואוואו.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

בכל אופן בדקתי את הנושא מול המוסך, אכן כל 60 אלף באופטרה. מה שכן הבעלים הקודם ביצע טיימינג ב90 אלף אז אני צריך לעשות ב150 רק.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

תבדוק גם, מה ההנחיה להחלפה מבחינת שנים.

היצרנים מגדירים מרווחי החלפה כל X קילומטרים וכל Y שנים, מה שמגיע קודם.

כך שאם בדגם שלך זה כל 60.000 או כל 3 שנים, אז כן צריך להחליף עכשיו, מאחר ועברו 3 שנים מההחלפה הקודמת.

פורסם

טיפול טיימינג:

לפי נתוני ה י צ ר ן ,כל 90000 ק"מ, או כל 3.5 שנים המוקדם מביניהם.

אם בינואר 2013 לא יהיו לך 180000 ק"מ ,אז המועד -ינואר 2013 מתאים .

פורסם
טיפול טיימינג:

לפי נתוני ה י צ ר ן ,כל 90000 ק"מ, או כל 3.5 שנים המוקדם מביניהם.

אם בינואר 2013 לא יהיו לך 180000 ק"מ ,אז המועד -ינואר 2013 מתאים .

לפי UMI, כל 60 אלף או ארבע שנים

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
לפי UMI, כל 60 אלף או ארבע שנים

גם לפי אוטודטה זה כל 60K ק"מ או 4 שנים.

אולי במוסך ראו משהו או שמעו רעש מהטיימינג שבגללו רצו להקדים לך את הטיפול טיימינג????

ואם כן אז בצע את הטיימינג ללא שום דיחוי, כי הרבה פעמים קורה שהחיים של המותחנים קצרים מהזמן שהם אמורי לשרוד.

פורסם
גם לפי אוטודטה זה כל 60K ק"מ או 4 שנים.

אולי במוסך ראו משהו או שמעו רעש מהטיימינג שבגללו רצו להקדים לך את הטיפול טיימינג????

ואם כן אז בצע את הטיימינג ללא שום דיחוי, כי הרבה פעמים קורה שהחיים של המותחנים קצרים מהזמן שהם אמורי לשרוד.

לא לא ראו כלום, הוא פשוט הסתכל בלוח טיפולים במחשב ואמר לי את זה. לדעתי הוא לא שם לב שהטיפול טיימינג הראשון היה באיחור (90 אלף במקום 60)

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...