Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך מגבר בשביל קומפוננט דוטק אובשן 5, ובשביל סאב (עדיין אין).

ויש לי הצעה למגבר MB-Quart FX4.100.

נאמר לי שהוא נמכר ב1,500 ש"ח בארץ, אבל לא ראיתי מכירות שלו פה, הוא רוצה על חדש 800 ש"ח.

רציתי לשמוע ממישהו שמכיר איך המגבר ביחס לחלופות בסדר גודל הזה, ואיך המחיר.

פורסם
מדובר במגבר בסיסי לא רע ,המחיר בסדר גמור

החלופה הבולטת ביותר היא ה-JBL GTO1004

הGTO1004 יש לו ב1,000, אבל משומה הוא ממש לא רוצה למכור לי אותו. בהתחלה כמעט קניתי אותו והוא הצליח לשכנע אותי לחקות עם זה, הוא טוען שישנם כל מיני בעיות עם הדגם הזה בזמן הדלקת המערכת וההנעה, וכל מיני כיבוים בלתי רצויים.

קצת התפלתי כי הדעה פה בפורום היא די חד משמעית - כולם ממליצים עליו בתקציב הזה.

פורסם

כבר שנים שאני שומע את הדברים האלו

לכול מתקין יש אינטרס למכור לך משהו אחר והוא יספר לך סיפורים שלא היו ולא נבראו

תחשוב בהגיון ה-JBL הנ"ל הוא אחד המגברים הנמכרים ביותר בארץ

אם הוא היה כול כך גרוע ובעייתי כבר היו ביקורות רעות עליו בנושא אמינות.

ההגיון אומר שאם הוא מוכר לך מגבר של 140 דולר

ב-800 שח הוא מרוויח עליך יותר מלמכור לך מגבר של 240 דולר ב-1000 שח

http://www.sonicelectronix.com/item_33005_MB-Quart-FX4.100.html

http://www.sonicelectronix.com/item_12244_JBL-GTO1004.html?SearchClickout%5Bquery_id%5D=9432668&SearchClickout%5BIgnore%5D=1

פורסם

+1 לקינג

כבר לא חדש שמוכרים לא משנה מאיזה תחום ימכרו מה שמכניס להם יותר רווח וגם אם צריך לשקר או לייפות את האמת קצת בקשר לביצועי המכשיר או המתחרים..

פורסם

ה-1004 כנראה באמת לא שווה למתקינים למכור אותו, הרווח שם לא גדול שם, אבל המוצר מצויין לטעמי. יושב לי אחד כזה כבר כחודשיים ואני מבסוט ביותר.

בכל מקרה מחירו הוא כרגע סביב האלף שקלים, פחות מזה רק יד 2.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...